Nem okozott csalódást: megjelent a Hey Hey Hey vizuális klipje az ünnepek alatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Katy Perry eddigi egyik leglátványosabb klipje
2017. december 27. 15:22
|
|
Justlifeisbeautifulúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.30. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 265177 offline
|
Ahw.. Már hiányzott. Annyira jó lett. Én személy szerint imádom
2017. december 27. 17:20
Mostanában azt vettem észre Katynél, hogy nem tudom eldönteni; a klip vagy pedig a dal az, ami rosszabbra sikeredett.
Ennél is ez a helyzet.
Ennél is ez a helyzet.
2017. december 28. 11:32
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
BLulu88: glamster tette ki ezt a cikket, nem kell meglepődni
Amúgy nekem ez az elvont stílus, amit Katy képvisel még mindig nem jön be. A klipjei nekem régebben is sokak voltak, de most már a dalai se fognak meg
Amúgy nekem ez az elvont stílus, amit Katy képvisel még mindig nem jön be. A klipjei nekem régebben is sokak voltak, de most már a dalai se fognak meg
2017. december 28. 18:53
|
|
Helenagirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 267690 offline
|
A zene nem rossz , no de a klip ...
2017. december 29. 08:56
Úgy látom, hogy Katy-nek ez most nem jött össze. A klipp üzenete lényeges és fontos, de ahogy ezt is, úgy az egész dalt is elviszi a látványvilág. Maga a szám, ami amúgy is mérföldekre van az Ő legjobbjaitól, egyáltalán nem tud érvényesülni.
2017. december 29. 10:18
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
A dal borzalmas, ahogy az egész witness is. De a klip még elmegy.
2017. december 29. 18:23
|
|
MonsterMayúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.16. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 268295 offline
|
Az tény, hogy a Witness az eddigi leggyengébb albuma, de szerintem ez egy olyan szám, amit ha meghallgatsz kétszer, megszereted. Rajongok a barokk korstílusért, ezért a klip személyes kedvencem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: