Ezek a Paul testvérek, mindketten értéktelen mocskot gyártanak. Őszintén a humor az intelligencián alapul, a kreativitás intelligencián alapul és ott tartunk, hogy napi szinten marhulnak, nincsen semmi, de semmi építőjellegű megnyílvánulása egyiknek sem és most ez. Szörnyű, hogy a youtube most itt tart!
És még annyit, hogy gyerekek nézik ezeket a marhákat. Szerintem fel kéne lépnie a youtubenak Logan Paul ellen, megszorításokat és figyelmeztetéseket kéne kapnia.
PewDiePie sokkal kevesebbért meg lett hurcoltatva, amit Logan Paul művelt, nem, hogy gusztustalan, de egyébként törvénybeütköző....
Kiborult az internet a világ egyik legismertebb YouTuberére
2018. január 02. 22:12
Hihetetlen mennyire nárcisztikus ez a gyerek. Az egész "bocsánatkérése" azon alapszik, hogy magát fényezi. Még olvasni is rossz, ugyanis ez minden, csak nem bocsánatkérés. Undorító ő is, meg az egész bagázsa.
Azt meg egyébként nem értem, hogy miként védheti meg bárki is ezek után Logant. Mennyire kell elfogultnak lenni valakivel szemben, hogy egy ilyen tette után is a többi ember legyen hibáztatva, mondván, hogy mindenki csak túl reagálja a dolgot?!
Azt meg egyébként nem értem, hogy miként védheti meg bárki is ezek után Logant. Mennyire kell elfogultnak lenni valakivel szemben, hogy egy ilyen tette után is a többi ember legyen hibáztatva, mondván, hogy mindenki csak túl reagálja a dolgot?!
2018. január 02. 22:21
|
evelinvarga46új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.02. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 268524 offline
|
Nem védeni akarom vagy valami, mert kétség kívül rosszul kezelte a dolgot, de nagyon sok ember (itt a komment szekcióban is) félre értik a viselkedését és azokat amit mondtak. Mindenki más képpen dolgozza fel a történteket, látható volt rajtuk, hogy teljesen lesokkolta őket a látvány és a pillanat hevében azt se tudták mit csináljanak. Logan, ahogy a videóban is elmondta, hogy ha 'köcsögnek' tűnik, mert 'nevet' az azért van, mert ő csak így tudja feldolgozni és mindig is így reagált a komoly helyzetekre. Videósa pedig teljesen más képpen reagált, látszott rajta, hogy mennyire rosszul van a látványtól, minden ember más. Pewdiepie videójában is és a komment szekcióban is láttam azt, hogy kiforgatják Brendan (Logan videósának) szavait, egyáltalán nem azért mondta azt, hogy 'bring the camera, let's go' mert, hogy közelebbi képet akart csinálni a holttestről... Arra értette, hogy menjenek el onnan. Annyira fel tud idegesíteni az ha valaki felre ért valamit és aztán úgy adja tovább. NEM! hallgasd meg, nézd meg újra és újra, vedd figyelembe a hanglejtését és az arckifejezését! Borzalmas, hogy ilyenek történnek a világon és Logannek kellett volna legyen annyi esze, hogy legalább nem videózza le. Semmi baj nem lett volna, ha megcsinálja a videót, sőt egy nagyon jó videó lett volna, ha azt a részt nem tette volna bele. Felhívta a figyelmet, hogy minden ember értékes, van célja a világon és hogy senki sincs egyedül.
Azóta Logan videóban is bocsánatot kért, ajánlom mindenki figyelmébe, igazán látszik rajta, hogy nagyon megbánta amit tett és rettenetesen szégyenli magát. Meg is említette a videóban, hogy idézem "Nem kellett volna feltennem a videót az internetre. Ki kellett volna kapcsolnom a kamerát. Nem kellett volna felvennem azt amin keresztül mentünk. Nagyon sok mindent másképp kellett volna tennem, de nem tettem és ezért tiszta szívemből nagyon sajnálom. Szeretnék bocsánatot kérni az internettől, bárkitől aki látta a videót, bárkitől akit érintett mentális betegség vagy depresszió vagy öngyilkosság, de legfőképpen az áldozattól és családjától szeretnék bocsánatot kérni. Azoknak a rajongóimnak akik védelmezik a cselekedeteimet: Kérlek, ne tedd! Nem érdemlik meg a védelmet!".
Szintén a komment szekcióban arra lettem figyelmes, hogy valaki azt hiszi, direkt azért mentek Aokigahara-ba("öngyilkos erdejébe") hogy találjanak egy holtestet. Nagyon de nagyon tévesen hiszi azt és borzasztóan félretájékoztatott. Rengeteg mennek Aokigahara-ba, csak azért, hogy lássák milyen is való életben, kíváncsiak arra, hogy vajon őket is előfogja az a borzongató érzés amiről mindenki beszél. Sok youtubeos persze csak azért megy Japánba, hogy körbe nézzen az erdőben akár egy egész éjszakát is eltöltsön azon a helyen ami arról híres, hogy sokan csak egy rövid sétára akartak menni, körül nézni, de végül eltévedtek(és mivel alig ha van térerő nem tudtak segitséget hivni),majd beleőrültek a tudatba, hogy ott ragadtak kitudja meddig és az öngyilkosságot választották. Míg vannak olyan emberek akik, ha már egyszer ott vannak Japánban, akkor elmennek megnézni Aokigaharát, ez ugyanígy volt Logannel és barátaival.Csak lazulni, kikapcsolódni szerettek volna, meglátogatni Japán jellegzetességeit.( btw hogy gondolhat valaki olyat, hogy valaki csak azért megy valahova hogy egy holttestet találjon és egy jó kis youtube videót csináljon belőle? abszúrd, akármennyire is utálhatják néhányan Logant ez azért sok. persze talált egyet és feltette az internetre de nem DIREKT AZÉRT MENT ODA.) Mindenki tévedhet és kellő képpen bocsánatot kért. Persze én se várom el, hogy mindenki megbocsájtson neki és nézzük el a tetteit, de vegyünk figyelembe mindent, ne forgassuk ki a szavait.
EGY MÁSIK dolog amit olvastam és nagyon felidegesített az az első mondatban volt "Logan Paul amerikai színész-vlogger a múlt héten töltött fel egy videót Youtube oldalára, AMELY EGY HOLTTESTRŐL KÉSZÜLT KISFILM VOLT." Én nem tudom, hogy az aki írta a cikket az megnézte e a vlogot vagy sem, de mindenképpen megválogathatta volna a szavait mert ez a megnevezés egyáltalán nem illik ide és szerintem dusztustalan.
Azóta Logan videóban is bocsánatot kért, ajánlom mindenki figyelmébe, igazán látszik rajta, hogy nagyon megbánta amit tett és rettenetesen szégyenli magát. Meg is említette a videóban, hogy idézem "Nem kellett volna feltennem a videót az internetre. Ki kellett volna kapcsolnom a kamerát. Nem kellett volna felvennem azt amin keresztül mentünk. Nagyon sok mindent másképp kellett volna tennem, de nem tettem és ezért tiszta szívemből nagyon sajnálom. Szeretnék bocsánatot kérni az internettől, bárkitől aki látta a videót, bárkitől akit érintett mentális betegség vagy depresszió vagy öngyilkosság, de legfőképpen az áldozattól és családjától szeretnék bocsánatot kérni. Azoknak a rajongóimnak akik védelmezik a cselekedeteimet: Kérlek, ne tedd! Nem érdemlik meg a védelmet!".
Szintén a komment szekcióban arra lettem figyelmes, hogy valaki azt hiszi, direkt azért mentek Aokigahara-ba("öngyilkos erdejébe") hogy találjanak egy holtestet. Nagyon de nagyon tévesen hiszi azt és borzasztóan félretájékoztatott. Rengeteg mennek Aokigahara-ba, csak azért, hogy lássák milyen is való életben, kíváncsiak arra, hogy vajon őket is előfogja az a borzongató érzés amiről mindenki beszél. Sok youtubeos persze csak azért megy Japánba, hogy körbe nézzen az erdőben akár egy egész éjszakát is eltöltsön azon a helyen ami arról híres, hogy sokan csak egy rövid sétára akartak menni, körül nézni, de végül eltévedtek(és mivel alig ha van térerő nem tudtak segitséget hivni),majd beleőrültek a tudatba, hogy ott ragadtak kitudja meddig és az öngyilkosságot választották. Míg vannak olyan emberek akik, ha már egyszer ott vannak Japánban, akkor elmennek megnézni Aokigaharát, ez ugyanígy volt Logannel és barátaival.Csak lazulni, kikapcsolódni szerettek volna, meglátogatni Japán jellegzetességeit.( btw hogy gondolhat valaki olyat, hogy valaki csak azért megy valahova hogy egy holttestet találjon és egy jó kis youtube videót csináljon belőle? abszúrd, akármennyire is utálhatják néhányan Logant ez azért sok. persze talált egyet és feltette az internetre de nem DIREKT AZÉRT MENT ODA.) Mindenki tévedhet és kellő képpen bocsánatot kért. Persze én se várom el, hogy mindenki megbocsájtson neki és nézzük el a tetteit, de vegyünk figyelembe mindent, ne forgassuk ki a szavait.
EGY MÁSIK dolog amit olvastam és nagyon felidegesített az az első mondatban volt "Logan Paul amerikai színész-vlogger a múlt héten töltött fel egy videót Youtube oldalára, AMELY EGY HOLTTESTRŐL KÉSZÜLT KISFILM VOLT." Én nem tudom, hogy az aki írta a cikket az megnézte e a vlogot vagy sem, de mindenképpen megválogathatta volna a szavait mert ez a megnevezés egyáltalán nem illik ide és szerintem dusztustalan.
2018. január 02. 23:47
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
evelinvarga46
Az ominózus videó INDEXKÉPE gyakorlatilag egy selfie volt egy felakasztott holttesttel! Itt nemcsak azzal van probléma, hogy levideózta az elhunytat, hanem hogy arra használta fel, hogy nézettséget generáljon vele.
Valamint engem nem annyira a reakciója zavart egyébként sem, hanem maga a tény, hogy miután meglátták, nem kikapcsolták a kamerát, hanem odamentek a testhez, és csináltak róla pár közelit...
Lehet mosdatni a srácot, de erre a tettre szerintem nem sok magyarázat van. Mondhat bármit, ezt nagyon eltolta.
Az ominózus videó INDEXKÉPE gyakorlatilag egy selfie volt egy felakasztott holttesttel! Itt nemcsak azzal van probléma, hogy levideózta az elhunytat, hanem hogy arra használta fel, hogy nézettséget generáljon vele.
Valamint engem nem annyira a reakciója zavart egyébként sem, hanem maga a tény, hogy miután meglátták, nem kikapcsolták a kamerát, hanem odamentek a testhez, és csináltak róla pár közelit...
Lehet mosdatni a srácot, de erre a tettre szerintem nem sok magyarázat van. Mondhat bármit, ezt nagyon eltolta.
2018. január 03. 00:41
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Azt se lehet mondani hogy meggondolatlan volt, hisz egy ilyen videót órákig szerkesztgetnek a youtuberek. Ha pedig van embere aki ezt megcsinálja helyette akkor ő meg pláne szólna neki hogy ilyet nem kéne feltölteni.
2018. január 03. 01:00
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1473 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Hát ez a srác meg a többi bagánzs aki vele volt biztosan nem normálisak. Mert hogy egy holtestet úgy meg gyalázni hogy holtában le szelfizék és még röhögcsélnek is ott miközben kitudja hogy a miért lett öngyilkos az az ember. Az is lehet hogy még ki sem hűlt a holtest ezek meg nevetség tárgyává tették.
2018. január 03. 10:02
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Épeszű embernek az ilyesmi meg sem fordul a fejében, valamint nem védi be ezt a Logan gyereket sem. Undorító mire képes valaki a hírnévért... remélem a rajongói sorra pártolnak el tőle.
2018. január 03. 10:18
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Ez a vége annak, hogy manapság már minden jöttment idióta töltögethet fel videókat. Sosem szimpatizáltam sem vele, sem a testvérével, mindketten ostoba, beképzelt majmok (bocs, majmok). A legszomorúbb az egészben, hogy erre van igény és az ilyeneknek van több millió feliratkozója.
A bocsánatkérése egyenesen nevetséges, amiből az önfényezés természetesen nem maradhat ki. Ez nem egy tévedés, nem meggondolatlanság, hanem ízléstelen, gusztustalan tett volt, amit - akármennyire is bizonygatja az ellenkezőjét - a nézettség miatt tett. Eddig sem tartottam semmire, most meg aztán még inkább süllyedt a szememben.
A bocsánatkérése egyenesen nevetséges, amiből az önfényezés természetesen nem maradhat ki. Ez nem egy tévedés, nem meggondolatlanság, hanem ízléstelen, gusztustalan tett volt, amit - akármennyire is bizonygatja az ellenkezőjét - a nézettség miatt tett. Eddig sem tartottam semmire, most meg aztán még inkább süllyedt a szememben.
2018. január 03. 13:44
|
|
Kincsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.21. Hozzászólás: 339 Csatolások: 1 Azonosító: 262053 offline
|
Itt van a teljes videó, nézze meg, akinek van gyomra hozzá.
2018. január 03. 14:03
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
https://youtu.be/o1En8Zmu0Dg én ezt ajánlom inkább.
2018. január 03. 16:27
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Bocsánatot kért, mert özönlött a negatív kritika. Pozitív hullámot elindítani?! Mégis mivel? Azzal, hogy poénkodnak egy holttest mellett? Nem ismerem sem az ő sem a hasonló emberek "munkásságát" (ha ezt annak lehet nevezni) számomra inkább irritáló.
2018. január 03. 16:39
Nem fogom sajnálni, a sok negatív kritika miatt amit kapott. Megnéztem az említett videót. És végigfilmezték az egészet! Megértem, ha a sokk miatt nem jutott el a kamerás srác, vagy éppen egyikük tudatáig se, hogy le kellene állítani a filmezést. DE AKKOR MI A FENÉÉRT TÖLTÖTTE FEL AZ INTERNETRE? Pozitív hullám? Mi van? Azzal akart pozitív hullámot elindítani, hogy megosztotta ezt a videót? És az emberek még őt védik, hogy 'jaj szegény, bárki hibázhat'
2018. január 03. 17:40
|
|
Menschvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 242652 offline
|
Jézus az égben,, milyen beteg ez a világ! Jó dolgában ez a szarházi kölyök már nem tudja, hogy mit filmezzen!Az is beteg lelkű, aki egy olyan erdőre kíváncsi ahol tömegével öngyilkosok lesznek az emberek! De az sem különb, aki kíváncsi egy olyan videóra, ahol holtestet filmeznek! A cikkben használt fénykép mindent elárul, a bal köcsög vigyorgó képéről, meg a lelki világáról! megnézném ezeket a kis szaros bunkókat, hogy egy valódi háborúban hogyan szarnák össze magukat, már egy golyó süvítésétől is!! Ps: És még az ilyen alja nép gondolja magáról, hogy értékes polgára a társadalomnak! Pfújj......
2018. január 03. 18:10
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
evelinvarga46 végre egy értelmes,megfontolt nézőpontközlés! Köszönöm.
2018. január 03. 18:14
|
|
Jamilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.28. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 249041 offline
|
evelinvarga46
Én teljesen egyetértek veled. Nem tette jól, amit csinált, de nem hiszem, hog csak viccből kért bocsánatot. Látszott rajta, hogy átgondolta a dolgot. Ráadásul a videó elején többször is felhívja a figyelmet, hogy ez 18+-os tartalom.
Addig is ne beszéljen itt mindenki olyan hősiesen a komment szekcióban, amíg ő maga nem él át ilyen helyzeteket.
Nem kell mindenkit az első hibájánál elítélni.
Én teljesen egyetértek veled. Nem tette jól, amit csinált, de nem hiszem, hog csak viccből kért bocsánatot. Látszott rajta, hogy átgondolta a dolgot. Ráadásul a videó elején többször is felhívja a figyelmet, hogy ez 18+-os tartalom.
Addig is ne beszéljen itt mindenki olyan hősiesen a komment szekcióban, amíg ő maga nem él át ilyen helyzeteket.
Nem kell mindenkit az első hibájánál elítélni.
2018. január 03. 18:20
|
|
vilmaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.21. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 266289 offline
|
Teljesen egyetértek evelinvarga46
Nem kéne hamis állitásokat megosztani, hanem utánanézni.
Én láttam a videót és az az egy hiba amit Logan csinált, hogy a videoban mutatta a holttestet és a cimmel clickbaitingelte.
Az öngyilkosság nem vicc és inkább arról kéne beszélni. Nem egy 22 éves srácot kéne támadni.
www.ongyilkossagmegelozes.hu/
https://www.kek-vonal.hu/index.php/hu/lelkisegely-vonal
evelinvarga46
Nem védeni akarom vagy valami, mert kétség kívül rosszul kezelte a dolgot, de nagyon sok ember (itt a komment szekcióban is) félre értik a viselkedését és azokat amit mondtak. Mindenki más képpen dolgozza fel a történteket, látható volt rajtuk, hogy teljesen lesokkolta őket a látvány és a pillanat hevében azt se tudták mit csináljanak. Logan, ahogy a videóban is elmondta, hogy ha 'köcsögnek' tűnik, mert 'nevet' az azért van, mert ő csak így tudja feldolgozni és mindig is így reagált a komoly helyzetekre. Videósa pedig teljesen más képpen reagált, látszott rajta, hogy mennyire rosszul van a látványtól, minden ember más. Pewdiepie videójában is és a komment szekcióban is láttam azt, hogy kiforgatják Brendan (Logan videósának) szavait, egyáltalán nem azért mondta azt, hogy 'bring the camera, let's go' mert, hogy közelebbi képet akart csinálni a holttestről... Arra értette, hogy menjenek el onnan. Annyira fel tud idegesíteni az ha valaki felre ért valamit és aztán úgy adja tovább. NEM! hallgasd meg, nézd meg újra és újra, vedd figyelembe a hanglejtését és az arckifejezését! Borzalmas, hogy ilyenek történnek a világon és Logannek kellett volna legyen annyi esze, hogy legalább nem videózza le. Semmi baj nem lett volna, ha megcsinálja a videót, sőt egy nagyon jó videó lett volna, ha azt a részt nem tette volna bele. Felhívta a figyelmet, hogy minden ember értékes, van célja a világon és hogy senki sincs egyedül.
EGY MÁSIK dolog amit olvastam és nagyon felidegesített az az első mondatban volt "Logan Paul amerikai színész-vlogger a múlt héten töltött fel egy videót Youtube oldalára, AMELY EGY HOLTTESTRŐL KÉSZÜLT KISFILM VOLT." Én nem tudom, hogy az aki írta a cikket az megnézte e a vlogot vagy sem, de mindenképpen megválogathatta volna a szavait mert ez a megnevezés egyáltalán nem illik ide és szerintem gusztustalan.
Nem kéne hamis állitásokat megosztani, hanem utánanézni.
Én láttam a videót és az az egy hiba amit Logan csinált, hogy a videoban mutatta a holttestet és a cimmel clickbaitingelte.
Az öngyilkosság nem vicc és inkább arról kéne beszélni. Nem egy 22 éves srácot kéne támadni.
www.ongyilkossagmegelozes.hu/
https://www.kek-vonal.hu/index.php/hu/lelkisegely-vonal
evelinvarga46
EGY MÁSIK dolog amit olvastam és nagyon felidegesített az az első mondatban volt "Logan Paul amerikai színész-vlogger a múlt héten töltött fel egy videót Youtube oldalára, AMELY EGY HOLTTESTRŐL KÉSZÜLT KISFILM VOLT." Én nem tudom, hogy az aki írta a cikket az megnézte e a vlogot vagy sem, de mindenképpen megválogathatta volna a szavait mert ez a megnevezés egyáltalán nem illik ide és szerintem gusztustalan.
2018. január 03. 19:16
|
|
Vivien_Borsosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 225987 offline
|
Előttem szólót tudom ismételni, egyetértek evelinvarga46-tal, akinek látszik a kommentjén is, mint helyesírás, mint megfogalmazás, hogy nem birka módjára kántálja, hogy "egy bocsánatkéréssel nincs elintézve". Mit csináljon még? Írásban és videóban elmondta hogy mennyire sajnálja, letörölte a videót, ami az internet varázsának köszönhetően fent is maradt, én megnéztem az elejétől a végéig. Japánban egy körúton voltak és ebből az egyik helyszín volt ez az erdő és a videóban is elmondta, hogy a szellemjárásos mendemondák miatt akartak ott éjszakázni, nem CSI ügynökök módjára holttestet keresni. Szerintem összesen 15 másodpercig nem látható a holtest a 15 perces videóban. Tipikus példa arra ez is, hogy amíg valamit jól csinál, senki le se tolja, amint bakizik, nem mondom hogy kicsit, rögtön szét kell szedni. A videóban is mondja, hogy 400+ videót gyártott le karrierje során, 400:1-es aránnyal abszolút nincs baj.
2018. január 03. 19:35
|
|
Alexaaa09 |
|
Vivien_Borsos: azzal van a baj hogy poénkodtak a barátaival a holttest mellett és röhögcséltek. Utána meg amikor jöttek a testért a rendőrök meg a mentősök még akkor velük is poénkodott hogy hé van egy halott csávó az erdőbe. Nem az a baj hogy bennehagyta a testet hanem az a 0 empátia amit tanúsított.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: