Starity

Tízéves lett a Davichi – visszatért a duó

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. január 28. 14:14 #1
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Piacra dobta harmadik stúdióalbumát a dél-koreai duó, a Davichi, mellyel egyben tizedik évfordulójukat is ünneplik.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. január 28. 18:05 #2
petra_radcliffe
petra_radcliffe
új tag

StátuszTo be REBORN, you have DIE first...
Hozzászólás: 87
Csatolások: 0
Azonosító: 268523
meg soha nm is halottam roluk
2018. január 28. 20:13 #3
Taehyungina
Taehyungina
új tag

Státuszrest in peace, Kim Jonghyun. ♡
Hozzászólás: 52
Csatolások: 0
Azonosító: 256120
a klip és a dal is nagyon szép lett, de azért Kang Daniel egy bónusz hozzá wink.gif mindenesetre gratulálok az évfordulóhoz!
2018. január 29. 22:20 #4
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Sajnálom, amiért sokan esélyt sem adnak a balladáknak, mert a Davichi rengeteg remekművet adott ki ezalatt a tíz röpke év alatt a kezei közül. Nem is tudnék hirtelen kedvencet választani, igazából mindegyiket szívesen meghallgatom, inkább a kedvem diktálja. Mivel többnyire szomorúak a dalaik, ki tudom választani, melyik illik leginkább a bánatomhoz. ez így nagyon furán hathat, de pl. ha valaki más bánt meg, akkor ott a Cry again; egy emlék, személy, hely utáni vágyakozásnál a Because I miss you more today stb. Amikor Budapestre és környékére jöttek forgatni, nagyon megörültem. ^^ Mai napig bánom, hogy sajnos nem találkozhattam velük személyesen, de remélem, tetszett nekik a mi kis országunk~ És azt is remélem, ez a 10 év csak egy lépcső, és sok-sok évig fognak még nekünk énekelni ezentúl. Érdemes meghallgatni az élő fellépéseiket, aki még nem tette. : )
A Days without you - ahogy tőlük vártam - kellemesen melankolikus lett, bár a dalszövegét még nem olvastam el, mintha lenne a hangulatában egy kis reménysugár a továbblépés felé. Daniel-t nem ismerem, viszont jól illett a kliphez. ^^ Ezenkívül szép, letisztult színeket használtak.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok