Öt napja jelent meg Dua Lipa új videoklipje, ami az IDGAF című dalához készült és meglehetősen nagy népszerűségnek örvend.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dua Lipa lehet az elkövetkezendő évek egyik legsikeresebb popsztárja
2018. január 17. 22:03
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Bírom a számait, meg szimpatikus csajszi. Mondjuk sokkal jobban tetszenek azok a dalai, amiket nem promózott eddig. A New Rulest például sokáig a hátam közepére se kívántam, de meghallgattam az albumát és azon jobbnál jobb dalok vannak, úgyhogy én szurkolok neki
2018. január 18. 09:01
Nem nagyon hallgatok ilyenfajta zenét, de nem értem nagyon mitől lenne ez a csaj nagyobb szám, mint bárki más. Fel lehet ismerni a hangját mondjuk, de szerintem semmivel sem tűnik ki a mai felkapott zenészek közül.
2018. január 18. 10:42
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
A tehetsége vitathatatlan, nagyon jó hangja van, de szerintem egy kicsit nagyobb a füstje, mint a lángja, egyetértek egy-két előttem szólóval. Mint előadó nagyon unalmas, nem mellesleg mindig olyan életunt fejet vág, hogy amikor meglátom, még a maradék életkedvem is elmegy. Ettől függetlenül tényleg tehetséges, de nem kirívóan.
2018. január 18. 12:59
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Jó a hangja,de annyira nem izgat,mivel rohadtuk hasonlít Rihannáéra-reméljük ez a lány élőben jobban énekel.Viszont tényleg túl van sztárolva.Szép a hanga,de neme xtra-és már hallottuk ugye Ririnél is..és tényleg életunt szokott lenni
2018. január 18. 13:55
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Szeretem Dua-t, szóval remélem is.
2018. január 18. 14:57
|
journeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.01. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 267119 offline
|
Azért vicces, hogy még alig van egy slágere, de máris "nagyobb a füstje mint a lángja" szöveget olvasni minden kommentbe
Hogy lenne túl sztárolva, amikor még csak most indult be igazán a karrierje? Azért szerintem ennyit igazán megérdemel, főleg úgy hogy pl: eladásokban még mindig éppen hogy kezd javulni. Egyébként a klip rohadt jó lett, nem is vártam tőle mást
A dalt már rég óta szeretem, örülök hogy végre klipet is kapott, méghozzá ilyen jó klipet. A táncmozdulatok nagyon ott vannak
2018. január 18. 15:59
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Nekem sem a modell képei, sem a zenéi nem tetszenek. A new rules az,amit úgy elhallgattam, de a többi zenéit ki nem állhatom. Barátnőmmel mai napig a new rules live verzióján nevetünk:D
2018. január 18. 17:01
|
homervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 134354 offline
|
Remek egyedi hangja van.
És igazán gyönyörű, vonzó hölgy is.
(Eredeti kelet európai szépség:) )
A számai is egészen jók.
Maga a csaj is jófej.
Nem csoda hogy megy a szekér.
És igazán gyönyörű, vonzó hölgy is.
(Eredeti kelet európai szépség:) )
A számai is egészen jók.
Maga a csaj is jófej.
Nem csoda hogy megy a szekér.
2018. január 18. 17:19
|
|
ismeretlenvaltozoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.07. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 268590 offline
|
Ez a dal nekem nagyon tetszik, de a klippet nem tudom mire vélni. (Amúgy igazuk van az előttem szólóknak, kicsit néha vághatna lelkesebb képet.)
2018. január 18. 19:02
|
|
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline
|
Érdekes nekem meg pont a faraca miatt érdekes, művészi. Olyan érzést kelt bennem, hogy ő valami komolyabb, és ez bizonyos mértékben igaz is, pl nem ribis, hanem tök egyedi
2018. január 18. 19:15
Be kell vallani, van benne tehetség, nem is kevés - ritkán hallani annyira szép hangot, mint az övé, viszont a dalai egyáltalán nem tűnnek ki a szokványos popslágerek közül, mindemellett pedig egyet kell értenem azokkal, akik már előttem leírták, hogy rettentően életunt és unalmas fejet vág egyfolytában. Remélem, hogy majd megtalálja a neki való stílust, mert amelyben jelenleg mozog, a legkevésbé sem szimpatikus, sőt, teljesen hétköznapi.
2018. január 18. 19:20
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Lehet kevesek közé tartozok, de szerintem az eddigi dalai közül csak a Hotter Than Hell mondható olyannak, ami tényleg jóra sikeredett. Persze, a New Rules-nak, nagyon szép és inspiráló a szövege, de alapból nem a kedvencem. Ez a dal viszont egyáltalán nem tetszik. Szép hangja van, ez tény, de a dalait nem tudom megszeretni.
2018. január 18. 20:33
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
Végre egy olyan előadó aki igazán művészi
2018. január 18. 21:36
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
azért hiányzik az az idő mikor nem volt ennyire felhypeolt meg népszerű. persze örülök neki, meg minden. de én kb. a karrierje kezdete óta követem (be the one) és akkor sokkal jobb volt. nem voltak olyan emberek akik fannak mondták magukat, de egyedül a new rulest ismerik. ma már számtalan ilyen ember van.
a modell képein mindig faarca van (mint amúgy minden modellnek), de azért a hétköznapokban nem ilyen.
a modell képein mindig faarca van (mint amúgy minden modellnek), de azért a hétköznapokban nem ilyen.
2018. január 18. 22:27
|
homervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 134354 offline
|
Életben egészen más.
https://youtu.be/LoKgjSv96P4
https://youtu.be/LoKgjSv96P4
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: