Megrázó vallomást tett Bella Thorne: 14 éves koráig zaklatták
2018. január 13. 19:13
|
|
Monalysavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.02. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 261695 offline
|
sajnálom.. de ezt miért most teszi közzé? Vagy ha eddig érlelődik benne hogy közzétegye, sokkal belsőségesebb lenne egy videóval. Nem úgy hogy nyom hozzá egy selfit..
2018. január 14. 07:42
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
Hogyha van olyan bátor, hogy ízléstelen pucér képeket hozzon magáról nyilvánosságra, lehetett volna olyan bátor, hogy ezt bejelenti már korábban. Tudom, hogy az emberek félnek ezt bevallani, szégyenérzetük van, de Bellának nincs szégyenérzete, amint látjuk.
Más kérdés, egy olyan nő, akinek a testét megalázták, mért teszi közszemlére azt utána. Az ilyen traumán átesett nők általában nem szokták kipakolni mindenüket.
Mindenesetre, ha tényleg megtörtént, akkor nagyon sajnálom
Más kérdés, egy olyan nő, akinek a testét megalázták, mért teszi közszemlére azt utána. Az ilyen traumán átesett nők általában nem szokták kipakolni mindenüket.
Mindenesetre, ha tényleg megtörtént, akkor nagyon sajnálom
2018. január 14. 21:57
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
"magamra zártam az ajtómat éjszakára, és végig ott virrasztottam mellette." Mi van?! Ezt hogy sikerült. Magára zárja az ajtót, ergo egyedül van, akkor ki mellett is virrasztott? Ez vagy egy nagy kamu, mert most divat lett, hogy zaklatás áldozata volt, vagy nagyon bénán sikerült lefordítani.
2018. január 14. 22:12
|
|
Elina98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.02. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 267659 offline
|
A viselkedésére nem lehet rámagyarázni az "áldozat vagyok, így dolgozom fel" mentegetőzést. Lennie kell valami más oknak is.
Egy normális áldozat nem teszi ki magát kirakatba, azt előidézve, hogy újra érezze a kihasználtságot, lenézést, tárgyiasságot, mintha csak egy baba lenne, akiből mindent el akarnak venni, és csupán vágyak kielégítésére jó. Ő pedig ezt teszi a r***cos megnyilvánulásaival. Pszichológushoz kéne fordulnia, aztán új életet kezdenie, és ezt mindenféle rosszindulat nélkül mondom, személyes tapasztalatokkal a hátam mögött.
Egy normális áldozat nem teszi ki magát kirakatba, azt előidézve, hogy újra érezze a kihasználtságot, lenézést, tárgyiasságot, mintha csak egy baba lenne, akiből mindent el akarnak venni, és csupán vágyak kielégítésére jó. Ő pedig ezt teszi a r***cos megnyilvánulásaival. Pszichológushoz kéne fordulnia, aztán új életet kezdenie, és ezt mindenféle rosszindulat nélkül mondom, személyes tapasztalatokkal a hátam mögött.
2018. január 19. 19:19
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Nem hiszem hogy ilyesmiben hazudna, ugyanis ez nem tréfa dolog.
De akkor sem kedvelem. A feltűnési viszketegségével teljesen leszerepelt előttem..
De akkor sem kedvelem. A feltűnési viszketegségével teljesen leszerepelt előttem..
2018. január 21. 14:47
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Ki zaklatta? A szülei hol voltak? Én azt gondolom, hogy akkor kell tenni a zaklató ellen, hogy börtönbe kerüljön, nem évekkel később. Igaz, hogy én nem tudom milyen pszichológiai folyamatok játszódnak le ilyenkor egy nőben (remélem nem is fogom), de akkor kellene szólni, amikor ez megtörténik. Így meg mindegyik egyedül küzd meg ezzel a szörnyű dologgal, a vétkes meg szabadon járkál és mással is megteheti.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: