Kylie Jenner nagysikerű sminkcsaládja újabb termékkel bővült. A kilenc színt tartalmazó paletta már most minden sminkes álma.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Kylie Jenner új sminkpalettája
2018. január 24. 22:22
|
Jávor Babettúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.17. Hozzászólás: 0 Csatolások: 0 Azonosító: 248537 offline
|
2018. január 24. 22:26
|
|
petra_radcliffeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 268523 offline
|
dejooo
2018. január 24. 22:54
|
|
Justice225új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.25. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 267989 offline
|
Ebben az a vicces hogy olvasók 92%-a nem hiszem hogy megfogja rendelni vagy akármixd
2018. január 24. 23:18
|
|
BeccaBeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.14. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 240326 offline
|
Én rendeltem mar többféle Kylie-s termeket... Es minden alkalommal vartam a durranast... Nem jött
Lehet hogy ugy nézve ennek a palettanak kedvező az ara hiszen egy anastasia vagy egy too faced vagy Mac drágább... De pl ha egy Mac cuccot megveszel mondjuk 40 dolcsiert, azert olyan minőségűt is kapsz... A Kylie cuccok csak agyon vannak dicsérve de nagyjából semmit sem érnek...
Mellesleg amit kiadott korábban ecsetkeszlet nagyon silány minőségű (igen en hülye megpróbáltam)
Lehet hogy ugy nézve ennek a palettanak kedvező az ara hiszen egy anastasia vagy egy too faced vagy Mac drágább... De pl ha egy Mac cuccot megveszel mondjuk 40 dolcsiert, azert olyan minőségűt is kapsz... A Kylie cuccok csak agyon vannak dicsérve de nagyjából semmit sem érnek...
Mellesleg amit kiadott korábban ecsetkeszlet nagyon silány minőségű (igen en hülye megpróbáltam)
2018. február 25. 10:06
|
|
Helenagirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 267690 offline
|
De csak átszámítva ! Csak átszámítva van 10000 forint alatt . Ok ! XD.
2018. március 12. 06:58
Én mindig is kedveltem Kylie termémeit.Legfőkébb a mattra száradó rúzsokat kedvelem.Nekem is van otthon egy replikám,bordó színű
2018. május 17. 18:36
|
|
BeliveGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.05.12. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 269847 offline
|
H.. Akkor se venném meg ha kemény 200 ft-ba kerülne , mert utálom ezt a kis ... kinemondjam mit ! Ja , bocs ez ÉPPEN csak hogy 10000 forint alatt van !
Megyek sírni gyerekek !
Megyek sírni gyerekek !
2020. február 16. 17:21
Nem néz ki rosszul. A színek ráadásul illenek rám, mert ősz típusba tartozom
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: