Megjelent az Urban Works Entertainment alatt tevékenykedő fiatal k-pop-előadó, Kriesha Chu első minialbuma.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra hallat magáról Kriesha Chu
2018. január 04. 17:16
Amibe Hui belekontárkodik, annak csak jó végeredménye lehet.
Viccet félretéve, itt most nem a Pentagonról van szó, hanem Kriesháról. Annyira örülök a visszatérésének, tavaly, a debütje szerintem jól sikerült, azóta pedig elég sok idō eltelt, szóval ennek itt volt az ideje. De megérte, mert én nem csalódtam benne. Gyönyörū hangja van, sokra fogja még vinni, remélem, ehhez a támogatást is megkapja.
A klipnek olyan kedves hangulata van, nekem nagyon jól esik a borongós, hideg januári idōjárás mellett ez a kis nyárias varázs, amihez nagyon jól passzol Kriesha Chu hangja. Na, ma még ezt az albumot is végig fogom hallgatni, bár nem hosszú, de akkor is.
2018. január 06. 19:02
|
|
Arvil fanPhotographer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 1422 Csatolások: 38 Azonosító: 216037 offline
|
Imádom Kriesha Chu új dalát a legegyszerűbben így tudom kifejezni magam. A klip és a szám is elnyerte a tetszésem. Kriesha hangja pedig valami fantasztikus. Az első számával a Trouble-val már belopta magát a szívembe, és szerencsére ez a szám is hozta a formáját! Na meg persze annak is örülök hogy Hui is közreműködött ebben.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: