Idézet (_ToTo_ @ 2017.12.12. 10:57)
Mestermű? Imádom a második világháborús filmeket, de ez egy semmi volt. A rendezés átlagos volt, Nolantól többet vártam volna. Arctalan, jellemtelen szereplők, kidolgozatlan karakterek. Voltak látványos jelenetek, de ez sok filmről elmondható. Azt hittem valami két és fél órás eposz lesz, mint egy Ryan közlegény egy Őrület határán vagy Ellenség a kapuknál, de még a 102 percét is untam és azt nézegettem mikor lesz már vége... Nekem nagyon hiányoztak a szerethető, megismert karakterek, de egy sem volt... Talán a kisöreg a hajón a fiával...
Legjobb film (vígjáték/musical): Tűnj el! - Ez WTF? Ez egy thriller-horror.
Legjobb film (vígjáték/musical): Tűnj el! - Ez WTF? Ez egy thriller-horror.
Nekem nagyon tetszett, ahogy az idősíkokat megoldották a filmben, és hogy nem csak a csatározásról szólt az egész. Egy idő után elunom, ha csak lövések, robbanások vannak, a Dunkirk legalább másról is szólt egy kicsit. Hatásos volt, szép, gyönyörű képi világgal. És jó ötletnek tartom azt is, hogy egy rövidebb részt dolgozott fel - mármint hogy nem évekről, hosszú hónapokról szól a történet, hanem egy sokkal rövidebb időintervallumról. Talán engem azért győzött meg, mert valamilyen szempontból újszerűnek éreztem, nem követte azokat a sémákat, amiket háborús filmekben megszoktam. Abban igazad van, hogy a karakterek kicsit felületesek, nagyon én sem szerettem meg egyiküket sem.

0 felhasználónak tetszik: