A Limonádé sztárja állítólag idősebb nőkre támadt. A korábban Disney-slágereket bemutató Adam Hicks 4 vagy 5 fegyvereses támadást követett el Los Angelesben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Letartóztatták Adam Hickset
2018. január 26. 19:35
|
|
M.Dódikahhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.24. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 254252 offline
|
Azt hittem, hogy normális. Nem néztem volna ki belőle..
2018. január 26. 20:40
|
Lilisztarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.09. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 244672 offline
|
Amúgy nagyon sok Disney sztár van es belőlük csak pár aki bajos. Szóval nem igaz az az állítás,hogy MINDEN Disney sztár megbolondul. Amúgy ezt most nem a mostani kommentedhez irtam,hanem úgy általánosságban,mert nagyon sok helyen latom
2018. január 26. 22:25
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nahát, róla pont nem feltételeztem volna ilyet, mondjuk nekem soha nem volt szimpatikus. Úgy látszik a Zeke és Luther-ben nem szedte meg magát.
Bár az elég régen volt már.
2018. január 26. 22:40
Basszus! Régen annyira szerettem a Limonádét és a Zeke és Luthert.......ennek utána kell néznem.
Ha igaz akkor nagyot csalódtam benne
Ha igaz akkor nagyot csalódtam benne
2018. január 26. 23:58
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Azta mindenit. Komoly? Én nem néztem volna ki belőle. Mostanában minden sztár bekattan vagy mi a túró?
2018. január 27. 00:08
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Nos, én valamilyen szinten megértem őt. Gyerekkora óta színészkedik, az utóbbi pár évbe viszont már nem sikerült szerepet szereznie. A pénz természetesen az évek alatt elment. Mivel gyerekkora óta ezt a szakmát űzi és most úgy tűnik, hogy leszakadó ágba van, nem tudja, hogy mit kezdjen magával. Milyen munka lehetséges számára, amivel hasonlóan keres, mint a színészi pályából, mi érdekli őt? Ezekből az okokból kifolyólag érthető miért rabolt. Pénze mindig volt, most megtapasztalta milyen a csóróság. Én csak remélem, hogy megtalálja a helyes utat, mert amúgy én mindig is kedveltem Adamet.
2018. január 27. 09:59
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Ezen most nagyon meglepődtem, amennyien igaz, nagyot csalódtam Adamben. :-( Pedig annyira szerettem a Limonádét, mai napig meg szoktam nézni.
2018. január 27. 13:26
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (ilus1996 @ 2018.01.27. 00:08)
Nos, én valamilyen szinten megértem őt. Gyerekkora óta színészkedik, az utóbbi pár évbe viszont már nem sikerült szerepet szereznie. A pénz természetesen az évek alatt elment. Mivel gyerekkora óta ezt a szakmát űzi és most úgy tűnik, hogy leszakadó ágba van, nem tudja, hogy mit kezdjen magával. Milyen munka lehetséges számára, amivel hasonlóan keres, mint a színészi pályából, mi érdekli őt? Ezekből az okokból kifolyólag érthető miért rabolt. Pénze mindig volt, most megtapasztalta milyen a csóróság. Én csak remélem, hogy megtalálja a helyes utat, mert amúgy én mindig is kedveltem Adamet.
Akinek nincs pénze, ne válogasson a munkák között. De persze lopni egyszerűbb...
2018. február 01. 18:44
Régen annyira bírtam. Most nagyot csalódtam benne..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: