Napjainkban már egyre többen hódítják meg a közösséget humorukkal, kreativitásukkal vagy éppen egyéniségükkel. Ebben a cikksorozatunkban hétről hétre összeszedünk 9 Youtubert, akiért bolondulnak a hazai nézők.
A teljes cikkhez kattints ide!
Népszerű magyar Youtuberek – II. rész
2018. január 21. 13:52
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
#WeAreTheVR
2018. január 21. 13:52
Közülük csak Radics Petit,Török Ábelt,Már Megint Kittyt,Marist és a VR-t nézem.
2018. január 21. 14:24
|
|
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline
|
Radics Peti: "A metál legyen veletek" szinte minden nap hallom,mivel ő a kedvenc magyar videósom.A VR fickók viszont nagyon unszinpatikusak.A többit nem ismerem.
2018. január 21. 14:30
|
|
Revelynne✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.17. Hozzászólás: 6162 Csatolások: 1649 Azonosító: 268727 offline
|
A jelenlévők közül egyedül Radics Petivel vagyok köszönőviszonyban, az ő videóit általában mindig megnézem. A többiek ezzel szemben baromi antipatikusak, már csak így ránézésre is. Nem ismerem őket, de valami azt súgja, nem sok mindenről maradtam le.
2018. január 21. 14:34
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
az hogy mikor hozta létre a csatornáját az nem azt jelenti, hogy akkor is kezdett el videózni. lehet valakinek úgy is csatornája, hogy nem is videózik. szóval ez nem szempont, semmj jelentősége.
maris viszont 2011 óta tölt fel youtubra tartalmat.
maris viszont 2011 óta tölt fel youtubra tartalmat.
2018. január 21. 14:37
|
|
Rencsike03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.24. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 261474 offline
|
Beni hol van? Say something i'm giving up on you....
2018. január 21. 14:40
Én a Youtubereket két részre szoktam osztani - akik megdolgoznak a sikerért, és akik semmit sem tettek azért, hogy híresek legyenek.
Itt van például Polla, aki az irritáló személyiségén kívül konkrétan semmiről szóló videókat tölt fel, és az állandó magamutogatás után képes azt mondani, hogy önbizalomhiányos volt. Radics Petit nagyon bírom az egyedisége és furcsa humora miatt, a VR-os fiúkat pedig rendkívül tisztelem, amiért lelküket is beleadják a munkájukba, és mindig képesek olyan tartalmakat adni két platformon is, amik mindig jobb kedvre derítenek. Andi csatornáját régóta nézem, és ő szerencsére beletartozik azokba a videósokba, akik nem szálltak el maguktól, és ennyi év után is érdekes videókkal tud előrukkolni.
Itt van például Polla, aki az irritáló személyiségén kívül konkrétan semmiről szóló videókat tölt fel, és az állandó magamutogatás után képes azt mondani, hogy önbizalomhiányos volt. Radics Petit nagyon bírom az egyedisége és furcsa humora miatt, a VR-os fiúkat pedig rendkívül tisztelem, amiért lelküket is beleadják a munkájukba, és mindig képesek olyan tartalmakat adni két platformon is, amik mindig jobb kedvre derítenek. Andi csatornáját régóta nézem, és ő szerencsére beletartozik azokba a videósokba, akik nem szálltak el maguktól, és ennyi év után is érdekes videókkal tud előrukkolni.
2018. január 21. 14:45
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Erről a listáról Andit, Mariannt, Hédinkét, és CsChannelt vagyok képes elviselni, a többiek viszont olyan unszimpatikusak, hogy el nem tudom mondani. Kezdve Radics Petivel -és, most sokan fognak jönni azzal, hogy nekem mi jogom van leírni a saját véleményemet-, az az ember annyira béna, jellegtelen, idegesítő, hogy már a nevét olvasni is rossz érzéssel tölt el; a listáról pedig elviselhetetlen számomra még Pollácska, aki a szponzorált tartalmakból él, de megjeleníteni minek a videóban, hiszen "úgy is rájönnek saját maguktól a nézők" - köszönjük Polla.
A másik ilyen felhypeolt, számomra roppant idegesítő kisasszony Már Megint Kitty. Eleinte szerettem, élveztem a videóit, a személyisége is közel áll az enyémhez, viszont az erőltetett fekete humor amit a videóiba előszeretettel használ, nem csak felcsesz, de ki is tudnék rohanni miatta a világból.
De, hogy ne csak negatívumot mondjak, a TheVR-ral és Ábellel semmi bajom nincsen. Egyedül azt bánom ezekbe a listákba, hogy például a tényleg egyedi videósokat meg sem említik. Ha már itt tartunk, hogy népszerű magyar videósok, merrefelé van Beniipowa?
A másik ilyen felhypeolt, számomra roppant idegesítő kisasszony Már Megint Kitty. Eleinte szerettem, élveztem a videóit, a személyisége is közel áll az enyémhez, viszont az erőltetett fekete humor amit a videóiba előszeretettel használ, nem csak felcsesz, de ki is tudnék rohanni miatta a világból.
De, hogy ne csak negatívumot mondjak, a TheVR-ral és Ábellel semmi bajom nincsen. Egyedül azt bánom ezekbe a listákba, hogy például a tényleg egyedi videósokat meg sem említik. Ha már itt tartunk, hogy népszerű magyar videósok, merrefelé van Beniipowa?
2018. január 21. 15:12
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Már Megint Kitty és CsChannel :3 egyébként akadnak nagyszerű magyar youtuberek meglepően sokan. és igen, ezt én mondom, aki általában ki nem állhatja a hazája stílusát és mentalitását. de senkinek nem kellene megsértődnie, hogy nem látja a kedvencét, talán majd a következő részben
(az én személyes favoritom talán ownmckendry, mivel imádom a gameplay-t és a reakcióvideókat.)
2018. január 21. 15:23
#wearethevr
Ennek a cikknek a felhozatala sokkal jobban tetszik, mint az előzőé. Bár az első részben is vannak videósok, akiket nézek, az itt felsoroltak egy része sokkal közelebb áll a szívemhez. Kezdve a TheVR-ral, akik messze a legminőségibb (gamer és tech) contentet gyártják Magyarországon, szívüket-lelküket beleadják az egészbe, a végeredmény pedig egy elképesztő közösség, hatalmas választék streamek terén, és néhány igazán király esemény is. Külön tetszik, hogy videós és streamer karrierjük alatt egy pillanatig sem lehetett azt hinni, hogy elszálltak volna maguktól - végig stabil két lábbal állt a földön ez a két tejesen átlagos debreceni srác, amiért nagyon tisztelem őket. A másik nagy kedvencem innen DoggyAndi, aki véleményem szerint az egyik legjobb Minecraft-videós hazánkban. Nem elég, hogy úgy gyárt alapvetően kisgyerekeknek tartalmat, hogy a felnőttek is szabadon tudják élvezni a videóit, de külön tetszik benne, hogy bátran felveszi a harcot a tipikus mai Minecraft-YouTuberekkel, akik nyíltan másolnak külföldi videósokat és csatornájuk értéke már rég elveszett a végeláthatatlan clickbaithalom mögött. Radics Petit valamiért mindig erőszeretettel kihagyom, valahányszor megkérdezik, én kiket szoktam nézni általában a YouTubeon, ennek okát pedig nem tudnám megmagyarázni. Mintha egész egyszerűen elfeledkeznék róla, pedig a magyar videósok közül iránta érzem az egyik legnagyobb tiszteletet. Hisz mindamellett, hogy paródiavideói nagyon is szórakoztatóak, képes melléjük nagyon mély mondanivalót és kerek történetet is csatolni. Ország-világ előtt felvállalja a véleményét saját magáról, hogy mit szégyell igazán karrierje alatt, amit valljuk be, sajnos nem sok ember mondhat el magáról, sok esetben még én sem. Erről a listáról pedig még Csebét nézem, nagyon érdekes és minőségi videókat szokott gyártani, csak azt sajnálom egy picit, hogy ritkán, illetve Marissal sincs különösebb bajom. A többiek pedig vagy elmondhatatlanul antipatikusak (Polla és Már megint Kitty), vagy egy darab videójukat sem láttam (I Have No Idea Hungary és Hédinke), bár az ilyesfajta tartalmakra nem is igazán vagyok kíváncsi, már nagyon régóta nem hoznak lázba a lifestyle-videók, vagy az Ábel-féle "vicces" vlogtartalmak.
Ennek a cikknek a felhozatala sokkal jobban tetszik, mint az előzőé. Bár az első részben is vannak videósok, akiket nézek, az itt felsoroltak egy része sokkal közelebb áll a szívemhez. Kezdve a TheVR-ral, akik messze a legminőségibb (gamer és tech) contentet gyártják Magyarországon, szívüket-lelküket beleadják az egészbe, a végeredmény pedig egy elképesztő közösség, hatalmas választék streamek terén, és néhány igazán király esemény is. Külön tetszik, hogy videós és streamer karrierjük alatt egy pillanatig sem lehetett azt hinni, hogy elszálltak volna maguktól - végig stabil két lábbal állt a földön ez a két tejesen átlagos debreceni srác, amiért nagyon tisztelem őket. A másik nagy kedvencem innen DoggyAndi, aki véleményem szerint az egyik legjobb Minecraft-videós hazánkban. Nem elég, hogy úgy gyárt alapvetően kisgyerekeknek tartalmat, hogy a felnőttek is szabadon tudják élvezni a videóit, de külön tetszik benne, hogy bátran felveszi a harcot a tipikus mai Minecraft-YouTuberekkel, akik nyíltan másolnak külföldi videósokat és csatornájuk értéke már rég elveszett a végeláthatatlan clickbaithalom mögött. Radics Petit valamiért mindig erőszeretettel kihagyom, valahányszor megkérdezik, én kiket szoktam nézni általában a YouTubeon, ennek okát pedig nem tudnám megmagyarázni. Mintha egész egyszerűen elfeledkeznék róla, pedig a magyar videósok közül iránta érzem az egyik legnagyobb tiszteletet. Hisz mindamellett, hogy paródiavideói nagyon is szórakoztatóak, képes melléjük nagyon mély mondanivalót és kerek történetet is csatolni. Ország-világ előtt felvállalja a véleményét saját magáról, hogy mit szégyell igazán karrierje alatt, amit valljuk be, sajnos nem sok ember mondhat el magáról, sok esetben még én sem. Erről a listáról pedig még Csebét nézem, nagyon érdekes és minőségi videókat szokott gyártani, csak azt sajnálom egy picit, hogy ritkán, illetve Marissal sincs különösebb bajom. A többiek pedig vagy elmondhatatlanul antipatikusak (Polla és Már megint Kitty), vagy egy darab videójukat sem láttam (I Have No Idea Hungary és Hédinke), bár az ilyesfajta tartalmakra nem is igazán vagyok kíváncsi, már nagyon régóta nem hoznak lázba a lifestyle-videók, vagy az Ábel-féle "vicces" vlogtartalmak.
2018. január 21. 15:49
Ebből kettőt ismerek, megy egyet névről. Gyenge felhozatal. xd
2018. január 21. 16:06
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Már Megint Kitty:D imádom csatornáját
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: