Nem okozott csalódást: megjelent a Hey Hey Hey vizuális klipje az ünnepek alatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Katy Perry eddigi egyik leglátványosabb klipje
2017. december 27. 15:22
|
|
Justlifeisbeautifulúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.30. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 265177 offline
|
Ahw.. Már hiányzott. Annyira jó lett. Én személy szerint imádom
2017. december 27. 17:20
Mostanában azt vettem észre Katynél, hogy nem tudom eldönteni; a klip vagy pedig a dal az, ami rosszabbra sikeredett.
Ennél is ez a helyzet.
Ennél is ez a helyzet.
2017. december 28. 11:32
|
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline
|
BLulu88: glamster tette ki ezt a cikket, nem kell meglepődni
Amúgy nekem ez az elvont stílus, amit Katy képvisel még mindig nem jön be. A klipjei nekem régebben is sokak voltak, de most már a dalai se fognak meg
Amúgy nekem ez az elvont stílus, amit Katy képvisel még mindig nem jön be. A klipjei nekem régebben is sokak voltak, de most már a dalai se fognak meg
2017. december 28. 18:53
|
|
Helenagirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 267690 offline
|
A zene nem rossz , no de a klip ...
2017. december 29. 08:56
Úgy látom, hogy Katy-nek ez most nem jött össze. A klipp üzenete lényeges és fontos, de ahogy ezt is, úgy az egész dalt is elviszi a látványvilág. Maga a szám, ami amúgy is mérföldekre van az Ő legjobbjaitól, egyáltalán nem tud érvényesülni.
2017. december 29. 10:18
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
A dal borzalmas, ahogy az egész witness is. De a klip még elmegy.
2017. december 29. 18:23
|
|
MonsterMayúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.16. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 268295 offline
|
Az tény, hogy a Witness az eddigi leggyengébb albuma, de szerintem ez egy olyan szám, amit ha meghallgatsz kétszer, megszereted. Rajongok a barokk korstílusért, ezért a klip személyes kedvencem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: