Népszerű magyar Youtuberek – II. rész
2018. január 21. 17:26
Vicces belegondolni, hogy én a DoggyAndival annó együtt ebneveldéztem. XDD Tök jóban voltunk, nagyon aranyos lány, és aztán így egy éve tudtam meg kb., hogy milyen híres lett. :'D
2018. január 21. 17:38
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
A metál legyen veletek! Radics Peti a best! ^^
2018. január 21. 19:19
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Ezek közül egyedül Hédinkére nem voltam sose feliratkozva, és mostanra csak ők maradtak: Radics Peti, Kitty és Andi. Marist még mindig szeretem, csak már nem követem mi van vele. Polláról ugyanaz a véleményem mint a legtöbbnek, nem nagyon csípem, a többiek semlegesek. Mondjuk egy ideje próbálok nem utálni senkit, szimplán azt mondani, hogy nem szimpatikus és kész.
2018. január 21. 19:38
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Már Megint Kitty ❤
2018. január 21. 19:47
|
|
LBSBennoda666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.21. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 266300 offline
|
Radics Peti:)
hol van Szirmai Gergely?
hol van Szirmai Gergely?
2018. január 21. 20:06
|
|
Alennaʟᴀ ᴜɴɪᴄᴀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.29. Hozzászólás: 2552 Csatolások: 37312 Azonosító: 267566 offline
|
Közülük csak IHNIH, CsChannel és Radics Peti videóit nézem rendszeresen. A TheVR-t egyáltalán nem nézem, DoggyAndinak meg egy-két Simses videóját láttam csak. Hédinkét és Marist csak akkor nézem, ha valami olyan videót tesznek fel, ami felkelti az érdeklődésem. Pollát és Kittyt meg egyszerűen nem bírom, nagyon irritálóak mindketten.
2018. január 21. 21:13
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
Hédinke szinte teljesen biztos, hogy nem 2011-ben hozta létre a csatornáját, hiszen alig 2 éve kezdte el ezt az egész youtube-osdit
2018. január 21. 23:49
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Petit és Csebét nagyon bìrom.
2018. január 22. 18:10
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Maris és Hédi!!! <3
Kittit meg CsChanelt csak ritkán nézem, a többiek meg....eeehhh, not my type...
Kittit meg CsChanelt csak ritkán nézem, a többiek meg....eeehhh, not my type...
2018. január 22. 19:29
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Közülük csak Pollától láttam videót, és elég butácskának tűnt. Az jutott róla eszembe: youtube videó gyártása helyett inkább tanulni meg olvasni, művelődni kéne, hogy legyen sansz, hogy később komolyan lehessen venni.
2018. január 22. 20:43
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
DoggyAnditól még egy videót sem láttam soha, a TheVR nézője sem vagyok, e csak azért, mert a gameplay, ahogyan az előző ilyen cikk alatt is leírtam, nem az én műfajom. Polla nagyon irritál, talán senki jobban a magyar Youtube- ról (Molnár Krisztiánt most nem idekeverve). Ábelnek pár videóját + más videósokkal közöseit láttam, nekem szimpi, de nézője neki sem vagyok.
Hédinkét mostanában kezdtem nézni, nekem szimpatikus a személyisége, kedvelem őt, valamint azt, hogy törekedik minél kreatívabb formáját hozni videózás terén, ha azt ideje engedi. Radics Petit nagyon bírom, nekem (mint ahogyan sokaknak) nagyon bejön a humora, emellett egy értelmes ember, aki vicces paródiájiban sokszor remek társadalomkarikatúrákat csinál. Kitty humorát is imádom, neki is rendszeres követője vagyok. Marisnak is kedvelem a stílusát, valamint említésre méltó, hogya viccesebb tartalmak mellett (amik egyébként nincsenek teletűzdelve poénokkal, inkább szituációs humor jellemző a csatornájára, ahogyan visszaemlékezem) a régebbi videói, de akár az újak között is fellelhetőek igazán komoly témákat boncolgatóak. Csebét meg imádom, ahogyan van, sajnos kevés az ideje, így ritkán van videó, de róla nem beszélnék sokat, csak imádom! <3
Hédinkét mostanában kezdtem nézni, nekem szimpatikus a személyisége, kedvelem őt, valamint azt, hogy törekedik minél kreatívabb formáját hozni videózás terén, ha azt ideje engedi. Radics Petit nagyon bírom, nekem (mint ahogyan sokaknak) nagyon bejön a humora, emellett egy értelmes ember, aki vicces paródiájiban sokszor remek társadalomkarikatúrákat csinál. Kitty humorát is imádom, neki is rendszeres követője vagyok. Marisnak is kedvelem a stílusát, valamint említésre méltó, hogya viccesebb tartalmak mellett (amik egyébként nincsenek teletűzdelve poénokkal, inkább szituációs humor jellemző a csatornájára, ahogyan visszaemlékezem) a régebbi videói, de akár az újak között is fellelhetőek igazán komoly témákat boncolgatóak. Csebét meg imádom, ahogyan van, sajnos kevés az ideje, így ritkán van videó, de róla nem beszélnék sokat, csak imádom! <3
2018. január 22. 21:54
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Hát akik szerint ők a jó magyar youtuber-ek azokat őszintén tudom sajnálni. Egyikőjük sem gyárt igazából olyat ami tartalomnak nevezhető, jó Radics Peti esetleg még a paródiákkal hagyján, bár szerintem a Potter Albert és a Hitler tanárúr volt az egyetlen igazán jó paródiasorozata, azóta csak erőlködik (a Facebook idiótákra szerintem kiteheti a 12 éven felüliek számára nem ajánlott korhatárt, mert más nem nagyon nézi meg). De őszintén Kitty vagy Polla sem sokkal több ám mint Molnár Kiki, ha már őt emlegetik sokan. Abból élnek, hogy unalmas témákról beszélnek egy kamera előtt meg próbálnak "vicces" videókat csinálni, amiknek nézése közben kb. te érzed magad kínosan, közben meg árulják a pólókat 6-8 ezer forintokért. (Pollánál meg ugye a fehérjeporok szponzorációja satöbbi) I have no idea Hungary-t régen bírtam, de a Tinder-es videójával aláásta magát nálam, Csebe meg régen egész értékelhető videókat csinált (mikor pl. az Illuminati-ról csinált videót), de azóta már a legtöbb tucattéma lett meg amúgy is alig tölt fel videót és a mostaniaknak kb. semmi értelme, főként a szponzorokra hajt ő is.
Kíváncsi vagyok, mennyi idő után teszik bele Szefi például egy ilyen cikkbe, aki mondjuk úgy kb. 2011 óta tevékenykedik youtuber-ként és nem mondom, hogy minden videója értelmes, de pl. a Rejtélyek nyomdokában sorozata igenis zseniális (ezekben a videókban tényleg van munka és van mögötte kutatás, nem csak wiki-ről olvassa fel a pali, mint Csebe), mert van egy érzésem hogy nem mostanában lol.
Kíváncsi vagyok, mennyi idő után teszik bele Szefi például egy ilyen cikkbe, aki mondjuk úgy kb. 2011 óta tevékenykedik youtuber-ként és nem mondom, hogy minden videója értelmes, de pl. a Rejtélyek nyomdokában sorozata igenis zseniális (ezekben a videókban tényleg van munka és van mögötte kutatás, nem csak wiki-ről olvassa fel a pali, mint Csebe), mert van egy érzésem hogy nem mostanában lol.
1 felhasználónak tetszik:
Lisanne
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.