Néhány hónappal ezelőtt már pletykák keringtek arról, hogy a színésznő gyermeket vár, miután egy laza felsőben jelent meg, és többen is azt gondolták, hogy pocakját rejtegeti. Akkoriban azonban tagadta, hogy babát várna.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eva Longoria babát vár
2017. december 21. 11:49
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Iszonyat nagy bunkóság ilyenekről találgatni csak azért mert egy picit meghízott. Kíváncsi lennék hogy a US weekly cikk írói ezt megmernék e kérdezni az ismerőseiktől? Ha meg terhes az csakis rájuk tartozik amég nem akarja nyilvánosságra hozni.
2017. december 21. 14:06
|
|
Jeckyll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 648 Csatolások: 5318 Azonosító: 137013 offline
|
Ez most elvileg igaz, hiszen a szóvivőjük is megerősítette, illetve Felicity Huffmann is gratulált nekik az instán, aki köztudottan Eva egyik legjobb barátja. Gondolom nem tette volna, ha kamu lenne... Gratulálok a párnak!
2017. december 21. 17:20
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
A cikk címe: Eva Longoria babát vár. Az utolsó mondat, hogy továbbra sem erősítette meg a híreket... Mindenesetre, ha igaz, akkor nagyon örülök neki.
Én valahogy egy kislányt képzeltem el neki, remélem majd lesz az is.
2017. december 21. 17:30
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Ewww....nem vagyok kövér...csak egy kis sajtot ettem na! Azért nagy a hasam! ^^
Naaa viccet félretéve itt szőküljek meg ha látszik rajta a kora.
Másrészt gratula! ^^
Harmadrészt...mentem. xd
Naaa viccet félretéve itt szőküljek meg ha látszik rajta a kora.
Másrészt gratula! ^^
Harmadrészt...mentem. xd
2017. december 22. 14:45
|
|
jelenaismyloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 267917 offline
|
Mivel Felicity (Eva egyik legjobb baratnoje) is gratulált neki instán, szerintem igaz. Nagyon gratulálok,Eva csodálatos anyuka lesz
2017. december 24. 11:26
Én szerintem pedig van a pletykákban igazság és ha valóban igaz a hír, akkor gratulálok!*-*
2017. december 25. 19:33
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Állapotos erre a hasra már nem mondhatja hogy sokat evett http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-5211365/Pregnant-Eva-Longoria-shows-blossoming-bump-gym-kit.html
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: