"szeptemberben pedig már mindenhol arról lehetett olvasni, hogy a tévésztár áldott állapotban van"
Csak itt, de itt tényleg csak erről lehetett olvasni XDDD
Travis Scott megszólalt Kylie Jenner állítólagos terhességével kapcsolatban
2018. január 09. 10:16
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
2018. január 09. 11:06
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
CsacskaCsajszi nem csak itt a buzz feed meg a hasonló szenny oldalak is erről cikkeznek mindig. Az emberek már állatos képeket osztanak meg minden cikk alatt a fbon mert annyira unják.
2018. január 09. 11:24
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Én se a facen nem láttam, se újságokban, se tv-ben, barátaim sem beszéltek róla, de ha ez a módi, akkor ezzel a cuki cicusos képpel fejezem ki a véleményemet a témáról!
1 felhasználónak tetszik:
Maiko
2018. január 09. 12:17
|
|
Taehyunginaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.05. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 256120 offline
|
most komolyan arról van cikk, hogy a pasi azt mondta, nem nyilatkozik? ezzel aztán nagyon megtörte a csendet. hát ez szánalmas..
ilyen cikkeket kiraknak, folyamatosan, de ha másról írnak, azokat is átírják és úgy teszik közzé. ráadásul adatlapokat sem publikálnak, hiába várunk.
ehelyett ilyen kis mondatokból lesz nagy hír.
ilyen cikkeket kiraknak, folyamatosan, de ha másról írnak, azokat is átírják és úgy teszik közzé. ráadásul adatlapokat sem publikálnak, hiába várunk.
ehelyett ilyen kis mondatokból lesz nagy hír.
2018. január 09. 15:07
Skacok, elfeledkeztetek róla, hogy bolondok napja még messze van? Mi volt ez már megint?!
2018. január 09. 17:55
|
|
Stephanie.4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.10. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 264826 offline
|
Hat ebbol sokat tudtunk meg lool
2018. január 09. 20:14
|
|
Rencsike03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.24. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 261474 offline
|
Fhhuu de nagy lényege volt ennek meg tudtuk azt hogy nem nyilatkozik! ;D Na jól van emberek...hanyagoljátok az ilyen cikkeket, mert ezzel csak időnket veszitek el!!
2018. január 09. 21:31
Na de most rlly, mire számítottatok?
Fenn kell tartani a népek érdeklődését,ha kijelentené,hogy "Ja hát terhes ez van", akkor max. még 1 hétig lennének címlapon, de utána mindenki lesz@rná őket. Ha viszont azt mondaná, hogy "Nem terhes, nincs semmi extra", akkor lenne kb. 2 darab cikk arról,hogy nagy kamu az egész, és ennyi. Mellébeszéléssel ezt tökéletesen meg is oldotta a pasas, ugyanúgy menni fognak a találgatások róluk napi 2647 publikáció keretei között.
2018. január 10. 18:32
|
|
DreamerGirl9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.18. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 267906 offline
|
Nem mondtak túl sokat.Semmi értelme nem volt ennek a cikknek.Semmit se tudtunk meg.De szerintem nagy kamu az egész.
2018. január 13. 13:57
|
|
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 offline
|
az egész egy nagy hatalmas kamu kezdve Kylie terhességétől az állítólagos szakításukig. Senki nem tud semmit biztosan így csak megy a találgatás és a kavarás. Az egész tuti csak ki van találva, hogy fent tartsák a hírnevüket. A csávó meg mondott 2 mondatot amivel igazából nem is mondott semmit mégis van róla cikk. Micsoda hír oh my God -.-
Így mellékesen, hogyha már itt vagyok, nekem az is gyanús, hogy Kylie terhes. Mert most pár fotó meg néhány kósza gondolat, hogy "mi van ha terhes?" még szerintem nem jelent semmit.
Az egész egy rakás szarság, szerintem.
Így mellékesen, hogyha már itt vagyok, nekem az is gyanús, hogy Kylie terhes. Mert most pár fotó meg néhány kósza gondolat, hogy "mi van ha terhes?" még szerintem nem jelent semmit.
Az egész egy rakás szarság, szerintem.
2018. január 13. 15:30
|
|
petra_radcliffeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 268523 offline
|
nem ertem minek titkolozni miert nem mondjak meg hogy várandos - e vagy ne, ..
2018. január 15. 08:41
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Azért azt ne feledjük ,hogy már elméletileg Kylie a 8 hónapba van. Februárba úgy is eldől ,hogy vagy átvágott mindenkit, vagy tényleg az volt egész végig, csupán hiúságból és sejtelmességből nem mutatkozott.
2018. január 19. 09:09
|
|
choiseoyeon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 650 Csatolások: 1 Azonosító: 262279 offline
|
majd kiderul, hogy igaz-e
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.