Új év, új kezdet. Legalábbis a T-ara számára biztosan – búcsút intettek kiadójuknak, az MBK Entertainmentnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
T-ara: egy tag sem újított szerződést az MBK Entertainmenttel
2018. január 09. 21:52
|
|
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 933 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline
|
Én lennék a legboldogabb, hogyha Soyeon és Boram is visszatérne hozzájuk! De jó lenne, hogyha úgy csinálnák, mint a BEAST fiúk: keresnek egy másik ügynökséget és új névvel visszatérnek. Mondjuk ők létrehozták a saját ügynökségüket, de úgy örülnék, hogyha együtt maradnának a lányok
Nem akarnám, hogy a legkedvesebb lánybandám is feloszlana.
2018. január 09. 22:09
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Vick019, egyetértek. A What's your name? az egyik kedvenc dalom a tavalyi felhozatalból. Bevallom, egy ideig szerettem őket, aztán nem, most pedig újra visszatértem hozzájuk. Azt a videót elnézve, amikor annyi év után ismét megszerezték az első helyet, és a könnyeiktől meg sem tudtak szólalni... Azt éreztem, akkora utálatot, amit ők kaptak, senki nem érdemel meg, aki ilyen keményen dolgozik az álmaiért. Remélem, tényleg jó év elébe állunk elébe a T-ARA-val (vagy amilyen néven tovább folytatják)! Hyomin-nak már a szólómunkásságát magában imádom, szóval kíváncsian várom a következő nekifutásaikat. ^-^
2018. január 10. 16:11
|
|
Taehyunginaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.05. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 256120 offline
|
bárhogy is lesz, amíg együtt vannak, nincs miért aggódni. Kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő, de sok sikert a lányoknak!!
2018. január 11. 03:20
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Szinte borítékolhatónak tartottam a feloszlásukat nem is olyan sok idővel ezelőtt, hiszen a What's my name óta nem is hallattak magukról. Örömmel olvasom, hogy mégsincs szó erről, ugyanakkor sajnálom, hogy gondok vannak az ügynökséggel és a szerződésekkel. Remélem rajtam kívül senki nem vél párhuzamot felfedezni a Kara sorsa és a T-ara jelenlegi helyzete között. Először a Karából is kilépett két tag, majd jött egy új és 2 év múlva, mikor úgy tűnt, hogy kezdenek visszarázódni a régi mederbe mindenféle szempontból, hirtelen feloszlottak. Valamiért az az érzésem, a T-ara se húzza már sokáig, bár szörnyen elkeserítene ha igazam lenne mert mindig minőségi zene került ki a kezeik közül. Hatalmas kár lenne értük.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: