Kylie Jenner nagysikerű sminkcsaládja újabb termékkel bővült. A kilenc színt tartalmazó paletta már most minden sminkes álma.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Kylie Jenner új sminkpalettája
2018. január 24. 22:22
|
Jávor Babettúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.17. Hozzászólás: 0 Csatolások: 0 Azonosító: 248537 offline
|
2018. január 24. 22:26
|
|
petra_radcliffeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 268523 offline
|
dejooo
2018. január 24. 22:54
|
|
Justice225új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.25. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 267989 offline
|
Ebben az a vicces hogy olvasók 92%-a nem hiszem hogy megfogja rendelni vagy akármixd
2018. január 24. 23:18
|
|
BeccaBeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.14. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 240326 offline
|
Én rendeltem mar többféle Kylie-s termeket... Es minden alkalommal vartam a durranast... Nem jött
Lehet hogy ugy nézve ennek a palettanak kedvező az ara hiszen egy anastasia vagy egy too faced vagy Mac drágább... De pl ha egy Mac cuccot megveszel mondjuk 40 dolcsiert, azert olyan minőségűt is kapsz... A Kylie cuccok csak agyon vannak dicsérve de nagyjából semmit sem érnek...
Mellesleg amit kiadott korábban ecsetkeszlet nagyon silány minőségű (igen en hülye megpróbáltam)
Lehet hogy ugy nézve ennek a palettanak kedvező az ara hiszen egy anastasia vagy egy too faced vagy Mac drágább... De pl ha egy Mac cuccot megveszel mondjuk 40 dolcsiert, azert olyan minőségűt is kapsz... A Kylie cuccok csak agyon vannak dicsérve de nagyjából semmit sem érnek...
Mellesleg amit kiadott korábban ecsetkeszlet nagyon silány minőségű (igen en hülye megpróbáltam)
2018. február 25. 10:06
|
|
Helenagirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 267690 offline
|
De csak átszámítva ! Csak átszámítva van 10000 forint alatt . Ok ! XD.
2018. március 12. 06:58
Én mindig is kedveltem Kylie termémeit.Legfőkébb a mattra száradó rúzsokat kedvelem.Nekem is van otthon egy replikám,bordó színű
2018. május 17. 18:36
|
|
BeliveGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.12. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 269847 offline
|
H.. Akkor se venném meg ha kemény 200 ft-ba kerülne , mert utálom ezt a kis ... kinemondjam mit ! Ja , bocs ez ÉPPEN csak hogy 10000 forint alatt van !
Megyek sírni gyerekek !
Megyek sírni gyerekek !
2020. február 16. 17:21
Nem néz ki rosszul. A színek ráadásul illenek rám, mert ősz típusba tartozom
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: