A 22 éves szupermodell egy hétre búcsút intett telefonjának és vele együtt a közösségi médiának is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gigi Hadid elárulta, mit tanult abból, hogy egy hétig telefon nélkül élt
2017. december 20. 18:37
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. december 20. 18:40
Érdemrendet neki, háborús hős lett ettől, sőt egy zseni... Nem tudom, mikor süllyedt oda a világ, hogy ekkora szám, ha valaki nem csüng állandóan a közösségi oldalakon.
2017. december 20. 18:57
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Ebben a rohanó, őrült világban sokan nem tudnák utána csinálni. Én is sokat nyomkodom a telefonom, és a kapcsolattartás céljából valóban egy jó megoldás, de sok felesleges dologra pazarlom az időm általa, pedig nincs is telepakolva a népszerű alkalmazásokkal.
2017. december 20. 19:12
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
"csodálatos volt" mennyibe fogadjunk, hogy amint kézbe kapta a telefonját ezután, nem tenné le újra? egyszer 3 hétig voltam telefon nélkül, és egyedül az hiányzott, hogy nem tudtam zenét hallgatni smh. körülbelül úgy kezelik ezt, mintha nem lehetne kibírni telefon nélkül egy hetet.
2017. december 20. 19:56
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
A közösségi média levegő? Levegő nélkül nem lehet élni, szóval mit is akart mondani?
N bonyolult ez, a telefon jó dolog, szuper hogy eltudsz érni bárkit másodpercek alatt. Nem is tudom elképzelni milyen rossz lehetett régen mikor egy szeretted távol volt és napokig/hetekig nem tudtad vajon jól van-e. A közösségi médiát ki lehet kerülni, egyszerűen csak nem kell fent lógni állandóan és kész
2017. december 21. 00:34
Nekem lassan 2. Hónapja nincs telefonom és konkrétan csak a zenehallgatás miatt hiányzik, szóval ne mondja nekem senki, hogy ő most egy hatalmas harcot vìvott meg, amiből vért köhögve tért vissza. De azért majd szóljatok, hogy mikor lesz a háborúshősöknek járó kitüntetés átadòja.
2017. december 21. 14:35
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Én Facebookon kívül semmilyen közösségi médiás fiókkal nem rendelkezem azzal is csak az osztálycsoport, apukám elérése miatt, és semmilyen hiányt nem értek. Tehát nem értem, miért mondja ezt úgy, mintha valami hőstettet vitt volna véghez.
2017. december 21. 22:18
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Ez a csaj szupermodell?!! Hagyjuk már, attól még messze van. Pedig nagyon szereti reklámozni magát a közösségi médiában....
2017. december 23. 13:11
Gothic01 egyetértek....úgy beszél mintha valami nagyon különleges dolgot tett volna....
2017. december 23. 17:20
|
|
contagousloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.31. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 267624 offline
|
most Gigitől eltekintve elgondolkodtató mennyit változott a világ gyerekkorom óta. akkor még az igazi emberi kapcsolatok voltak a fontosak; a gyerekek is a szabadba játszottak. élvezhetőbb világ volt. ma meg már mindenki a telefon előtt és a like-ra mennek. elszomorító
2017. december 23. 22:50
|
|
Justice225új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.25. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 267989 offline
|
"csodálatos volt" - mondta és kiposztolta twitterre..
Na de most komolyan.... Áradozott hogy milyen csudaklassz volt nélküle de megint rajta lóg? Akkor ez az egy hét egy igazán életre szóló lecke volt neki...
Na de most komolyan.... Áradozott hogy milyen csudaklassz volt nélküle de megint rajta lóg? Akkor ez az egy hét egy igazán életre szóló lecke volt neki...
2017. december 24. 11:35
Szerintem nem mindenki tudná megcsinálni, hogy egy teljes hétre száműzi a telefonját az életéből, amit Gigi mondott az igenis elgondolkodtató.
2017. december 24. 15:04
|
|
MonsterMayúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.16. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 268295 offline
|
Arról van cikk, hogy egy sztárocska nem használt egy hétig telefont, és osztja az észt. Nagyszüleinknek telefonjuk se volt, hagyjuk már...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: