Az End Game énekesnőjének minden bizonnyal aranyból van a szíve – igazi karácsonyi csodát hajtott végre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egy angyal! Taylor Swift házat vett hajléktalan rajongójának
2017. december 23. 18:02
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. december 23. 18:09
|
|
KryPatlnTimon<3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 13445 Csatolások: 610 Azonosító: 224684 offline
|
Szép dolog meg minden, de ha ismerték egymást akkor, nem csak a rajongója. És nem tudom, hogy csak én vagyok-e így vele, de ha hajléktalan lett és 8 hónapos terhes, akkor miért koncertre megy? Miért nem rakja félre a jegy árát(akkor is ha visszakapta végül, bár azt nem tudhatta), a gyerekére.?
2017. december 23. 18:10
Nem szeretem Taylort,nem szeretem a számait, de ez tényleg egy nagyon szép dolog volt tőle!
2017. december 23. 18:42
|
|
MonsterMayúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.16. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 268295 offline
|
Idézet
Szép dolog meg minden, de ha ismerték egymást akkor, nem csak a rajongója.
Hát pont ez az...az oldal már megint bolhából csinál elefántot. Egy ismerősének segített, nem egy rajongójának.
2017. december 23. 19:02
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Szerintem meg nagyon mindegy, hogy rajongója vagy ismerőse, a gesztus a lényeg. Nem sok ember tenné ezt meg, még egy ismerőssel sem. Sosem szerettem őt, mint énekesnőt, de már számtalanszor bizonyította, hogy helyén van a szíve és szívesen, önzetlenül segít másokon.
2017. december 23. 19:09
♡ ez nagyon rendes dolog volt tōle, nem sokan tennék meg. Nem kell mindig a rosszat keresni abban, amit csinál. Taylor nagyon jó ember, és el kéne fogadni, hogy a róla kialakult képpel ellentétesen ō igenis tud önzetlen lenni.
2017. december 23. 19:20
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Nem mindennapi eset hogy valaki csakúgy egy egész házat ad a másiknak ezért sokuknak jobban kellene ezután tisztelnie Taylort. Mondjuk én eddig is nagyra becsültem. Love TayTay!!!
2017. december 23. 19:27
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Van 1-2 száma ami tetszik, és aranyos csaj, de az ilyen tettei miatt még szimpatikusabb.
2017. december 24. 00:06
Az egyik ok a sok közül, amiért szeretem Taylort.
2017. december 24. 00:29
|
lovelovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.19. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 265522 offline
|
Wow ez de rendes volt tőle. Nem követem annyira, hogy tudjam eddig mi jót tett, de ez nagyon szimpatikus és hihetetlenül jófej húzás volt. Egyre szimpatikusabb. Pedig nagyon nem voltam a pártfogója
2017. december 24. 08:47
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
és ha rajonhóból lett ismerős? számtalan ilyen történet van, szóval miért is ne lehetne a rajongója és az ismerőse is egyszerre?
taylortól pedig ismét kedves gesztus volt.
taylortól pedig ismét kedves gesztus volt.
2017. december 24. 13:29
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Kép nincs? Csak mert kíváncsi volnék rá, mégis hogy néz ki, esetleg milyen paraméterekkel rendelkezik az ingatlan.
Nem tudom, hogy hangzott el valójában a backstage-ben lezajlott beszélgetés, de ez a fordítás olyan, mintha valami Isten szólt volna a nőhöz. "Stephanie, régóta része vagy az életemnek, mégsem kértél tőlem soha semmit. Elértél engem és tudtam volna segíteni."
Jézus.
Nem tudom, hogy hangzott el valójában a backstage-ben lezajlott beszélgetés, de ez a fordítás olyan, mintha valami Isten szólt volna a nőhöz. "Stephanie, régóta része vagy az életemnek, mégsem kértél tőlem soha semmit. Elértél engem és tudtam volna segíteni."
Jézus.
2017. december 24. 13:35
|
|
Bellarina.19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 231021 offline
|
Diala : :"D :"D
2017. december 24. 16:05
Idézet (Diala @ 2017.12.24. 13:29)
Kép nincs? Csak mert kíváncsi volnék rá, mégis hogy néz ki, esetleg milyen paraméterekkel rendelkezik az ingatlan.
Jézus.
Jézus.
Remélem, megfelel elvárásaidnak az ingatlan.
x x
Csak ki ne találd, hogy túl kicsi, vagy, hogy esetleg nem elég luxus.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: