Miley Cyrus idén is megtalálta a legcukibb módját, hogy párja születésnapját jobbá tegye.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így köszöntötte Miley Cyrus kedvesét a születésnapján
2018. január 14. 10:05
|
|
petra_radcliffeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 268523 offline
|
Nagyon cuki!
2018. január 14. 11:12
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
De aranyosak!
Mindig is cukinak találtam, hogy sok híresség a legjobb barátjának is tekinti a párját. Legyenek még nagyon nagyon sokáig mert imádom a párosukat!
2018. január 14. 11:52
|
blackdahliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 259514 offline
|
Jajj tényleg annyira cukik!
kár hogy minden képen úgy néznek ki mint akik már vagy egy éve nem értek egymáshoz, de hát tényleg annyira cukik és szerelmesek
Ui: Lili (úgy tudom ez Liam legújabb beceneve) kérlek csak húzz gumit(fő a biztonság )és keress mást!
Ui: Lili (úgy tudom ez Liam legújabb beceneve) kérlek csak húzz gumit(fő a biztonság )és keress mást!
2018. január 14. 13:08
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Idézet (blackdahlia @ 2018.01.14. 11:52)
Jajj tényleg annyira cukik!
kár hogy minden képen úgy néznek ki mint akik már vagy egy éve nem értek egymáshoz, de hát tényleg annyira cukik és szerelmesek
Nem értem, miért jó ilyen rosszindulatúnak és gyerekesnek lenni. Nem hiszem, hogy Liam ne találna magának mást, ha nagyon akarna. Szerintem nyilvánvaló, hogy szereti Miley-t és ezt Miley viszonozza is. Egy kapcsolat egyébként sem attól jó, hogy minden képen nyalják-falják egymást és a nagyvilágon mindenkinek a képébe nyomják, de mindegy.
Látszik rajtuk, hogy boldogok, remélem ez sokáig így marad. Klassz párt alkotnak, aranyosak együtt. Liam nagyon jó hatással van Miley-ra, abszolút pozitív irányba változott, mióta újra együtt vannak.
2018. január 14. 14:30
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Szerintem nagyon aranyosak és teljesen igazat adok az előttem szólónak. Egy kapcsolat nem arról szól hogy egész nap le sem tapadjunk egymás ajkairól, hanem a bizalomról , a feltétel nélküli szeretetről és a kitartásról szól. Nem arról hogy egész nap konkrétan egymásra vannak gerjedve...az hol romantikus? Az már inkább túlzás.
2018. január 14. 16:50
|
blackdahliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 259514 offline
|
Annyira tudtam hogy erre egyből ugrotok! Esküszöm ezen az oldalon nem lehet az embernek negatív vélménye, itt mindig csak cukiskodni meg egymás után ugyanazt lehet leirní mert az a jó. Nem is azt mondom hogy nyalják-falják meg csinálják meg egymást a képeken, én egyszerűen nem látom közöttük a kémiát. Ja és úgy tudom nem kell minden sztárpárt kedvelni. Tudom, tudom akkor ne olvasd el a cikket vagy ne kommnetelj rá. De én megtettem, irtam egy véleményt ami nem pozitív és úgymond ironikus. Ja és ezért vagyok szánalmas mert nem azt írom le egymillioszor hogy: jajj milyen cukik hogy egyem meg őket a kis szerelmükkel együtt, ja és nem teszek oda 25 szivecskét!?
Ahhhham értem....
Bocsi.....
Ahhhham értem....
Bocsi.....
2018. január 14. 22:57
|
|
Elina98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.02. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 267659 offline
|
blackdalia- A negatív vélemény lehet építőjellegű vagy megfontolandó/átgondolandó is, de tőled ez csak egy ellenségeskedő, undok, gyerekes megnyilvánulás volt. Ha nem tolják bele mindig a csókolózós, bújós pillanataikat az emberek képébe, már nem is lehetnek szerelmesek? Nevetséges.
Egyébként remélem még nagyon sokáig együtt lesznek, mindketten kivirágoztak ebben a kapcsolatban, jó rájuk nézni!
Egyébként remélem még nagyon sokáig együtt lesznek, mindketten kivirágoztak ebben a kapcsolatban, jó rájuk nézni!
2018. január 15. 15:56
|
blackdahliaúj tag |
|
Na örülök hogy mindenki igy egyetért. Valakinek undoknak és gyerekesnek is kell lenni. Legalább feldobtam a témát kicsit a sok unalmas sablonkomi között.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: