Kokainozáson kapták Halsey-t
2018. január 03. 20:58
Komolyan nem értem, hogy miért kell ezt ilyen nagy dobra verni. Sajnos nem H az első, aki szívott már kokaint, de másnak mégsem támadtak ennyire a torkának. Komolyan rossz látni ezt a sok gyűlöletet és utálatot, amit kap. Mintha mindenki csak arra az alkalomra várna, hogy valami olyasmin kapják rajta, ami rossz, hogy megtudják őt támadni. Komolyan, ez miért jó?
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
2018. január 04. 00:22
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Lehet hogy csak buliból csinálja (mint sokan mások) lehet hogy csak lazítani akar (bár nem épp ez a legjobb mondja) vagy gondjai vannak - mondjuk a rajongók kommentjeiból ezt szűrtem le - akkor sem a drog a legjobb mondja annak hogy ezt levezesse. A legtöbb olyan ember aki a problémáit porbálja a drogokkal megoldani szerintem hamarabb válik függővé mint az aki csak egy-két bulin használja. (bár igen ezt sem tudhatjuk hogy neki ez hányadik alkalom)
Ha tényleg olyan komoly problémái vannak mint amiket írtak itt akkor forduljon szakemberhez vagy a barátaihoz vagy ami a legjobb vezesse le a zenéjében.. írja ki magából így pluszba meg van az esélye hogy egy jó albumot hoz össze...
Ha meg még is a kokain megoldást választja az az ő döntése és az ő élete.. de akkor ezt tegye a 4 fal között ahol senki sem látja..
így a média sem gondol róla rosszat és tudom közhely de a rajongóinak sem mutat rossz példát.
Ha tényleg olyan komoly problémái vannak mint amiket írtak itt akkor forduljon szakemberhez vagy a barátaihoz vagy ami a legjobb vezesse le a zenéjében.. írja ki magából így pluszba meg van az esélye hogy egy jó albumot hoz össze...
Ha meg még is a kokain megoldást választja az az ő döntése és az ő élete.. de akkor ezt tegye a 4 fal között ahol senki sem látja..
így a média sem gondol róla rosszat és tudom közhely de a rajongóinak sem mutat rossz példát.
2018. január 04. 13:12
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Jól teszi.. Azt csinál, amit akar. Az Ő élete, senkinek semmi beleszólása sincs.. Az, hogy a Paparazzik mindenhol megtalálják, így kis privát szférát sem kap, az nem az Ő hibája..Nem a színpadon csinálta mindenki előtt. Emberek, hagyjuk már ezt a sok szrt.
2018. január 04. 15:20
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
sztem csak piszkálja az orrát
2018. január 04. 15:44
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
Lehet, hogy nem is az...
2018. január 04. 16:41
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Én semmilyen vitát nem szeretnék szítani, csupán annyi lenne a hozzászólásom, hogy igen, az ő élete, de azt se felejtse el, hogy már nem csak egy hétköznapi ember, hanem sokaknak példakép és ez nem éppen egy olyan dolog, amivel jóra sarkallná a követőit.
Lisanne
2018. január 04. 16:49
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Idézet (Gureka10 @ 2018.01.04. 16:41)
Én semmilyen vitát nem szeretnék szítani, csupán annyi lenne a hozzászólásom, hogy igen, az ő élete, de azt se felejtse el, hogy már nem csak egy hétköznapi ember, hanem sokaknak példakép és ez nem éppen egy olyan dolog, amivel jóra sarkallná a követőit. 
2018. január 04. 17:24
|
|
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline
|
En siman kineztet belole de viszont G-eazy az utobbi par evben nagyon rossz utra tert
nem ertem miert de mar a dalai is csak a drogrol a piarol a kurvakrol szol nem ugy mint regen ...
ennek ellenere nagyon szeretem ot
2018. január 04. 20:00
Idézet (TheTruthAboutLove @ 2018.01.04. 13:12)
Jól teszi.. Azt csinál, amit akar. Az Ő élete, senkinek semmi beleszólása sincs.. Az, hogy a Paparazzik mindenhol megtalálják, így kis privát szférát sem kap, az nem az Ő hibája..Nem a színpadon csinálta mindenki előtt. Emberek, hagyjuk már ezt a sok szrt.
Én azért nem mondanám, hogy jól teszi, hogy kábítószert fogyaszt. Se neki, se a rajongóinak nem tenne jót, ha netalántán komolyan rászokna. Nagyon mocskos dolgokat tud művelni a függőség, a karrierjét egy pöccintéssel romba döntheti, az egészségéről és az aggódó rajongókról nem is beszélve (de ne legyen igazam). Plusz azt se felejtsük el, hogy ahogy előttem már leírták, szerintem senkinek sem hiányzik, hogy kedvencük példáját követve rajongók tucatjaiban maradjon meg az a gondolkodásmód, miszerint a kokainozás nem is olyan káros - de igen, az.
Amúgy én valamiért nem lepődtem meg ezen, eddig is sejtettem, hogy nem riad vissza komolyabb tudatmódosító szerektől. Szeretem és tisztelem őt, mint embert, mint előadót és mint egy sztárt, aki nagyon odaadó és kedves a rajongóival, de ez a hír most nem volt képes újdonsággal szolgálni. Reménykedek abban, hogy ez nem rendszeres, és soha nem fog kialakulni függőség a szervezetében, nem érdemli meg, hogy a kábítószer rabjává váljon, tönkremenjen az élete és a karrierje. Bármily' leküzdhetetlennek is tűnnek a démonai, a kokain nem megoldás, sőt! Többet árt, mint használ.
2018. január 05. 22:29
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
A hírességek 70 százaléka drogozik, valaki rendszeresen, valaki csak néha, lazításból. Ő élete, nem hinném, hogy annyira függő lenne, remélem is, hogy nem. Szeretem a hangját és zenéjét is, a személyisége is szimpatikus, ettől még nem fogom elítélni.
2018. január 06. 00:51
Jézusom, ezek a kilométeres hozzászólások
Nem értem, miért kell ebből ekkora tömeghisztériát csinálni, mielőtt elkezdte használni, mérlegelhette, milyen következményei lehetnek, ha meg nem, akkor menet közben rájön. Hogyha erős, akkor előbb-utóbb úgy is leszokik róla, addig pedig kordában tartja annyira, hogy ne 100%-osan ez irányítsa az életét, attól, hogy a sok kis névtelen rajongóban feléled az anyáskodó hajlam és tömegesen írják, mennyire aggódnak, ő ugyanúgy felszippantja a csíkjait és pont nem érdekli, hogy vadidegenek a körmüket rágják a sorsa felett való idegeskedéstől.
exoverdose
2018. január 06. 15:04
Sajnos, sok ezer másik ember is ezt csinálja, csak nekik van annyi eszük, hogy zárt ajtók és ablakok mögött csinálják.
Amúgy pedig eléggé gáz minőségű képek lebuktatáshoz.
2018. január 08. 01:49
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Könyörgöm emberek... kevés repper nem drogozik... ő ráadásul G-Eazyvel jár aki szerintem szintén tuti hogy dorogozik... pl a Him&I számban is van egy olyan rész,hogy "we do drugs together"
szoval... en ezen megsem lepődtem
2018. január 09. 17:30
|
Cutiebeanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 267681 offline
|
Úgy bírom...mikor Halsey drogozik az nem baj,meg jól áll neki és az ő élete,de mikor Justin csinálta ugyanezt az akkor már nem volt magánélet,az rossz és utálni való.
2018. január 13. 09:35
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Ő élete, ő döntése
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.