Köszi!
Step Up 2 - The Streets (2008)
2008. március 02. 13:11
|
|
Cira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1406 Csatolások: 4402 Azonosító: 27501 offline
|
Idézet(Naley @ 2008. March 2. - 12:59)
Szívesen bármikor
Gondoltam már rá hogy csinálok egy honlapot a táncos filmeknek, csak kéne hozzá szerver. Amit ugye nem könnyû találni:(
Ha esetleg sikerül szervert találni szivesen besegítek a honlap szerkesztésében, én is akartam már csinálni egy Hip Hop-os oldalt csak nem sok tudományom van hozzá
2008. március 02. 13:30
|
|
Naleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.05.18. Hozzászólás: 134 Csatolások: 224 Azonosító: 15770 offline
|
Oké akkor ha találunk szervert ez megoldva. Addig is off befejezve 
Amúgy azt nemtudom tudtad-e hogy Robert játszott ÉS koreografált a You Got Served-ben.
Amúgy azt nemtudom tudtad-e hogy Robert játszott ÉS koreografált a You Got Served-ben.
2008. március 02. 14:43
|
|
Cira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1406 Csatolások: 4402 Azonosító: 27501 offline
|
Idézet(Naley @ 2008. March 2. - 13:30)
Oké akkor ha találunk szervert ez megoldva. Addig is off befejezve 
Ezt nem tudtam. Kit játszik benne?
Hogy ne legyen off az egész, itt van néhány kép:
2008. március 13. 20:51
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
most látom h Cassie is játszik benne
az Is It You?-t ismerem meg imádom is, de én azt hittem h csak énekel, és nem játszik...
köszi az újabb képeket
!
köszi az újabb képeket
2008. március 13. 21:07
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Köszi szépen a promo képeket, nagyon jók!
Bár nem tudom a srác nevét, de...
szóval igencsak hot. 
Én ma néztem meg a filmet és teljesen el voltam tõle ájulva. Szerintem baromi jó lett, és nekem a sztori meg a koreográfiák is nagyon nagyon tetszettek.
Bár nem tudom a srác nevét, de...
Én ma néztem meg a filmet és teljesen el voltam tõle ájulva. Szerintem baromi jó lett, és nekem a sztori meg a koreográfiák is nagyon nagyon tetszettek.
2008. március 14. 11:23
|
|
Naleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.05.18. Hozzászólás: 134 Csatolások: 224 Azonosító: 15770 offline
|
A srác neve Robert Hoffman:) Kértem már neki adatlapot mert hát igen lássuk be nyálcsorgató egyén 
Köszi amúgy a promoshootot, erre vártam mióta meg láttam a trailert!
Köszi amúgy a promoshootot, erre vártam mióta meg láttam a trailert!
2008. április 06. 14:12
|
|
McGeryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.11.24. Hozzászólás: 371 Csatolások: 239 Azonosító: 10472 offline
|
Idézet(Naley @ 2008. March 14. - 11:23)
A srác neve Robert Hoffman...
Szemfülesek észrevehetik,hogy Robert játszik az utcai tánc(U Got Served) c. filmben, mépedig Wade oldalán. a style más, de az arcrol fellehet õt ismerni.
2008. április 07. 07:20
|
|
Naleyvisszatérő vendég |
|
És a You got served-ben nemcsak mint táncos, hanem mint koreográfus is szerepelt, sõt osztott díjat is kapott érte. Amúgy még jópár filmben szerepelt táncosként, de nagyobb szerepet nem sokban kapott (eddig)
Pl ami nem táncos: õ alakítja a She's the Man-ben Justint, Viola régi barátját.
Pl ami nem táncos: õ alakítja a She's the Man-ben Justint, Viola régi barátját.
2008. április 21. 14:47
|
|
novvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.26. Hozzászólás: 184 Csatolások: 197 Azonosító: 12564 offline
|
Húúú Robertet imádom, amúgy a dirty 2-ben is szerepelt, amikor ott táncolnak abba a klubba, õ alakította az egyik csaj partnerét
Amúgy hétvégén láttam a filmet, nekem tánc szempontjából jobban bejött mint az egy
Amúgy hétvégén láttam a filmet, nekem tánc szempontjából jobban bejött mint az egy
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: