Már megint Kitty az egyik kedvencem, imádom a humorát, nagyon reméltem, hogy azért legalább a második részbe bele fog kerülni. DoggyAndi egy iszonyúan édes lány, nagyon régóta ismerem és követem, ahogy Marist is, aki amellett, hogy kedves, közvetlen és önzetlen, hihetetlenül inspiráló is.
Hédinke csatornájával még sohasem találkoztam, és bevallom, Radics Petiével sem, de egyszer biztos benézek hozzá, mert tényleg fogalmam sincs mitől ilyen nagy kedvence sokaknak. A TheVR srácokat nagyon nem bírom, CsChannel-t régen szerettem, ma már aligha nézem, de egyre unszimpatikusabb számomra: és ugyanez van Pollával. Ábel pedig szimplán semleges, nem igazán ismerem, csak pár videóját láttam még, de biztos, hogy nem a stílusom.
Benit még mindig hiányolom - na meg OwnMcKendryt, de őt tényleg, és az előző hozzászólóhoz csatlakozva: Szefi is igazán helyet kaphatna a listán.
Népszerű magyar Youtuberek – II. rész
2018. január 22. 22:44
2018. január 23. 18:23
|
|
Viróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 261532 offline
|
DoggyAndi >3 Már Megint Kitty >3
mikaelah amúgy nem bántásból, de DoggyAndi igenis megdolgozik egy videóval, van, hogy 2-szer,3-szor is felveszi a game play-eket! De abban igazad van, hogy Szefit is bele rakhatták volna. Mégegyszer nem bántásból!
mikaelah amúgy nem bántásból, de DoggyAndi igenis megdolgozik egy videóval, van, hogy 2-szer,3-szor is felveszi a game play-eket! De abban igazad van, hogy Szefit is bele rakhatták volna. Mégegyszer nem bántásból!
2018. január 24. 20:36
|
|
oncer_cspanka3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 253399 offline
|
Maris régebb óta videózik de a Yt letörölte a videóit,és akkor töltötte újra őket.
2018. január 24. 21:06
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Radics <333
2018. január 26. 15:58
|
Glambert 82új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.09. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 268614 offline
|
innen Peti a legjobb.
A metál legyen veletek!
A metál legyen veletek!
2018. január 26. 16:57
|
|
swiftiegirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.19. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 264381 offline
|
Én nem bírom Kittit, régen szerettem, sokszor talizok vele Egerben, nem értem miért lett ilyen felkapott, hisz megjátszós a stílusa.
2018. január 27. 20:12
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
Eh... Fúj polla
2018. március 10. 17:14
Egyedül a TheVR-t nézem és szeretem a felsoroltak közül, a többieket vagy nem ismerem, vagy nem szeretem.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: