Starity

Újra hallat magáról Kriesha Chu

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. január 04. 16:37 #1
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Megjelent az Urban Works Entertainment alatt tevékenykedő fiatal k-pop-előadó, Kriesha Chu első minialbuma.
A teljes cikkhez kattints ide!
2018. január 04. 17:16 #2
- törölt felhasználó -    
Amibe Hui belekontárkodik, annak csak jó végeredménye lehet. happy.gif Viccet félretéve, itt most nem a Pentagonról van szó, hanem Kriesháról. Annyira örülök a visszatérésének, tavaly, a debütje szerintem jól sikerült, azóta pedig elég sok idō eltelt, szóval ennek itt volt az ideje. De megérte, mert én nem csalódtam benne. Gyönyörū hangja van, sokra fogja még vinni, remélem, ehhez a támogatást is megkapja. happy.gif A klipnek olyan kedves hangulata van, nekem nagyon jól esik a borongós, hideg januári idōjárás mellett ez a kis nyárias varázs, amihez nagyon jól passzol Kriesha Chu hangja. Na, ma még ezt az albumot is végig fogom hallgatni, bár nem hosszú, de akkor is. heart.gif
2018. január 06. 19:02 #3
Arvil fan
Arvil fan
Photographer

Státusz"Do something today that your future self will thank you for."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1422
Csatolások: 38
Azonosító: 216037
Imádom Kriesha Chu új dalát a legegyszerűbben így tudom kifejezni magam. A klip és a szám is elnyerte a tetszésem. Kriesha hangja pedig valami fantasztikus. Az első számával a Trouble-val már belopta magát a szívembe, és szerencsére ez a szám is hozta a formáját! Na meg persze annak is örülök hogy Hui is közreműködött ebben.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!