#FanHáború! Döntő!
2017. december 19. 18:44
|
Liveeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.14. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 260325 offline
|
Volt alkalmam találkozni Shawnnal és pontosan le tudom írni az akkori viselkedését. Igaz, M&G-re nem ültem be, viszont a színpadi énje is eléggé meggyőzött arról, hogy ő nem a sztárt látja magában, hanem egy átlagos srácot, aki nagyon alázatos, és hálás a rajongóiért. Egyébként nem tartja magát sztárnak, és nem is szereti az ilyen témájú szavakat (azt gondolom, ha nem is tudsz róla semmit, akkor inkább ne is mondj semmit). Emellett, ha bárki is egy kicsit megfigyeli az arcát, nem tökéletes arcot fog látni. Van egy heg, amit még kis korában szerzett, és igenis látható. Tehát ez végképp nem igaz. Amúgy Shawnról is tudok mutatni neked videót, ha annyira akarod. Selena hangja nem feltétlenül különböztethető meg más énekesnők hangjától, mert mint ahogy azt előttem is írták, nem az igazi hangját halljuk. Az pedig, hogy az oldal Petert sztárolja nem előny, hanem inkább hátrány: aki eddig szerette annak nem fog változni a véleménye, aki eddig utálta azoknak sem, a semlegeseknek meg negatív irányba mehet el a dolog, pont amiatt, mert a képükbe nyomják őt.
2017. december 19. 21:40
|
|
Zyravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.16. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 268280 offline
|
Egyáltalán nem menne el negatív irányba a dolog, főleg, ha egy félmeztelen palit mutogatnak nekik. Az oldal 80%-a kb lány. Kinek ne tetszene? Tisztában vagyok mindenki hangjával, de Shawn valahogy nekem unszimpatikus. Nekem mindegy ki nyer, de akkor is kéne lennie egy jó posztnak Selenának, hogy ott is megemlítsék szavazzanak rá!
2017. december 21. 21:55
|
|
Stephanie.4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.10. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 264826 offline
|
Szerintem par kep nem fog befolyasolni semmit. Ha vlaki nem szereti Shawnt, az ugyse fog ra szavazni
2017. december 25. 19:57
|
|
jelenaismyloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 267917 offline
|
Idézet (Zyra @ 2017.12.18. 09:29)
Thebestkitsune. Akkor nyisd ki a füled, mert Selena tud énekelni, küldök neked videót, ha kell.
Úgy énekel mint egy anyal,élőben is. Sőt,szerintem élőben még jobb is
2017. december 27. 16:43
|
|
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline
|
Azért így a végére vicces, hogy Shawn a 290. helyen áll, Selena meg az elsőn.
2017. december 30. 20:59
|
Alina009új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 268486 offline
|
the banshee-nak lehet, hogy Selena előrébb van mint Shawn, de Shawnt többen szeretik, mert ő akkor is egy tinisztár akit minden tinilány imád. Én egyértelmüen Shawnra szavazok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: