Starity

Népszerű magyar Youtuberek – II. rész

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. január 21. 13:47 #1
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡

Státuszdon't analyze everything. just do it.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 1794
Csatolások: 71567
Azonosító: 265584
Napjainkban már egyre többen hódítják meg a közösséget humorukkal, kreativitásukkal vagy éppen egyéniségükkel. Ebben a cikksorozatunkban hétről hétre összeszedünk 9 Youtubert, akiért bolondulnak a hazai nézők.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. január 21. 13:52 #2
bestdamnfan
bestdamnfan
visszatérő vendég

StátuszHonestly, I just need to be a little crazy
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 350
Csatolások: 0
Azonosító: 263801
#WeAreTheVR
2018. január 21. 13:52 #3
- törölt felhasználó -    
Közülük csak Radics Petit,Török Ábelt,Már Megint Kittyt,Marist és a VR-t nézem. heart.gif
2018. január 21. 13:59 #4
Taesha
Taesha
virtual angel ⁠☆

Státuszsaw ateez 02.14 ౨ৎ saw artms 10.13
Hozzászólás: 2268
Csatolások: 491
Azonosító: 268158
Hányingert kaptam Polla képétől rohog.gif
Andit és Kittyt viszont imádom heart.gif
2018. január 21. 14:03 #5
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Radics Peti és Kitty heart.gif
2018. január 21. 14:07 #6
Sütikexdd
Sütikexdd
visszatérő vendég

StátuszMerj elni meghalni barki tud
Hozzászólás: 417
Azonosító: 255101
Taesha nyugii nekem is biggrin.gif Pacsii aki nem tudta hogy hany ponty van a tóba biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2018. január 21. 14:24 #7
Uncharted
Uncharted
Ps gamer
Hozzászólás: 2058
Azonosító: 210588
Radics Peti: "A metál legyen veletek" szinte minden nap hallom,mivel ő a kedvenc magyar videósom.A VR fickók viszont nagyon unszinpatikusak.A többit nem ismerem.
2018. január 21. 14:27 #8
Gurs
Gurs

Státusz10 years ago
Hozzászólás: 945
Csatolások: 8137
Azonosító: 193043
Hogy én mennyire utálom Pollácskát...
2018. január 21. 14:30 #9
Revelynne
Revelynne
✧・゚*ᴍᴏᴏɴsᴛʀᴜᴄᴋ*・゚✧

Státuszlook like the innocent flower, but be the serpent under it.
Hozzászólás: 6162
Csatolások: 1649
Azonosító: 268727
A jelenlévők közül egyedül Radics Petivel vagyok köszönőviszonyban, az ő videóit általában mindig megnézem. A többiek ezzel szemben baromi antipatikusak, már csak így ránézésre is. Nem ismerem őket, de valami azt súgja, nem sok mindenről maradtam le.
2018. január 21. 14:34 #10
TheBestKitsune
TheBestKitsune
visszatérő vendég

Státusztake me to a halsey concert and ill be yours
Hozzászólás: 275
Azonosító: 259123
az hogy mikor hozta létre a csatornáját az nem azt jelenti, hogy akkor is kezdett el videózni. lehet valakinek úgy is csatornája, hogy nem is videózik. szóval ez nem szempont, semmj jelentősége.
maris viszont 2011 óta tölt fel youtubra tartalmat.
2018. január 21. 14:37 #11
Rencsike03
Rencsike03
új tag

Státusz"Ma az emberek tudják mindenek az árát, de nem tudják semminek az értékét."
Hozzászólás: 16
Azonosító: 261474
Beni hol van? Say something i'm giving up on you....
2018. január 21. 14:40 #12
- törölt felhasználó -    
Én a Youtubereket két részre szoktam osztani - akik megdolgoznak a sikerért, és akik semmit sem tettek azért, hogy híresek legyenek.
Itt van például Polla, aki az irritáló személyiségén kívül konkrétan semmiről szóló videókat tölt fel, és az állandó magamutogatás után képes azt mondani, hogy önbizalomhiányos volt. Radics Petit nagyon bírom az egyedisége és furcsa humora miatt, a VR-os fiúkat pedig rendkívül tisztelem, amiért lelküket is beleadják a munkájukba, és mindig képesek olyan tartalmakat adni két platformon is, amik mindig jobb kedvre derítenek. Andi csatornáját régóta nézem, és ő szerencsére beletartozik azokba a videósokba, akik nem szálltak el maguktól, és ennyi év után is érdekes videókkal tud előrukkolni.
2018. január 21. 14:42 #13
- törölt felhasználó -    
Egyiket sem ismerem.
2018. január 21. 14:45 #14
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
Erről a listáról Andit, Mariannt, Hédinkét, és CsChannelt vagyok képes elviselni, a többiek viszont olyan unszimpatikusak, hogy el nem tudom mondani. Kezdve Radics Petivel -és, most sokan fognak jönni azzal, hogy nekem mi jogom van leírni a saját véleményemet-, az az ember annyira béna, jellegtelen, idegesítő, hogy már a nevét olvasni is rossz érzéssel tölt el; a listáról pedig elviselhetetlen számomra még Pollácska, aki a szponzorált tartalmakból él, de megjeleníteni minek a videóban, hiszen "úgy is rájönnek saját maguktól a nézők" - köszönjük Polla.
A másik ilyen felhypeolt, számomra roppant idegesítő kisasszony Már Megint Kitty. Eleinte szerettem, élveztem a videóit, a személyisége is közel áll az enyémhez, viszont az erőltetett fekete humor amit a videóiba előszeretettel használ, nem csak felcsesz, de ki is tudnék rohanni miatta a világból.
De, hogy ne csak negatívumot mondjak, a TheVR-ral és Ábellel semmi bajom nincsen. Egyedül azt bánom ezekbe a listákba, hogy például a tényleg egyedi videósokat meg sem említik. Ha már itt tartunk, hogy népszerű magyar videósok, merrefelé van Beniipowa?
2018. január 21. 15:12 #15
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Már Megint Kitty és CsChannel :3 egyébként akadnak nagyszerű magyar youtuberek meglepően sokan. és igen, ezt én mondom, aki általában ki nem állhatja a hazája stílusát és mentalitását. de senkinek nem kellene megsértődnie, hogy nem látja a kedvencét, talán majd a következő részben wink.gif (az én személyes favoritom talán ownmckendry, mivel imádom a gameplay-t és a reakcióvideókat.)
2018. január 21. 15:23 #16
- törölt felhasználó -    
#wearethevr
Ennek a cikknek a felhozatala sokkal jobban tetszik, mint az előzőé. Bár az első részben is vannak videósok, akiket nézek, az itt felsoroltak egy része sokkal közelebb áll a szívemhez. Kezdve a TheVR-ral, akik messze a legminőségibb (gamer és tech) contentet gyártják Magyarországon, szívüket-lelküket beleadják az egészbe, a végeredmény pedig egy elképesztő közösség, hatalmas választék streamek terén, és néhány igazán király esemény is. Külön tetszik, hogy videós és streamer karrierjük alatt egy pillanatig sem lehetett azt hinni, hogy elszálltak volna maguktól - végig stabil két lábbal állt a földön ez a két tejesen átlagos debreceni srác, amiért nagyon tisztelem őket. A másik nagy kedvencem innen DoggyAndi, aki véleményem szerint az egyik legjobb Minecraft-videós hazánkban. Nem elég, hogy úgy gyárt alapvetően kisgyerekeknek tartalmat, hogy a felnőttek is szabadon tudják élvezni a videóit, de külön tetszik benne, hogy bátran felveszi a harcot a tipikus mai Minecraft-YouTuberekkel, akik nyíltan másolnak külföldi videósokat és csatornájuk értéke már rég elveszett a végeláthatatlan clickbaithalom mögött. Radics Petit valamiért mindig erőszeretettel kihagyom, valahányszor megkérdezik, én kiket szoktam nézni általában a YouTubeon, ennek okát pedig nem tudnám megmagyarázni. Mintha egész egyszerűen elfeledkeznék róla, pedig a magyar videósok közül iránta érzem az egyik legnagyobb tiszteletet. Hisz mindamellett, hogy paródiavideói nagyon is szórakoztatóak, képes melléjük nagyon mély mondanivalót és kerek történetet is csatolni. Ország-világ előtt felvállalja a véleményét saját magáról, hogy mit szégyell igazán karrierje alatt, amit valljuk be, sajnos nem sok ember mondhat el magáról, sok esetben még én sem. Erről a listáról pedig még Csebét nézem, nagyon érdekes és minőségi videókat szokott gyártani, csak azt sajnálom egy picit, hogy ritkán, illetve Marissal sincs különösebb bajom. A többiek pedig vagy elmondhatatlanul antipatikusak (Polla és Már megint Kitty), vagy egy darab videójukat sem láttam (I Have No Idea Hungary és Hédinke), bár az ilyesfajta tartalmakra nem is igazán vagyok kíváncsi, már nagyon régóta nem hoznak lázba a lifestyle-videók, vagy az Ábel-féle "vicces" vlogtartalmak.
2018. január 21. 15:36 #17
AyaChan
AyaChan
új tag

Státuszannyeonghaseyo jeoneun bangtan sonyeondan hwanggeum maknae jeon jungkook imnida
Hozzászólás: 28
Azonosító: 265663
Doggyandiiiii <3 Nekem mondjuk hiányzott Zsdav és Icebluebird...
2018. január 21. 15:49 #18
- törölt felhasználó -    
Ebből kettőt ismerek, megy egyet névről. Gyenge felhozatal. xd
2018. január 21. 16:03 #19
- törölt felhasználó -    
Polla Channel heart.gif
2018. január 21. 16:06 #20
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Már Megint Kitty:D imádom csatornáját
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!