Ez a film, egy fantasy, ami egy olyan világban játszódik, melyben a mi valóságunk egy fantáziavilággal keveredik egy alternatív idősíkon. A történet főhőse egy ork rendőr, aki egy ember társat kap maga mellé. Kettejük együttműködése akkor vesz furcsa fordulatot, amikor birtokukba jut egy nagyon erős és illegális varázspálca.
Az orkot Joel Edgerton, míg az embert Will Smith fogja alakítani, Lucy Fry pedig egy elfet (azaz tündét) játszik majd, de a Suicide Squadot és Az utolsó műszakot is jegyző David Ayer filmjében Noomi Rapace, Edgar Ramirez, Ike Barinholtz, Enrique Murciano, Jay Hernandez, Andrea Navedo, Veronica Ngo, Alex Meraz, Margaret Cho, Brad William Henke, Dawn Olivieri és Kenneth Choi is benne lesz. A Bright forgatókönyvét Max Landis írta, és az utolsó előzetesét fent meg lehet nézni.
A premier itthon december 22-én lesz a Netflixen.
Bright (2017)
2017. december 27. 02:21
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Solarian @ 2017.12.24. 08:27)
Szerintem egész jó lett, még ha nem is nagyszerű. Az alapötlet remek, de a megvalósítás döcög egy picit.
Remélem lesz folytatása
Remélem lesz folytatása
lesz. Will visszatér úgy olvastam.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

3 felhasználónak tetszik: