Vannak nála szebbek...kicsit túlzás,h legszebb.
Persze szép meg minden...csak na.
Ez a hatéves kislány a világ legszebbje
2017. december 30. 11:27
|
|
Alison DiLaurentisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.18. Hozzászólás: 82 Csatolások: 1 Azonosító: 265510 offline
|
Szerintem nagyon ari!
2017. december 30. 15:49
Gyönyörű kislány azok a szemek úr isten..
Meg az az arc a szép mosolya nagyon gyönyörű..!
Meg az az arc a szép mosolya nagyon gyönyörű..!
2017. december 31. 20:04
|
|
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 845 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline
|
A szemei teljesen olyanok, mint a hugomé!!!
(csak a tesóm haja szőke és fokozatos (lépcsőzetes) frufruja van).
Amúgy szerintem gyönyörű lány, de vannak még hasonlóan szépek is azért.
Amúgy szerintem gyönyörű lány, de vannak még hasonlóan szépek is azért.
2018. január 01. 20:06
|
|
swiftiegirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.05.19. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 264381 offline
|
szerintem nem szép
nekem túl mű vagy nem tudom hogy fogalmazzak
2018. január 01. 20:46
Nem tudom, melyik a rosszabb - egyes emberek reakciója, akik elfelejtik, hogy csak egy kislányról beszélünk, vagy az a jelenség, amibe belekényszerítik a szülei Anastasiát. Én sem támogatom ezeket a "világ legszebb/legjobb ..." kijelentéseket, hisz ahogy oly' sokan leírták előttem, ezek mind relatív fogalmak. Viszont azt a hatalmas felhajtást és szidalmazást sem értem, ami az ehhez hasonló kijelentések miatt rendszeresen ki szokott alakulni a fórumokon. Attól még, mert a "szakértők" elkönyvelik jelen esetben ezt a kislányt a világ legszebbjének, attól még ugyanúgy gondolkodhatok szabadon, gondolhatom azt, hogy ez a titulus nem is igaz rá, hisz az ízlésemen nem tudnak változtatni. Nem kell ennyire túlreagálni a dolgokat.
A cikkhez hozzászólva pedig, szerintem borzalmas, amit az Annához hasonló szülők tesznek a gyerekeikkel - úgy általánosságban. Én elhiszem, hogy egy édesanya legszebbnek mindig a saját gyermekét tartja, és büszke rá, szereti és még azt is elnézem, hogy boldogan mutogatja őt bárkinek, de ezek a képek rég túllépnek egy határt. Amíg csak "játékból" veszi fel ezeket a ruhákat és próbálgatja a sminkelést addig oké, elvégre ez egy teljesen átlagos viselkedési forma ennyi idősen, de ez teljesen más, és ez nagyon szomorú. A fotók nem a gyermeket vagy annak ártatlanságát akarják prezentálni, hanem egy minimodellt, aki minden körülmények között tökéletes és nagyszerű reklámfogásnak felel meg. Élből elítélem, hogy valaki szándékosan belenevelje a kislányába a tökéletességmániát, hogy hagyja, hogy számtalan veszélynek kitéve a közösségi médiában nevelkedjen fel, aminek mellékterméke a későbbiekben egy jellemtelen tucatember lesz, kinek aligha lesznek saját gondolatai (de ne legyen igazam). Sajnálom ezt a kislányt, aki amúgy tényleg gyönyörűséges, de kihasználni erényeit egy hatéves gyermeknek a pénzért és a hírnévért cserébe szerintem az egyik legmocskosabb dolog, amit egy ember tehet. Mert aligha hiszem, hogy van más választása ennyi idősen.
A cikkhez hozzászólva pedig, szerintem borzalmas, amit az Annához hasonló szülők tesznek a gyerekeikkel - úgy általánosságban. Én elhiszem, hogy egy édesanya legszebbnek mindig a saját gyermekét tartja, és büszke rá, szereti és még azt is elnézem, hogy boldogan mutogatja őt bárkinek, de ezek a képek rég túllépnek egy határt. Amíg csak "játékból" veszi fel ezeket a ruhákat és próbálgatja a sminkelést addig oké, elvégre ez egy teljesen átlagos viselkedési forma ennyi idősen, de ez teljesen más, és ez nagyon szomorú. A fotók nem a gyermeket vagy annak ártatlanságát akarják prezentálni, hanem egy minimodellt, aki minden körülmények között tökéletes és nagyszerű reklámfogásnak felel meg. Élből elítélem, hogy valaki szándékosan belenevelje a kislányába a tökéletességmániát, hogy hagyja, hogy számtalan veszélynek kitéve a közösségi médiában nevelkedjen fel, aminek mellékterméke a későbbiekben egy jellemtelen tucatember lesz, kinek aligha lesznek saját gondolatai (de ne legyen igazam). Sajnálom ezt a kislányt, aki amúgy tényleg gyönyörűséges, de kihasználni erényeit egy hatéves gyermeknek a pénzért és a hírnévért cserébe szerintem az egyik legmocskosabb dolog, amit egy ember tehet. Mert aligha hiszem, hogy van más választása ennyi idősen.
2018. január 01. 21:08
|
|
hildusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 201 Csatolások: 278 Azonosító: 145636 offline
|
.Iszonyatos hülyeség belenevelni egy gyerekbe, hogy te vagy a világon a legszebb, meg nem is igaz, szép, de rengeteg szép kislány van rajta kívül, aki normális életet él, tanul, játszik és nem tartja magát különbnek senkinél.. Aki így neveli a gyerekét, inkább árt neki, mint használ...
2018. január 06. 15:19
Tényleg nagyon szép a leányzó, de miért kell hogy olyan mű legyen némelyik képen?
2018. január 08. 03:05
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1472 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Nem értem hogy miért nem értik már meg az emberek hogy a szépség az egy relatív fogalom. A csúnya is lehet szép a maga formájában ez mint csak egy relatív fogalom. Amúgy meg nem hogy otthon babázna inkább ez a kis lány mint hogy szét fotózzák mint ha már fel nőt nő lenne.
2018. január 15. 06:48
|
|
KPetrácskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.24. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 266352 offline
|
Cuki, de legszebbnek nem mondanám
2018. január 27. 21:30
|
|
TímeeaV.I.P ❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 1566 Csatolások: 535 Azonosító: 203278 offline
|
Igen, a szépség relatív fogalom. Nem értem mi alapján mondják, hogy ő a világ legszebbje. Nem azt mondom, hogy csúnya, vagy bármi (mondjuk elég műnek tűnik..), de rengeteg kislány van, most kijelenteni, hogy pont ő a legszebb. Igazából rengeteg kislányt láttam már, aki szerintem szebb nála, de ez olyan relatív. Nem kéne így "kiállítani" szegény kislányt, még gyerek.
2018. augusztus 12. 18:50
|
|
oOHiyokoiOoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.21. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 260436 offline
|
de aranyos!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: