Ennyi volt a nagy szerelem? Friss információk szerint a sztárpár csúnyán összeveszett az ünnepek alatt...
A teljes cikkhez kattints ide!
Travis Scott elhagyta a közös gyermekükkel várandós Kylie Jennert?
2017. december 31. 19:17
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. december 31. 19:43
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Ahha már megint az a névtelen jó barát.. amúgy nagyon kiváncsi lennék (ha az ilyesmi sztorik igazaik) hogy hogyan zajlanak.
A. verzió: Kylie és Travis veszekednek a barátaik előtt majd a vita után a kedves jó barát rohan hogy elmondja a történteket egy média oldalnak.
B. verzió: Kylie vagy Travis bizalmasan elmondták az egyik barátjuknak hogy komolyan összevesztek és ő két "minden rendben lesz" váll veregetés után fogja magát és egy pletyka lapnak elküldi a storyt emaliben?
C. verzió: Egy magányos 40-es pasi/nő ül a gép előtt (külföldi) és a főnöke mondja holnapra kéne egy vezető hír találj már ki valamit.. emberünk gondolkozik agyal aztán beugrik neki itt van az a Jenner lány a "terhessége" jó alapanyag.. ezért minden lehetséges kis kitalált történetet leírunk róla mert bár mindenki utálja őt és az egész familyt de azért úgy sem fogják kibírni hogy ne kattintassanak a cikkre és hogy ez még 90 másik országban ne írják meg..
ÉS SZERINTEM EZ A LEGVALÓSZÍNŰBB BÁR AZ ELSŐ KETTŐ SOKKAL UNDORÍTÓBB HISZ ELVIEKBEN EGY JÓ BARÁT ÁRULJA EL ÉS ADJA KI A MÉDIÁNAK.
Valószínű előbb vagy utóbb olvashatunk egy "közeli barátnak" hála olyan cikket is hogy ki a lehetséges keresztszülő jelölt és hogy majd milyen baba dolgokat vett mennyi pénzért.
A. verzió: Kylie és Travis veszekednek a barátaik előtt majd a vita után a kedves jó barát rohan hogy elmondja a történteket egy média oldalnak.
B. verzió: Kylie vagy Travis bizalmasan elmondták az egyik barátjuknak hogy komolyan összevesztek és ő két "minden rendben lesz" váll veregetés után fogja magát és egy pletyka lapnak elküldi a storyt emaliben?
C. verzió: Egy magányos 40-es pasi/nő ül a gép előtt (külföldi) és a főnöke mondja holnapra kéne egy vezető hír találj már ki valamit.. emberünk gondolkozik agyal aztán beugrik neki itt van az a Jenner lány a "terhessége" jó alapanyag.. ezért minden lehetséges kis kitalált történetet leírunk róla mert bár mindenki utálja őt és az egész familyt de azért úgy sem fogják kibírni hogy ne kattintassanak a cikkre és hogy ez még 90 másik országban ne írják meg..
ÉS SZERINTEM EZ A LEGVALÓSZÍNŰBB BÁR AZ ELSŐ KETTŐ SOKKAL UNDORÍTÓBB HISZ ELVIEKBEN EGY JÓ BARÁT ÁRULJA EL ÉS ADJA KI A MÉDIÁNAK.
Valószínű előbb vagy utóbb olvashatunk egy "közeli barátnak" hála olyan cikket is hogy ki a lehetséges keresztszülő jelölt és hogy majd milyen baba dolgokat vett mennyi pénzért.
2017. december 31. 20:55
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Na, Wendy17, Te zseni vagy!
Nagyon igazad van.
2017. december 31. 22:28
|
|
Justice225új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.25. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 267989 offline
|
Cikkek óta olvasom Wendy17 kommentjeit de ez mindent visz, meghalokxdd
Nekem is mindig ez jár a fejemben. Semmi alátámasztott tény vagy akármi, csak egy bennfentes és máris cikket írnak. Magas minőség wow.
Nekem is mindig ez jár a fejemben. Semmi alátámasztott tény vagy akármi, csak egy bennfentes és máris cikket írnak. Magas minőség wow.
2018. január 01. 11:36
Én se bírnám a csajjal xd egyebkent azt hittem kamuzik
2018. január 01. 12:42
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Wendy17 adlak, igazad van
Szerintem az is lehetséges, hogy Kylie anyja, Kris mesél be mindent, hogy legyen róluk hír továbbra is, elsősorban a sorozatuk nézettsége miatt.
Szerintem az is lehetséges, hogy Kylie anyja, Kris mesél be mindent, hogy legyen róluk hír továbbra is, elsősorban a sorozatuk nézettsége miatt.
2018. január 01. 20:45
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Wendy17 Istenként tisztellek, nagyon adlak, nagyon!!!! Zseni vagy, és igazad van!!!!!
2018. január 02. 10:30
|
|
Laureenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.12. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 265399 offline
|
" teherben maradt " ez milyen már??? Talán inkább állapotos maradt.
1 felhasználónak tetszik:
Justice225
2018. január 02. 10:32
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
előbb az eszét kellet volna használnia és nem a lábait.. aztán most nem lenne ez hogy terhes egy olyan pasastól akinek két hét útán szét teszi a lábait egyáltalán nem tudom sajnálni egyedül csak a babát aki egy eszméletlen sötét családba fog meg születni
2018. január 02. 11:05
Ez a Lexi vagy ki mindig csak ezekről a majmokról tud cikket írni tudom hogy az életük egy állatkert de már szerintem mindenkinek elege van belölük 1.semmi érdekes csak a szokásos 2.van amikor 2-szer leírják ugyanazt a cikket kicsit változtatva
2018. január 03. 20:51
Szerintem ez az egész megint csak egy kitaláció, hogy erről mehessen a találgatás a sajtóban. Egyébként meg kétlem, hogy néhány hét randizgatás után babaprojektbe fogott volna. Sokkal inkább tartom elképzelhetőnek azt, hogy véletlenül becsúszott a baba.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.