Justin Bieber tovább varratta magát
2018. január 11. 14:44
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Remélem ha ennyire belemerült a vallásba, hogy már bibliát olvas, tényleg normális életet él. Úgy tűnik egyenlőre sikerült neki, régen hallottam már róla, egy ideje semmi botránya nem volt. Örülök, hogy egyenesbe jött. Csak így tovább.
2018. január 11. 16:13
|
|
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline
|
Hagyjuk ezt a hogy fog kinézni hetvenévesed olgot plss...2018 van.
2018. január 11. 16:57
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Idézet (LoveYourSelf @ 2018.01.10. 21:59)
A vallással kapcsolatban, vannak olyan mélyenhivő emberek akik a saját testüket sanyargatják annak érdekeben, hogy átéljék azt amit Jézus érzett keresztre feszítéskor. Justin pedig most igenis a vallás felé koncentrál mar egy jó ideje. Így ő a tetovalasaival akar magának fájdalmat okozni. Biztosan ti is hallottatok már a Ciliciumrol, vezeklő ővről pár dolgot.
És hogy erre még csak most jöttem rá!!!!!!! A kedvenc filmem is erről szól, a Da Vinci-kód. Megvilágosodtam és remélem ti is!!!!!
És hogy erre még csak most jöttem rá!!!!!!! A kedvenc filmem is erről szól, a Da Vinci-kód. Megvilágosodtam és remélem ti is!!!!!
2018. január 11. 22:26
Szépen kidolgozott tetoválások lettek, azt meg kell hagyni. Remélem, hogy valóban jó útra tért és ez nem csak egy egyszerű pózolás a Bibliával.
2018. január 13. 18:09
|
|
Monalysavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.02. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 261695 offline
|
Ki van gyúrva és még amolyan angyalkákat varratott magára.
Tisztára börtön töltelékes rapper lett x"DDDD
Hát, én nem szólok bele... de geci ronda lett :"d
Tisztára börtön töltelékes rapper lett x"DDDD
Hát, én nem szólok bele... de geci ronda lett :"d
2018. január 14. 18:09
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Tudtam hogy elfelejtettem valamit leírni a biosz beadandóba,valahogy éreztem.A tetoválás története vagyis az élő példa,Justin Bieber.
2018. január 15. 16:42
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
bsz.andrea, a Biblia nem ír a tetoválásokról, abban az időben a zsidóknál nem volt divat a tetoválás, egyes szektások a Leviták könyve 19:28-ba magyarázzák bele, hogy nem szabad tetováltatni, pedig ott az van, hogy a holtakért ne hasogassátok meg bőrötöket, abban az időben szokás volt a gyászt úgy kifejezni, hogy bevagdosták a bőrüket, ez erre vonatkozó tiltás, mégis egyes biblia(félre)fordításokban ezt kicserélték arra, hogy ne tetováljatok, holott akkoriban a közel-keleten nem is volt ismeretes ez a szó.
Szóval nem, a Biblia nem tiltja a tetkót, sok keresztény zenésznek is van tetkója, pl. a Skillet tagjainak is.
Szerény véleményem szerint Justin tetkói nem túl ízlésesek, már túlzás, de ő tudja.
Amúgy nem szeretem a zenéit, de örülök, hogy kezd jó útra térni-
Szóval nem, a Biblia nem tiltja a tetkót, sok keresztény zenésznek is van tetkója, pl. a Skillet tagjainak is.
Szerény véleményem szerint Justin tetkói nem túl ízlésesek, már túlzás, de ő tudja.
Amúgy nem szeretem a zenéit, de örülök, hogy kezd jó útra térni-
2018. január 19. 19:22
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Eddig sem jött be Justin teste, most sem fog változni a helyzet.
Ez túlzás....és nem tetszetős...
Ez túlzás....és nem tetszetős...
2018. január 21. 12:17
|
|
potoresztiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.09. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 266719 offline
|
Nem tudom miért van sok ember felakadva azon, hogy több tetoválása lett. Az ő teste, azt csinál vele amit akar, azt varrat magára amit akar. Először nem igazán tetszett nekem sem, de már megszoktam Ha neki tetszik miért ne? Ebből derül ki, hogy ki az igazi rajongó. Aki azért nem szereti már mert (láttam rá példát) tetkója van, az azért elég gáz.
2018. január 26. 11:40
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Rohadt jól áll neki!
És szerintem szíve joga ki mit csinál a testével. Nem lett rossz.
Sokan csak a hibáit nézik..de hahó! Változik Justin is,próbál.
Én nagyon imádom
És szerintem szíve joga ki mit csinál a testével. Nem lett rossz.
Sokan csak a hibáit nézik..de hahó! Változik Justin is,próbál.
Én nagyon imádom
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: