Sunyi lesifotó készült a valóságshow-sztárról, Kylie Jennerről, legjobb barátnője partiján.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pocakkal kapták lencsevégre Kylie Jennert
2017. december 28. 12:11
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Húha ezen aztán nagyon sok minden látszik...
2017. december 28. 12:45
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Szerintem meg csak ismét eyy nagy pulcsi van rajta ami általában a választott öltözete,ha egyáltalán ő van rajta mert az se látszik. Egyébként a lapok a múltkori képeknél is megszerkesztették a képet. Rakott is ki róla képet hogy ez az igazi ez pedig a szerkesztett.
2017. december 28. 14:44
Amíg ő nem mond semmit evvel kapcsolatban én addig nem hiszek ezeknek a cikkeknek.
2017. december 28. 19:25
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Nem értem, miért kell ennyit lovagolni ezen. Ha majd ő úgy gondolja, hogy másnak is köze van hozzá, akkor majd úgyis az orrunkra köti. Nem mellesleg még így is állandóan szerepel és beszélnek róla, ami szerintem nincs is annyira ellenére, lehet, hogy otthon jókat nevet az ilyeneken.
A képek minősége miatt még az sem biztos, hogy Kylie van rajtuk.
A képek minősége miatt még az sem biztos, hogy Kylie van rajtuk.
2017. december 29. 09:00
Szerintem innentől már végképp felesleges a tagadás és mellébeszélés. Egyértelmű, hogy mitől gömbölyödik a fotón..
2017. december 29. 16:11
|
Dormeaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.23. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 266343 offline
|
Valami hihetetlen hogy ez a Kardashian-Jenner család uralja a médiát és a közízlést, miközben ilyen bunyi arcú, rottynatott combú- seggű rossz alkatú nőket minden utcán látni Borsodban...
Hova fajul a világ.
Szerintem Anna Ventour minden nap köp egyet amikor meghallja a nevüket...
Hova fajul a világ.
Szerintem Anna Ventour minden nap köp egyet amikor meghallja a nevüket...
2017. december 29. 17:38
Terhes valami díj átadón egy nagyon feszülős ruhában jelent meg amiben látszott hogy 5-6 hónapos légyszíves ne írjátok több cikket erről már szerintem mindenkinek elege van ezekből műanyag idióta Kárdásienekből (direkt írtam így) amikor róluk cikkeznek a kommentek fele arról szól hogy" kit érdekel? "
2017. december 29. 18:15
|
|
MonsterMayúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.16. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 268295 offline
|
Minden második cikk erről szól...
Ez a kép nem jelent semmit. Homályos, nem is biztos, hogy ő van rajta, másrészt senkit se érdekel.
Ez a kép nem jelent semmit. Homályos, nem is biztos, hogy ő van rajta, másrészt senkit se érdekel.
2017. december 30. 21:38
Hihetetlen, hogy holnapután már 2018 lesz, de az emberek még mindig olyan retardáltak, hogy hónapokig az számít a legfontosabbnak, hogy egy valóságshow celebecske tényleg terhes-e vagy sem. Mi lesz itt a világgal...
2017. december 31. 00:22
|
|
CrystalCometúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.14. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 266047 offline
|
Ez komolyan érdekel valakit? Sosem értettem miért kell mások életében kutakodni. Terhes? Akkor terhes. Na és? UI: Már nem azért, de üzenem ennek a drága lesifotósnak, hogy vegyen egy jó kamerát, csak mert ezen a képen szinte azonosíthatatlan a lány:) de mondjuk, hogy Kylie, tényleg hasonlít...
2017. december 31. 23:41
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Ez még mindig nem konkrét "nyom" és szerintem csak játssza a terhes nőt. Mert az,hogy ez szót sem szól.. én megértem, hogy nem akarja kiteregetni a magánéletét, főleg nem egy ilyen dolgot. De húzni sem kéne a rajongói agyát. Mi van abban, ha terhes? Igazából semmi, legyen boldog.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: