Az X-Faktor felfedezettje a karácsonyt is távol töltötte a családjától – szerettei aggódnak érte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Négy hónapja nem látta a családja Mata Ricsit
2017. december 29. 19:26
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. december 29. 20:59
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
16 évesen ezt így hagyják neki?
2017. december 29. 23:09
|
|
LHanna†paranoid_illusions† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 1220 Csatolások: 80 Azonosító: 205659 offline
|
Fogalmam nem volt róla ki ez a srác, de ránéztem instán egy öt perce, és rohadtul legalább október óta magyarországon van xdd Mezőkövesden, Budapesten, 12 órája pedig a Városligeti műjégpályán. Most vagy én vagyok a hülye vagy csak átakarják b@szni a jó népet.
2017. december 30. 07:51
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Roppant érdekes, ellentétes nyilatkozatok. Szerintem nem egészséges huzamosabb ideig távol lenni otthonról egy 16 évesnek, akit könnyű befolyásolni. Ki tudja, milyen volt az otthoni élet, másfelől milyen lehet ez a menedzser, ha karácsonyra sem viszi haza a gyereket.
2017. december 31. 09:13
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Tök jó,hogy két különböző interjú olvasható
Én, őszintén megmondva, az apának hiszek. Mert ő igazán szereti a gyerekét. A menedzser simán hazudhatott,hogy szépítse a dolgot. De ki tudja,lehet,hogy az apuka félti túl a gyerekét, és valóban az igaz,amit a menedzser nyilatkozott. Én azért kíváncsi lennék az igazságra. Ha kiderülne,hogy Ricsike iszik...na, akkor én nagyot csalódnék benne):
Én, őszintén megmondva, az apának hiszek. Mert ő igazán szereti a gyerekét. A menedzser simán hazudhatott,hogy szépítse a dolgot. De ki tudja,lehet,hogy az apuka félti túl a gyerekét, és valóban az igaz,amit a menedzser nyilatkozott. Én azért kíváncsi lennék az igazságra. Ha kiderülne,hogy Ricsike iszik...na, akkor én nagyot csalódnék benne):
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: