Ez a hatéves kislány a világ legszebbje
2017. december 28. 23:32
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Szép szemei vannak. Ezenkívül semmit nem látok benne, amitől a világ legszebb kislányának lehetne nevezni. De az a Husky nagyon édiii!
2017. december 28. 23:38
|
|
LunaNocturneaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.01. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 267632 offline
|
Tényleg nagyon szép kislány.
De nekem akkor is a tesóim a legszebbek <3
De nekem akkor is a tesóim a legszebbek <3
2017. december 29. 01:28
|
|
XerdeLili10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.07. Hozzászólás: 160 Csatolások: 0 Azonosító: 254590 offline
|
Gyönyörű szemei vannak, amúgy átlagos. Egy jó kamera és ps bárkit ilyenné tud varázsolni.
2017. december 29. 13:13
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
LoveD: szép az a lány is, de szerintem ez a kislány gyönyörűbb
2017. december 29. 14:00
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
szép szemei vannak de szerintem semmi különös...
2017. december 29. 14:23
|
|
MontereyGirl13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.28. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 255951 offline
|
A szemei gyönyörűek, de az arca átlagos. Pont tegnap a buszon láttam egy sokkal szebb kislányt.
2017. december 29. 14:44
|
|
OneDirection116visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 247709 offline
|
Tényleg nagyon szép kislány, bár szerintem hülyeség azt mondani valamire/ valakire, hogy ő a legszebb, hiszen mindenki szerint más a szép. Regebben volt olyan cikk is, amiben a legszebb nőket mutatták be, Oké, hogy szépek, de ismertek. És van egy csomó olyan ismeretlen nő, akik mérföldekkel szebbek náluk, mégsem tőlük zeng az internet.
2017. december 29. 14:49
Már megint mi ez a badarság, hogy a "legszebb kislány"? -.-
Mellesleg szerintem csakúgy, mint a cím előző birtokosai, ez a kislány NEM gyönyörű, nem szépséges, mert teljesen MŰ hatást kelt. Olyan, mint egy Götz-baba nem, mint egy élő-lélegző kislány, a tekintete is nagyon üres szegénynek. Ugyanaz a belső kisugárzás nélküli, unalmas porcelán "szépség", mint amilyen Mackenzie Foy volt az Alkonyatban és amilyen azóta is, nem akarom bántani, de látszik, hogy ő se egy okos kislány emögött a porcelán arc mögött. Csak bele kell nézni a szemébe és látszik, hogy... odabent a külső máz mögött nincs semmi egyéniség vagy intelligencia.
Mellesleg szerintem csakúgy, mint a cím előző birtokosai, ez a kislány NEM gyönyörű, nem szépséges, mert teljesen MŰ hatást kelt. Olyan, mint egy Götz-baba nem, mint egy élő-lélegző kislány, a tekintete is nagyon üres szegénynek. Ugyanaz a belső kisugárzás nélküli, unalmas porcelán "szépség", mint amilyen Mackenzie Foy volt az Alkonyatban és amilyen azóta is, nem akarom bántani, de látszik, hogy ő se egy okos kislány emögött a porcelán arc mögött. Csak bele kell nézni a szemébe és látszik, hogy... odabent a külső máz mögött nincs semmi egyéniség vagy intelligencia.
1 felhasználónak tetszik:
Vanamu
2017. december 29. 14:55
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
én a frufruját imádom *-*
2017. december 29. 14:57
Azért a "legszebb" mert némelyik képen agyon van photoshoppolva az arca és egy mű baba hatását kelti? Nem értem miért nem lehet a gyerekeket hagyni, rendesen felnőni? A szülei csak szimplán meg akarnak gazdagodni rajta, mert kétlem, hogy hat évesen túl sokat felfogna ebből. Maximum játéknak tekinti az egészet
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.