Harry Styles lehet a következő James Bond
2018. január 22. 20:30
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Neee! Semmi bajom vele, nem vagyok rajongója, de nem is utálom. De... Nincs elég tapasztalata, hogy egy ilyen ikonikus szereplőt eljátsszon.
2018. január 22. 20:35
Azt adja a Jó Isten.. Énekesnek nem rossz és biztos hogy színésznek sem utolsó... DE NE LEGYEN MÁR JAMES BOND
2018. január 22. 20:55
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
LOL valakik ki akarják nyírni a franchise-t
Remélem a többi egydést is meggyőzik és ők lesznek a rossz fiúk és halomra verik egymás, aztán leadhatja a disney csatorna. Javaslom 007 helyet legyen 001...
2018. január 22. 21:05
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Szeretem Harryt, mint énekes, de ez azért elég nagy túlzás lenne.
2018. január 22. 21:26
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Nem kell ezt úgy felfújni...
Szerintem Harry egy ilyen filmre ha ők akarnák sem mondana igent ..
Amúgy meg ha még is 2022 meg még nagyon messze van ha nagyon a filmezésre akarna fókuszálni 4 év alatt + az eddig szerzett tapasztalatokkal simán feltudna a szerephez fejlődni.
De ha akarna is a filmezni akkor is max romantikus, vígjáték, vagy dráma filmben (tudnám elképzelni) nem egy lövöldözős, verekedős akcióban.
Szerintem Harry egy ilyen filmre ha ők akarnák sem mondana igent ..
Amúgy meg ha még is 2022 meg még nagyon messze van ha nagyon a filmezésre akarna fókuszálni 4 év alatt + az eddig szerzett tapasztalatokkal simán feltudna a szerephez fejlődni.
De ha akarna is a filmezni akkor is max romantikus, vígjáték, vagy dráma filmben (tudnám elképzelni) nem egy lövöldözős, verekedős akcióban.
2018. január 22. 22:00
|
|
violetta.púj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 268525 offline
|
Én nem nagyon örülnék ha ő lenne az új James Bond, de kitudja lehet, hogy jó szinész. De én énekesnek jobban birom.
2018. január 23. 07:00
|
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 904 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline
|
Attól, hogy volt egy filmszerepe még nem színész! Szerintem sok Bond rajongót felháborítana, és ahogy olvasgattam fel is hàborított ez a pletyka! Nem lenne jó választás! Tom Hardy, vagy Tom Hiddleston igen. Remélem ez tényleg csak egy hülye vicc
2018. január 23. 09:15
|
|
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 offline
|
Majd ha az imdb szerint is Nolan lesz a rendező, talán elhiszek belőle valamit. Mert hogy Nolan neve is csak pletyka még. Egyébként nem viszolygok Harry ötletétől, de én is mást szeretnék. Ha jobban belegondolunk, úgyis tudják mit csinálnak, főleg Nolan. Emlékezzünk Heath Ledgerre, az ő nevét rengetegen támadták Jokerként és lám, oscar lett előle, jé.
2018. január 23. 20:23
|
|
ginredmaynevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.13. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 241404 offline
|
Nahát akkor befonom a hajamat azt hiszem
2018. január 23. 21:06
|
|
A.n.n.a.S.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.05. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 264709 offline
|
Ez borzasztó. Harrynek eddig egy szerepe volt, az is csak egy mellékszerep, oké, hogy megoldotta,de ettől nem színész senki,nem is értem miért írják egyáltalán a neve mellé. Egyébként meg szörnyű, hogy ezer bőrt lehúznak az összes hírességről. Ha valaki énekes, akkor nem kell elkezdenie szinészkednie, könyvetírnia, modellkednie, koncentráljon arra, ami a hivatása. Ha Harry lenne az új James Bond, az csak egy marketingfogás lenne, odavonzaná a sok rajongóját, és kiakasztaná a James Bond fanokat. Mellesleg nemrég pont azon viccelődtem, hogy mennyire poén lenne, ha ő lenne az új 007-es ügynök, és erre tessék. Így elképzelve persze nagyon menő meg minden, de remélem, hogy csak egy pletyka.
2018. január 24. 16:01
|
|
oncer_cspanka3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 253399 offline
|
erre inkább nem mondok semmit. isten adja hogy ne valósuljon meg!
2018. január 24. 21:36
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Istenem csak ezt ne! Kérem szépen azokat akiknek ez az eszébe jutott,hogy nagyon gyorsan verjék ki a fejükből ezt az ötletet! Hogy a fészkes fenébe lehetne James Bond egy ilyen fiatal gyerek?! Ó te jó ég még belegondolni is rossz! Alig tett le valamit az asztalra az éneklésen kívül..ha jól tudom eddig egy filmebn vagy sorozatban vagy mi a francban szerepelt...erre James Bond?! És ki lesz mellette a nője? Taylor Swift? Nem ...nem akarom a film tini változatát látni! Inkább Tom Hardy és Margot Robbie..mint ahogy azt anno szoba hozták! Inkább ők! de ne Harry Styles! anyám... -.- mégviccnek is rossz.. a gyerekkel semmi bajom,de nem illene hozzá a szerep! Egy cseppet sem!
2018. január 28. 18:16
|
|
ZaynfuckinMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.03. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 267149 offline
|
El tudnám képzelni James Bonde ként. Ha minimum 10 évet öregedne...
2018. február 01. 16:46
|
Dormeaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.23. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 266343 offline
|
Ez valami vicc?
Én Daniel Craiget is utáltam mint Bond-ot, kb úgy néz ki mint egy orosz lányfutattó, de nem is néztem meg egy filmjét sem.
Egyre lejjebb vannak ezek a James Bond filmek talán be kéne már fejezni....
Én Daniel Craiget is utáltam mint Bond-ot, kb úgy néz ki mint egy orosz lányfutattó, de nem is néztem meg egy filmjét sem.
Egyre lejjebb vannak ezek a James Bond filmek talán be kéne már fejezni....
2018. február 02. 22:00
|
|
CrystalCometúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.14. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 266047 offline
|
Szeretem Harryt! Egyenesen imádom! De ez felejtős... Szerintem ez egy szörnyű ötlet és reménykedem, hogy ez csak pletyka.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: