Klippremier: Taylor Swift ft. Ed Sheeran, Future – End Game
2018. január 14. 10:07
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
csak engem irritál nagyon ed ebben a dalban és klipben? nem értem mi ez a hype körülötte. a hangja átlagos, a dalszövegek a divideon olyanok mintha egy első alkalommal szerelmes tinédzser írta volna. (mondjuk a célközönség is az.)
de most taylorról van szó. nem ez lett a legjobb klipje de a látványvilág egész jó.
lehetne klip a DWOHT-hoz, delicate-hez, getaway car-hoz, dont blame me-hez és az IDSB-hez is.
de most taylorról van szó. nem ez lett a legjobb klipje de a látványvilág egész jó.
lehetne klip a DWOHT-hoz, delicate-hez, getaway car-hoz, dont blame me-hez és az IDSB-hez is.
2018. január 14. 10:32
|
ZombieDonkeyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 268560 offline
|
TheBestKitsune
Teljesen egyetértek veled, szerintem sem illik ebbe a klipbe Ed Sheeran,habár sosem voltam oda érte. Valamiért az End Game-ben és az Everything Has Changed-ben is irritált,előbbiben kifejezetten rossz néznem,hogy ott bulizik stb.,mert szerintem nem olyan alkat. (nem is csinál semmit csak ül). Na mindegy,nem akarom én bántani,de ez a véleményem van róla.
Egyébként Taylor része tetszik,habár jobban szeretem a story alapú klipeket,mint az ilyen típusúakat,ami kb. minden második videóklipben megtalálható,hogy igazából semmit nem csinálnak,csak buliznak,sétálnak,és néha belenéznek a kamerába.
Tay az egyik kedvenc énekesem,és ettől függetlenül ugyanúgy az is marad,szóval vegyétek ezt egy jó szándékú kritikának. (ha jól hallottam a következő klip az I Did Something Bad-hez fog kijönni,ez az egyik kedvencem tőle,elég nehéz hangokat is simán kiénenel benne)
Teljesen egyetértek veled, szerintem sem illik ebbe a klipbe Ed Sheeran,habár sosem voltam oda érte. Valamiért az End Game-ben és az Everything Has Changed-ben is irritált,előbbiben kifejezetten rossz néznem,hogy ott bulizik stb.,mert szerintem nem olyan alkat. (nem is csinál semmit csak ül). Na mindegy,nem akarom én bántani,de ez a véleményem van róla.
Egyébként Taylor része tetszik,habár jobban szeretem a story alapú klipeket,mint az ilyen típusúakat,ami kb. minden második videóklipben megtalálható,hogy igazából semmit nem csinálnak,csak buliznak,sétálnak,és néha belenéznek a kamerába.
Tay az egyik kedvenc énekesem,és ettől függetlenül ugyanúgy az is marad,szóval vegyétek ezt egy jó szándékú kritikának. (ha jól hallottam a következő klip az I Did Something Bad-hez fog kijönni,ez az egyik kedvencem tőle,elég nehéz hangokat is simán kiénenel benne)
2018. január 18. 18:28
|
|
Journalistúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 268210 offline
|
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: