A rajzfilmek könnyű kikapcsolódást kínálnak, mindegy hány évesek is legyünk, ám valljuk be, nincs értelme logikát keresni bennük, ahogy azt az alábbiakban látni fogjátok ti is.
A teljes cikkhez kattints ide!
15 nevetséges példa, ami azt igazolja, hogy a rajzfilmekben nincs semmi logika
2017. december 31. 18:27
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. december 31. 18:43
Ezek közül csak a Hupikék törpikéken, a Pindúr pandúrokon és a Tom & Jerry-n értetlenkedtem kiskoromban, a többi fel sem tűnt.
A Három kismalacos azért eléggé durva.
A Három kismalacos azért eléggé durva.
2017. december 31. 18:55
Ehhez hasonló, sőt szerintem ugyanilyen cikk már volt és akkor is elmondtam, hogy ezek CSAK gyerekeknek készült mesék, amikben nem kell keresni a logikát. Az a lényeg, hogy ők élvezzék.
2017. december 31. 19:00
https://starity.hu/magazin/70753-25-bizonyitek-hogy-a-mesek-keszitoi-szamara-ismeretlen-a-logika-fogalma/
Szeptember 20. Ugyanaz a cikkíró, szinte ugyanazok a példák. Gratulálok az egyediséghez.
Szeptember 20. Ugyanaz a cikkíró, szinte ugyanazok a példák. Gratulálok az egyediséghez.
2017. december 31. 19:20
|
|
Helga27Queen of Nothing |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.11. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 5 Azonosító: 244743 offline
|
Nos igen a címet látva én is értetlenkedtem hogy "Ilyen már volt nem??".A három kismalacos nagyon tetszik!!
A többi meg...ezeket a meséket főként kis gyerekek nézik azokat meg nem hiszem hogy érdekli hogy Törpilla simán átférne azon a rácson..... <.<
2017. december 31. 19:44
Éljen a kreatívitás...
Nem a cikkről beszélek, hanem arról h ez már volt xdd
Nem a cikkről beszélek, hanem arról h ez már volt xdd
2017. december 31. 20:52
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
https://starity.hu/magazin/70753-25-bizonyitek-hogy-a-mesek-keszitoi-szamara-ismeretlen-a-logika-fogalma/
Hát ez nagy:D és ugyanattól az írótól...gratulálok, írói Nobel-díj
Egyébként egyik jobb,mint a másik:D
Hát ez nagy:D és ugyanattól az írótól...gratulálok, írói Nobel-díj
Egyébként egyik jobb,mint a másik:D
2017. december 31. 21:10
Már volt egyszer ilyen cikk. De a rajzfilmekben nem a logikát kell keresni, végülis gyerekek szórakoztatására készülnek, őket pedig ezek nem nagyon érdeklik
a logikátlanságtól pedig csak még viccesebb lesz (szerintem)
2017. december 31. 22:34
|
|
Justice225új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.25. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 267989 offline
|
Basszus pont pár napja láttam csont ugyanezt a cikket, csont ugyanezekkel a példákkal. De még a sorrend is ugyan az volt. Hogy lehet ez az oldal ilyen eredeti? Egyszerűen megbabonáz. Azt se értem hogy pont ugyanez a suhanc írt egy hasonló cikket.. ennyire rossz a memóriája?
2018. január 01. 00:40
Pár, minimális differenciát leszámítva ez a lista már egyszer el lett sütve...
2018. január 01. 01:36
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
puszedlin sírok
2018. január 01. 04:15
Szerény véleményem szerint ezek az apróságok is külön hozzájárulnak, hogy a rajzfilmek szórakoztatóak legyenek. Nem fontos egy mese esetében, hogy folyamatosan kövesse a logikát, hisz a kisgyerekeket, akiknek alapból készülnek ezek a sorozatok amúgy sem fogja érdekelni, hogy Puszedli hogyan használja az evőpálcikát, vagy hogy Arthur és Rák úr hogyan hallgatnak zenét. Ahhoz viszont kétség sem fér, hogy ezek nagy része érettebb fejjel tényleg nevetségesen néz ki, és érthető, hogy egyesek miért kapták fel a fejüket erre, de igazán nem kell ezt ennyire véresen komolyan venni, hiszen csak egyszerű gyerekmesékről beszélünk. Például én ezektől a vicces momentumoktól csak még jobban megkedveltem ezt a műfajt (A három kismalacos képen pedig a lelkem helyén tátongó fekete lyuknak köszönhetően még mindig nagyot nevetek. Mi ez már?!
)
A Flintstone családos képről pedig annyit, hogy egy teória szerint azért tudják megünnepelni a karácsonyt, mert a mese nem a kőkorszakban játszódik, hanem a jövőben, amikor az emberiség félig-meddig már kipusztította magát, és kénytelenek ilyen "kőkorszaki életmódot" folytatni. Érdekes.
A Flintstone családos képről pedig annyit, hogy egy teória szerint azért tudják megünnepelni a karácsonyt, mert a mese nem a kőkorszakban játszódik, hanem a jövőben, amikor az emberiség félig-meddig már kipusztította magát, és kénytelenek ilyen "kőkorszaki életmódot" folytatni. Érdekes.
2018. január 01. 16:11
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
2018. január 01. 16:19
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
Ezt már láttam facebookon is, de szerintem már itt is volt egyszer, nem ??!
Mindegy, végül is nem számít, ha nincs benne logika, hiszen mi úgysem nézünk ilyeneket, a kisgyerekek meg szerintem észre sem veszik...
Mindegy, végül is nem számít, ha nincs benne logika, hiszen mi úgysem nézünk ilyeneket, a kisgyerekek meg szerintem észre sem veszik...
2018. január 01. 16:24
És még nem is olyan rég volt ugyan ez a cikk. xd az jobb volt egyébként
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: