A There's Nothing Holdin' Me Back előadója nem titkolja, mennyire odavan kollégáiért.
A teljes cikkhez kattints ide!
A BTS teljesen levette a lábáról Shawn Mendest
2017. december 18. 14:32
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. december 18. 14:59
Shawn az egyik kedvenc férfi énekesem, szörnyen büszke vagyok a fiúkra. És nem csak ezért a felszólalás miatt, hanem úgy mindenért.
Sose gondoltam volna régen, hogy egy előadó/csapat ilyen sokat fog majd jelenteni nekem, ofc ha nem lennének ilyen népszerűek is ugyan ezt mondanám. Viszont nagyon remélem, hogy nem amerikaisodnak el (ezt szinte minden ilyen cikkben megemlítem lol), bár elvileg nem terveznek angol nyelvű szerzeményeket kiadni, de a Mic Drop Steve Aoke verziója is több angol szöveget tartalmaz, mint az eredeti.
2017. december 18. 15:05
|
|
Helga27Queen of Nothing |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.11. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 5 Azonosító: 244743 offline
|
Vicces...ő a 2.előadó aki közös dalt akar velük....Amerika végül tényleg befogja őket szipolyozni...mindegy azért aranyos Shawn-tól hogy ilyet mondott róluk!!
2017. december 18. 15:24
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Imádom az ilyen véleményeket olvasni róluk, olyan büszke vagyok.
Korábban úgy voltam vele, hogy ne, amerikai előadókkal ne, de mostmár azt gondolom, hogy nekünk az a dolgunk, hogy támogassuk őket. Ha ők beleegyeznek, akarják, akkor hajrá, legfeljebb a végeredmény nem fog tetszeni, azért meg senki nem fog megbüntetni.
Csak a stílusukon ne változtassanak! Charlie Puth tweetje meg rendesen megijesztett, vajon a srácoknak van hozzá köze? O.o
2017. december 18. 15:28
na fasza, mostmár a shawn fanok is BTS-k lesznek és mindenki tojni fog a SOKKAL tehetségesebb előadókra a kpop világában.
2017. december 18. 15:33
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
LockedTheDarkness nem feltétlenül... az is megeshet, hogy azok a fanok megkedvelik aBTS-t és után néznek más bandáknak és mondjuk megkedvelnek más bandákat is.
2017. december 18. 16:03
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
A FIAIM, ÉS A FIAM
2017. december 18. 16:23
Erre nem tudok igazán mondani. Teljesen meghat az egész. Shawn egy elképesztō fontos nyugati elōadó az életemben, mint énekes és mint ember is. Ezt hallani, hogy Ō így nyilatkozik a srácokról, nagyon jót tesz a Jonghyun halála miatt megviselt lelkemnek. Ō lenne az, akivel még örülnék is a közös munkának. Büszke vagyok Rátok, srácok! ♡ Olyan érzés, mintha a fiaim értek volna még tovább. Köszönöm ezt az érzést. ♡
2017. december 18. 17:52
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Annak nagyon örülök, hogy kimerte azt mondani, hogy gyönyörűek (és azt is, hogy ÉDESEK)
Egy férfi szájából nem sűrűn szoktunk ilyet hallani. Egyébként egyetértek, de én amúgy is a legtöbb koreai embert szépnek látom.
2017. december 18. 18:03
Idézet
Mind nagyon édesek. Valószínűleg ők a leggyönyörűbb férfiak, akiket valaha láttam. Tényleg nem tudtam, hogy emberek ilyen szépek is lehetnek.
Úristen ez de édes tőle!*-* Olyan büszke vagyok a fiúkra, el sem tudom mondani!
2017. december 18. 19:55
|
|
JungKook1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 247715 offline
|
Imádom őket(BTS&Shawn)
2017. december 18. 20:03
Most még jobban imádom Shawnt :3 egyetértek minden egyes szavával <3
2017. december 18. 21:26
Hát, igen, ez a BTS hatása. Mit ne mondjak, egyet értek vele. De nem csak amiatt imádom őket, mert jól néznek ki, hanem mert egy különleges csapat. Sok olyat csinálnak, amit más kpop csapatok nem csinálnak. Biztos vagyok abban, hogy jól hangzana a közös daluk, hiszen akár kivel dolgoztak eddig együtt, mindig jó lett. Igaz Shawn nem az én stílusom, biztos jók lennének.
2017. december 19. 18:33
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
Jujj de cuki! Igaza van a BTS rohadt jó (igen, egy Army beszél
) Nem lenne rossz egy közös szám
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: