Selena mostanában nagyon ribi lett...
Egyiket sem szeretem igazán, de akkor már Shawn...
#FanHáború! Döntő!
2017. december 16. 11:58
|
|
Zyravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.16. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 268280 offline
|
Imádom Selenát és úgy érzem Shawn most nem érdemli meg a versenyt. Nem olyan kiemelkedő egyéniség, sőt most minden tinipicsa rászavaz, mert helyes. Gyerekek! Tudom, hogy fan háború, de nézzük már kicsit magunkba! Mit szeretsz Shawnban? Mert helyes? Ez csak egy pocsék válasz aminek nincs értelme. Nem olyan kiemelkedő a hangja, Selenának sem annyira, de ő többet letett az asztalra, mint ez a Shady, nagyképű gyerek. Másrészt! Az oldal is rendesen kutyul! Milyen érdekes Shawnról most kerültek ki modelles képek és nem hiába szavaz rá mindenki! Selena egyáltalán nem lett ribi, csak szólok! Értelmes lányról van szó, aki szerintem milliószor tehetségesebb, mint Shawn. Az éneklés mellett, hihetetlenül jó színészkedésben, zeneírásban és modellkedésben. De ez a szavazás akkor sem fair, ha Selenaról deliberately rossz posztok jelennek meg, Shawnról, pedig teljesen cuki, meg szexi meg ilyenek. Pedig, ha tudnátok milyen köcsög az a gyerek...
2017. december 16. 12:25
|
|
Vadonka 16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 143242 offline
|
nagyrészt egyetértek Zyraval,de kizárólag a selena melletti dolgokban.
2017. december 16. 14:24
Nyugalom emberek. Ez a verseny már nem csak arról szól, hogy kinek van több rajongója, hanem arról is, hogy kit utálnak többen. Nem csak a Selena fanok és a Shawn fanok "háborúja" ez. Akik utálják Selenát, csak azért is Shawn-ra szavaznak, ha szeretik, ha nem és fordítva. Aki utálja, vagy nem ismeri vagy nem szereti Shawnt, az Selenára voksol... Úgy hogy nyugalom, nem teljesen "szeretet" játék ez.
2017. december 16. 19:01
|
|
Stephanie.4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.10. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 264826 offline
|
Kedves Zyra! Elmondanad, hogy miert nagykepu es kocsog Shawn? Japanban figyelmeztettek ra, hogy ne selfiezzen a rajongokkal, de az osszes fanjavak fotozkodott. Sokszor faradtan is alair mindent, megoleli rajongoit, fotozkodik, stb, nem ugy mint a REGI Justin, aki elhajtott es le se szarta a rajongoit, akik tobb oran at vartak ra.Tudom, ezek kis dolgok, de bebizonyitjak, hogy aranybol van a szive. Ne is beszeljunk, hogy korhazakba jar gyerekekhez, a mexikoi foldrenges utan mindenkit megkert arra, hogy adomanyozzanak, o pedig vizet vett minden tulelonek es tobb millio dollart adomanyozott. Hala neki, egy szegeny afrikai orszagban egy iskolat tudtak epiteni. Uuu de igazad van, mekkora egy kocsog allat. Nem menozik a penzevel, ruhaival, dijaival. Nem gondolja azt, h o a legjobb enekes,felnez csomo legendara, nem ugy mint par hiresseg. Tenyleg nagyon nagykepu. Most komolyan, ird mar le, hogy mert nagykepu.
Masodszor, Selena tehetseges, ez igaz es az is, hogy tobbet tett le az asztalra, mivel mar lassan 11, ismetlem 11 eve van a szakmaban. Elmondom, hogy Shawn csak 4 eve van benne a zeneiparban.
Nem ertem, hogy azok, akik nem ismerik mert mondjak azt, hogy a rajongoi csak tinipicsak. Esku te olyan vagy mint LifeArtist (lekurvazott, szerinte kover vagyok(pedig a kurvak nem koverek, de sebaj, nem en vagyok hulye)es mondta, hogy megoli a csaladomat, meg engem is , csak azert, mert Shawn rajongoja vagyok, arranyos, nem?) Meghallottam egy szamat a tv-n, ugy hogy hattal voltam a keszuleknek. Azonnal beleszerettem a hangjaba es a szamba, es nem a kinezete miatt, mert nem is lattam.Miutan megfordultam megjegyeztem a cimet es ennyi volt. Ha hiszed, ha nem, atlagos kinezetunek tartottam a sracot. Es nem, az igazi rajongok nem a feje miatt szeretik. Biztosan vannak, akik csak azert imadjak,de ne altalanositjunk mar. Remelem a lanyodat is le fogod ribancozni, csak azert,mert egy helyes szineszert, enekesert rajong.
Masodszor, Selena tehetseges, ez igaz es az is, hogy tobbet tett le az asztalra, mivel mar lassan 11, ismetlem 11 eve van a szakmaban. Elmondom, hogy Shawn csak 4 eve van benne a zeneiparban.
Nem ertem, hogy azok, akik nem ismerik mert mondjak azt, hogy a rajongoi csak tinipicsak. Esku te olyan vagy mint LifeArtist (lekurvazott, szerinte kover vagyok(pedig a kurvak nem koverek, de sebaj, nem en vagyok hulye)es mondta, hogy megoli a csaladomat, meg engem is , csak azert, mert Shawn rajongoja vagyok, arranyos, nem?) Meghallottam egy szamat a tv-n, ugy hogy hattal voltam a keszuleknek. Azonnal beleszerettem a hangjaba es a szamba, es nem a kinezete miatt, mert nem is lattam.Miutan megfordultam megjegyeztem a cimet es ennyi volt. Ha hiszed, ha nem, atlagos kinezetunek tartottam a sracot. Es nem, az igazi rajongok nem a feje miatt szeretik. Biztosan vannak, akik csak azert imadjak,de ne altalanositjunk mar. Remelem a lanyodat is le fogod ribancozni, csak azert,mert egy helyes szineszert, enekesert rajong.
2017. december 16. 19:02
|
|
Stephanie.4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.10. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 264826 offline
|
Hat hosszan kifejtettem a szandekomat Lool
2017. december 17. 11:04
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
Shawn. Ez egyértelmű
2017. december 17. 12:51
|
|
DivergentDark witch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.15. Hozzászólás: 2157 Csatolások: 138 Azonosító: 242716 offline
|
Kedves Zyra! Honnan szeded, hogy Shawn köcsög?? Nem is ismered! (nem mintha én ismerném, de nem mondok ismeretlenekre ilyet...) Szerintem semmivel nem szolgált rá a nagyképű és köcsög jelzőkre. Shawn tehetséges és kész. Én nem szeretem Selenát, szerintem nem túl tehetséges, nem szeretem a hangját. Shawnért meg oda vagyok mert különleges a hangja és mert iszonyat tehetséges! Szerintem több tehetség szorult a kis újába mint Selenának az egész testébe, de! ez csak az én véleményem. Elfogadom hogy te Selt szereted. Azzal meg hogy azt állítod csak azért szavazunk Shawnra mert helyes...Hát kérlek mi is mondhatnánk, hogy csak azért szavaztok Selre mert szép. Mert tud modellkedni...Kb minden 2. ember tud.Ez aztán tényleg kiemelkedő benne... Ennek a versenynek meg kb semmi értelme...Nem számít ki nyer. Mindenki el tudja dönteni ki a jobb. Aki Shawnra szavazott annak Shawn aki Selre annak Selena...Kész...
2017. december 17. 14:59
|
|
Zyravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.16. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 268280 offline
|
Stephanie.4ever és Divergent (imádom a filmet)! Shawn igen is nagyon tud shady lenni. Én egyfolytában azt érzem, hogy becsesnek tartja magát a gyerek! Igen, lehet, hogy az is, de én nem szálnék el magamtól csak ezért, mert kicsit tehetségesebb vagyok, mint egy átlagos fiúval! Jó a teste, de már a Charly Puth-os vagy Ed Sheeran-es szavazásál már kieshetett volna Shawn! Mert annyi nagy slágert azért nem írt. Szerintem. Az, hogy szerinted Selenanak kis tehetsége van Shawnhoz képest nagyot tévedsz. Mert egy fiú, főleg Shawn nem high noteol, csak szimplán énekel... Az összes női énekes viszont high noteot szinte minden dalába rak, mert unalmas szar lenne, ha nem lenne egy utolsó verse! Shawn is tehetséges! Csak csupán azokat a kommenteket, megszólalásokat nem értem, hogy azért szavaznak rá, mert egy jó pasi. Igaz, hogy semmit nem számít, hogy ki nyeri meg, de ha nem fair a szavazás, mert a Shawnos posztok alá, maga a moderátor odaírja, hogy szavazzatok Shawnra a Selenás alá meg nem. Akkor szerintem tudod, hogy miért voltam/vagyok kiakadva!
2017. december 17. 18:00
|
|
Stephanie.4everúj tag |
|
Pont azert szeretem, mert nincs elszallva magatol. De inkabb nem irom le azokat, amiket mar leirtam. En ugy vettem eszre (lehet,hogy nem igy van), hogy az a szam lesz slager, aminek van videoklippje. Most hogy nezne mar ki az, hogy egy zenecsatornan csak egy albumnak a boritojat van. Par helyen mar irtam, hogy inkabb hallgassd meg a regebbi,nem tul nepszeru szamait , mivel pl. a 2. albumabol csak 4 szamnak van videoklipje es azok milyen nagy slagerek lettek. Es ezutan dontsd el, hogy jol enekel-e , vagy sem.( ha en 15 evesen az egyik naprol a masikra hires lennek eleg nehez lenne nem elszallni magamtol es igy van majdnem minden ember) Mostani koncertjein szinte az osszes szamaba rak high note-ot, csak keress ra.
Viszont en sem orulok annak, hogy Shawn kapott egy posztot, Selena pedig nem, ez tenyleg igazsagtalan. De akarki is nyer, az adott sztar ugysem fogja latni. Es ok teljesen mas kategoriaban vannak. Selena az eneklesen kivul meg szineszkedik is, szval elmeletben neki tobb rajongoja van,de hat...
Viszont en sem orulok annak, hogy Shawn kapott egy posztot, Selena pedig nem, ez tenyleg igazsagtalan. De akarki is nyer, az adott sztar ugysem fogja latni. Es ok teljesen mas kategoriaban vannak. Selena az eneklesen kivul meg szineszkedik is, szval elmeletben neki tobb rajongoja van,de hat...
2017. december 17. 19:21
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
Idézet (Zyra @ 2017.12.17. 14:59)
Stephanie.4ever és Divergent (imádom a filmet)! Shawn igen is nagyon tud shady lenni. Én egyfolytában azt érzem, hogy becsesnek tartja magát a gyerek! Igen, lehet, hogy az is, de én nem szálnék el magamtól csak ezért, mert kicsit tehetségesebb vagyok, mint egy átlagos fiúval! Jó a teste, de már a Charly Puth-os vagy Ed Sheeran-es szavazásál már kieshetett volna Shawn! Mert annyi nagy slágert azért nem írt. Szerintem. Az, hogy szerinted Selenanak kis tehetsége van Shawnhoz képest nagyot tévedsz. Mert egy fiú, főleg Shawn nem high noteol, csak szimplán énekel... Az összes női énekes viszont high noteot szinte minden dalába rak, mert unalmas szar lenne, ha nem lenne egy utolsó verse! Shawn is tehetséges! Csak csupán azokat a kommenteket, megszólalásokat nem értem, hogy azért szavaznak rá, mert egy jó pasi. Igaz, hogy semmit nem számít, hogy ki nyeri meg, de ha nem fair a szavazás, mert a Shawnos posztok alá, maga a moderátor odaírja, hogy szavazzatok Shawnra a Selenás alá meg nem. Akkor szerintem tudod, hogy miért voltam/vagyok kiakadva!
Lehet hogy a dalaiban van high note, de élőben nem tud énekelni a csaj.
Shawn legtöbbször ugyanúgy énekel élőben is, mint a stúdiófelvételeken.
De mivel ez a "verseny" nem a tehetségről szól, felesleges erről vitázni.
2017. december 18. 09:11
|
|
iwaanaxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.30. Hozzászólás: 55 Csatolások: 8 Azonosító: 267100 offline
|
Zyra, ezt úgy mondod, mintha személyesen ismernéd vagy nemtudom, amit erősen kétlek
Az én szavazatomat ezért Shawn kapta, mert bár se neki se Selenának nem vagyok megszállott rajongója, sokkal tehetségesebbnek tartom zeneileg, mint Selenát. Selena nagy része volt a gyerekkoromnak, de amikor 2 éve megmutatta nekem barátom Shawn "Life of the Party" című számát azonnal beleszerettem a hangjába.
(Igen, a hangja sokak szerint dominánsabb a külsejénél, bármilyen hihetetlenül is hangzik ez pár ember számára
).
Továbbá nem tudom Zyra, láttad-e azt a videót ahol Shawn mikrofon nélkül énekel az egyik koncertjén, mégis betölti hangjával a teret, ha nem láttad volna ajánlanám figyelembe. Selenának hozzá képest sokkal gyengébb a hangja
(Nem bántás, szeretem Selenát is, de ez a véleményem).
Az én szavazatomat ezért Shawn kapta, mert bár se neki se Selenának nem vagyok megszállott rajongója, sokkal tehetségesebbnek tartom zeneileg, mint Selenát. Selena nagy része volt a gyerekkoromnak, de amikor 2 éve megmutatta nekem barátom Shawn "Life of the Party" című számát azonnal beleszerettem a hangjába.
Továbbá nem tudom Zyra, láttad-e azt a videót ahol Shawn mikrofon nélkül énekel az egyik koncertjén, mégis betölti hangjával a teret, ha nem láttad volna ajánlanám figyelembe. Selenának hozzá képest sokkal gyengébb a hangja
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: