Megjelent az Urban Works Entertainment alatt tevékenykedő fiatal k-pop-előadó, Kriesha Chu első minialbuma.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra hallat magáról Kriesha Chu
2018. január 04. 17:16
Amibe Hui belekontárkodik, annak csak jó végeredménye lehet.
Viccet félretéve, itt most nem a Pentagonról van szó, hanem Kriesháról. Annyira örülök a visszatérésének, tavaly, a debütje szerintem jól sikerült, azóta pedig elég sok idō eltelt, szóval ennek itt volt az ideje. De megérte, mert én nem csalódtam benne. Gyönyörū hangja van, sokra fogja még vinni, remélem, ehhez a támogatást is megkapja.
A klipnek olyan kedves hangulata van, nekem nagyon jól esik a borongós, hideg januári idōjárás mellett ez a kis nyárias varázs, amihez nagyon jól passzol Kriesha Chu hangja. Na, ma még ezt az albumot is végig fogom hallgatni, bár nem hosszú, de akkor is.
2018. január 06. 19:02
|
|
Arvil fanPhotographer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 1422 Csatolások: 38 Azonosító: 216037 offline
|
Imádom Kriesha Chu új dalát a legegyszerűbben így tudom kifejezni magam. A klip és a szám is elnyerte a tetszésem. Kriesha hangja pedig valami fantasztikus. Az első számával a Trouble-val már belopta magát a szívembe, és szerencsére ez a szám is hozta a formáját! Na meg persze annak is örülök hogy Hui is közreműködött ebben.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: