Kihirdették a közmédia dalválasztó műsorának első válogatójában résztvevő dalokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Dal 2018 – Ők versenyeznek az első válogatóban
2018. január 15. 18:23
|
|
Chinamiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.26. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 266415 offline
|
Részemről Ham Ko Ham, Horváth Tamás, Leander Kills, LivingRoom, Nova Prospect és a yesyes dala volt olyan hogy ténylegesen végig tudtam hallgatni mert nem untam meg 1 percen belül
.
Olyat hogy mivel nyerhetünk rég nem találgatok mert nem hiszem hogy bármivel is győztesként kerülhetünk ki, jól tudjuk hogy régóta nem csak a dal számít. Így nézve meg akárki képviselhetne, de részemről a fent említett előadók dala az ami kiemelkedik a mezőnyből.
Olyat hogy mivel nyerhetünk rég nem találgatok mert nem hiszem hogy bármivel is győztesként kerülhetünk ki, jól tudjuk hogy régóta nem csak a dal számít. Így nézve meg akárki képviselhetne, de részemről a fent említett előadók dala az ami kiemelkedik a mezőnyből.
2018. január 15. 18:32
|
|
petra_radcliffeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 268523 offline
|
Horvát Tamás
2018. január 15. 18:39
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Ezek közül eddig csak a Leander Kills számát hallottam, de az nagyon tetszett, én drukkolok nekik.❤
2018. január 15. 18:45
|
|
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline
|
Én mindig a románok versenyzőire vagyok kiváncsi,de azért a többi külföldi ország is érdekes (Szlovénia,Belgium,Azerbajdzsán,de még van pár),a magyarok is csodák csodájára dobtak be pár jó kis dalt Wolf Kati,Compact Disco és Kállay-Saunders András zenéire gondolván.Bár nem legjobb dalok az Eurovizión,de van bennük odafigyelés az hallatszik.
2018. január 16. 13:49
|
|
Chatrine29új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 249510 offline
|
Leander Kills <3
2018. január 16. 20:45
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Csupa olyan előadó,akiket nem bírok. Pld nem értem,mit csámcsognak a Leanderen, mert hiába vannak jó daldzövegeik,kint a kutya se fogja érteni, és ebben az a gáz,hogy akkor már a jelentése se megy át. És a többi is magyar szöveg. Félre értés ne essék,nekem nem azzal van a baj,hogy saját nyelvünket képviseljük,hanem hogy senki nem érti,és ettől egy előadás teljesen félreértelmezhető lehet.
2018. január 18. 17:29
|
|
Zsófii_kavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 141910 offline
|
Nobody. Király Viktorban bíztam, de még az ő száma sem tetszik. Miért van az évről évre, hogy akik átlagban jó számokat adnak ki, erre a versenyre nem képesek színvonalas dallal nevezni. Just my opinion.
2018. január 19. 15:20
|
|
LBSBennoda666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.21. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 266300 offline
|
Leander Kills:)
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: