Az ünnepi fergetegből feleszmélve, sokszor rémülten szembesülünk a keserű igazsággal, hisz sokunknál mutat jó pár kilóval többet a mérleg. Ezen segít most Geszler Dorottya, aki egy szuper hatékony alakformáló DVD elkészítésével indította a 2018-as évet. A 30 perces torna rövid, 10 perces blokkokra osztva célozza meg a kritikus testrészeket, és az időhiányban szenvedő, állandóan rohanó nőket. A gyakorlatokat így azok is elvégezhetik, akik nem szeretnek, vagy egyszerűen csak nincs idejük fitneszterembe járni. A bombaformában lévő műsorvezető kulisszatitkokat is elárult a forgatás napjáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Geszler Dorottya szerint mindenkinek jár a bomba alak
2018. január 19. 16:50
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Ámen!
Amúgy több ilyen cikk kéne
Amúgy több ilyen cikk kéne
2018. január 20. 14:50
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Kritikus testrészeket célozza? LOL. Nem túl szakmai, csak azt nem tudom eldönteni, hogy ennyire laikus vagy csak ráerőltették ezt a rossz PR dumát. Tökmindegy milyen mozgást végzel, karral, lábbal vagy hasazol, nem onnan kezd lemenni a felesleg 'amire gyúrsz' hanem onnan, ahol a legtöbb a felesleg...
2018. január 20. 18:07
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
szerintem meg nem kell, hogy mindenkinek bomba alakja legyen, vagy éppen izmos, mert ha az arcod megvan, vagy a kisugárzásod, személyiséged, rohadtul mindegy az a néhány plusz kiló. ameddig nem egészségtelen a túlsúly, mindössze kisebb esztétikai probléma - már ha probléma.
2018. január 23. 09:56
|
|
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 offline
|
"női kritikus testrészeket célozzák meg"
Laikus vagyok a témában de azt még én is tudom hogy nincsen olyan hogy helyi zsírégetés. Lehet hogy én is csinálok egy ilyen alakformáló DVD-t, úgy látom hogy képzettség nagyon nem kell hozzá.
Laikus vagyok a témában de azt még én is tudom hogy nincsen olyan hogy helyi zsírégetés. Lehet hogy én is csinálok egy ilyen alakformáló DVD-t, úgy látom hogy képzettség nagyon nem kell hozzá.
2018. március 23. 19:57
|
Kwerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 261075 offline
|
1-2 hozzászóló elég nagy butaságot írt. Ha ti hasra gyúrtok, akkor általában honnan fogytok? A karotokról? Nekem a hasamból megy le érdekes módon, ha pedig fenékre, lábra tornázom, akkor onnan, és ezen testrészek feszesednek. Szerintem hagyjátok ezt inkább a fitness edzőkre, ők jobban értenek hozzá.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: