Starity

Kylie Jenner rengeteg babaholmit vásárol

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. december 14. 12:16 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
A mogul és valóságshow-sztár izgatottan várja első gyermeke érkezését.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. december 14. 12:34 #2
- törölt felhasználó -    
Még mindig nem hiszem el hogy terhes..
2017. december 14. 12:39 #3
- törölt felhasználó -    
"A kis mini Kylie egészen biztosan az egyik legjobban öltöztetett kislány lesz a világon!"

Mert egy újszülött csecsemő pont azzal törődik, hogy mit visel. Naponta kell majd cserélnie/mosnia a ruháit úgy is. Már most sajnálom szerencsétlen kislányt
2017. december 14. 16:02 #4
Eszter158
Eszter158
visszatérő vendég

Státusz"Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz."-Harry Styles.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 413
Csatolások: 0
Azonosító: 223981
Én egy oldalon azt olvastam,h már a házat sem akarja elhagyni,folyton sír sad.gif Mert újra vékony akar lenni meg eleve fél anyaságtól,mert fél,h nem tud majd felnevelni egy gyereket sad.gif
De hát minden oldalon mást írnak...
2017. december 14. 16:15 #5
band_obsessed_idiot
band_obsessed_idiot
visszatérő vendég

StátuszI'd rather be hated for who I am, than loved for who I'm not.
Hozzászólás: 167
Azonosító: 259052
"Mini Kylie"... Pont ez fogja el*ni az életét szegénynek. De ha az életét nem is, a személyiségét 100%
2017. december 14. 17:22 #6
CSHMR
CSHMR
visszatérő vendég
Hozzászólás: 203
Azonosító: 262559
Mmhhhhm, és akkor miért is nem láttunk egyetlen egy paparazzi képet sem a vásárolgatásról?
Nem hinném, hogy mindent online rendelne.
2017. december 14. 20:11 #7
Justice225
Justice225
új tag
Hozzászólás: 74
Azonosító: 267989
Eszter158 de kb az összes oldal efelé hajlik. Itt is volt már erről cikk.

Annyi pár van a földön akik megérdemelék de nem lehet gyerekük! Miért pont ők?? Nem értem az ilyennek minek kell szaporodnia. És ezt nem azért mert utálom őket. Simán csak ha a gyerek felnő nem igazán a legjobb példát látja, de még a nagyanyjától sem. Egy részt láttam a sorozatukból és Kris fel-alá mászkált hogy valaki nézze már meg az új melleit...
A sok paparazziról nem is beszélve. Arról meg főleg hogy milyen anya lesz majd. Bár ezt senki se tudhatja. A kiscsaj nem hogy nem fogja érteni miért nem pont olyan száját örökölt mint az anyja. 16 évesen ugyanolyan mű lesz mint az egész drága família. Meg mi a francnak neki Gucci rúgdalózó? Úgyis leeszi mert kisbaba, nem? Mindegy nem tudom mennyire lesz teljes a gyerekkora. Mindenesetre sajnálom hogy pont neki lesz gyereke. És a gyereket is sajnálom..
2017. december 14. 20:15 #8
- törölt felhasználó -    
Ez aztán nagy hír. Mit csináljak vele? Még fotó sincs róla, csak egy "megbízható forrás" mondja. xdd
2017. december 14. 22:22 #9
- törölt felhasználó -    
Kiderülne hogy nem is terhes, óriási lenne biggrin.gif
2017. december 15. 13:39 #10
Eszter158
Eszter158
visszatérő vendég

Státusz"Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz."-Harry Styles.
Hozzászólás: 413
Azonosító: 223981
Justice225
Nem ők az egyetlenek akik plasztikáztatnak,sőt Khourtney nek,Kendall nak semmilyen plasztikája nincsen.
Kylie már felnőtt,ha az elején nem is lesz a legjobb anyuka,majd belejön. Kimék majd segítenek neki.
2017. december 15. 15:26 #11
Justice225
Justice225
új tag
Hozzászólás: 74
Azonosító: 267989
Eszter158 jaj igaz. Kendallnek csak szájfeltöltése, Kourtneynak pedig orrműtéte volt.
De ez nem változtat a tényen hogy a gyerek azt látja majd hogy nem tetszik az orrod? Kicsik a melleid? Vagy a szád? Van pénzed csináltasd meg!
Ahogy azon se változtat hogy akik tényleg megérdemelnének egy gyereket meddők.
Az meg hogy mennyire lesz jó anya fingom sincs, de már mondtam.
Nem tudom mennyire mondanál felnőttnek valakit aki.. na ja nem kell elmondanom. A kor csak egy szám. Az hogy 20 éves nem teszi rögtön éretté.
2017. december 15. 22:11 #12
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 488
Azonosító: 220562
Ennyi pletyka után már nem kételkedek abban hogy valóban terhes bár mondjuk arra kiváncsi lennék hogy "mini Kylie" tervezett baba volt vagy csak egy részeg bulis este alatt becsúszott gyerek.. de gondolom az utóbbi a lehetséges... és az egészben számomra nem az a gáz hogy mit fog szólni a gyerek majd ha felnő hogy az anyja meg a rokonság szét van plasztikáztatva (jó az is fontos de ebben nem megye bele) hanem az hogy ő csak egy 20 éves lány aki épp hogy elkezdte építeni a karrierjét.. gyereket nevelni és karriert építeni egyszerre baromi nehéz dolog és valószínű még a saját gyereke miatt sem lenne képes ott hagyni ezt a fancy életet vagy legalábbis vissza venni belőle.. így szerencsétlen gyereknek hiába lesznek márkás ruhái meg hiába eszi a bébipapit aranykanálból ha majd bébiszitterek és "dajkák" nevelik fel helyette míg ő a világkörül parádézik és bulizik (+ sminkes cuccain dolgozik) .. mert az eddigi életét tekintve neki ez a természetes pénz + smink + bulik. Nagyon nagy akarat kell ahhoz hogy ebből visszavegyen mert nem mondom azt hogy ezentúl minden idejét otthon kell töltenie de szerintem az első pár év a legszebb egy anya életében (persze a többi is naa de értitek hogy értem xd) de tekintve hogy már nyafog (bár ki tudja ebből is mi igaz) bepótolja majd hogy ez említett jó pár hónapban nem ment nyilvánosan utcára ne hogy lefotózzák.
DE MAJD KIDERÜL
2017. december 15. 23:32 #13
Dpatrizia444
Dpatrizia444
visszatérő vendég
Hozzászólás: 116
Azonosító: 265065
És ennek most... örüljünk? biggrin.gif
2017. december 16. 16:45 #14
MonsterMay
MonsterMay
új tag
Hozzászólás: 14
Azonosító: 268295
Én nem hiszem hogy terhes lenne, mert a paparazzók már rég közöltek volna képeket róla pocakkal. Ezen a témán kb. már csak a starity pattog így, más oldalak rég nem foglalkoznak ezzel.

Ha meg tényleg terhes, nem a mi dolgunk, hogy milyen gyerekkora lesz a picinek, és mit lát majd otthon. Teljesen nyilvánvaló, hogy el lesz kényeztetve, az is, hogy az apja ott fogja hagyni őket, mert valljuk be ez egy új kapcsolat, és egy olyan világban fog szocializálódni, ahol a felmenők abból keresnek pénzt, hogy játsszák az agyukat a kameráknak. Semmit se tettek le az asztalra, engem kiborít, hogy ilyen világban élünk, ahol ezeknek az embereknek a pletykáival kell foglalkoznunk.
2017. december 18. 14:17 #15
Vilcsi
Vilcsi
skrrrt

Státuszhi guys :) I'm back :D
Hozzászólás: 1109
Azonosító: 202950
lehet nem is terhes
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok