Ha a kinti hideg helyett inkább bent töltenéd a szabadidődet, pokrócba burkolózva egy meleg teával és szívesen olvasnál valamit, de nem tudod mit, akkor mi most ajánlunk neked néhány könyvet, amelyek között találsz kortárs, klasszikus, vicces és könnyű olvasmányokat is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nagy téli könyvajánló
2017. december 10. 12:52
Az Ég veledet és a Csók New Yourk-bant biztos elolvasom!
2017. december 10. 13:02
|
|
xLeighAnnexúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.17. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 267886 offline
|
Jó összeállítás lett, minden műfajból. Az Esti mesék lázadó lányoknak-ot már régóta el akarom olvasni. Szerintem jó lenne több ilyen cikk
2017. december 10. 13:09
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Büszkeség és balítéletet meg a Pillangók kertjét el szeretném olvasni.
2017. december 10. 13:11
|
|
allisonhale.queen of ravka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2695 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
Ezek közül eddig még csak A könyvtolvajt olvastam és az nagyon tetszett. Több olyan könyv is van ezen a listán, amit mindenképpen elolvasok majd, mert nagyon jónak tűnik. Remek lista lett, köszi a cikket!
2017. december 10. 13:48
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
az ég veled-re és a LOL-ra nagyon kíváncsi vagyok
2017. december 10. 14:43
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Böszörményi Gyulától az Ambrózy Báró Esetei szerintem még elférhetett volna, fantasztikus sorozat, mindenkinek szívből ajánlom!
1 felhasználónak tetszik:
Inori
2017. december 10. 15:40
Colleen Hoover minden eddigi könyve a szívemig hatolt, de a nemrég megjelent Velünk véget ér című kötetével ezt egy egészen új szintre emelte. Annyira megérintett, elgondolkodtatott, hogy napokon keresztül csak a történeten agyaltam.
2017. december 10. 15:40
|
|
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline
|
Budapest Noirt tervezem olvasni, többi nem az én stílusom
2017. december 10. 15:47
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Az Egy nap talánt félig elolvastam, de félbehagytam, majd szeretném egyszer folytatni. A Velünk véget ér, az Ég veled és a Rád hangolva már régóta a várólistámon van, biztos el fogom őket olvasni, illetve a Csók New Yorkban és a Hamupipőke, menj a búsba is felkeltette az érdeklődésemet.
A könyvtolvajt csak filmben láttam, de nagyon szép volt, kíváncsi vagyok milyen lehet könyvben.
A könyvtolvajt csak filmben láttam, de nagyon szép volt, kíváncsi vagyok milyen lehet könyvben.
2017. december 10. 16:16
|
|
LunaNocturneaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.01. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 267632 offline
|
A lista fele már a polcomon áll
2017. december 10. 17:14
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
Vááá tegnap kaptam meg az Ég Veled-et annyira vártam !! <3
2017. december 10. 17:21
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Csupa jó könyv.
2017. december 10. 20:36
|
|
Inorivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.27. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 202686 offline
|
Idézet (CandUs @ 2017.12.10. 14:43)
Böszörményi Gyulától az Ambrózy Báró Esetei szerintem még elférhetett volna, fantasztikus sorozat, mindenkinek szívből ajánlom!
Ugyanerre gondoltam, nagy kedvenc nálam is
A listáról egyébként a Budapest Noir és az Alias Grace szimpatikusak.
2017. december 10. 21:02
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
szeretek azzal hízelegni magamnak, hogy én vagyok igényes, amiért nem ezekhez hasonló sz@rokat olvasok, de ilyenkor rájövök, hogy ez inkább kétségbeejtő, mint klassz, már hogy másokra nézve
2017. december 10. 22:20
@Pocok2001: Bizonyára nagyon kifinomult ízlésed lehet, ha nem csak a YA/NA könyvek nem megfelelőek, hanem az olyan fantasy klasszikusok is, mint Tolkien vagy G. R. R. Martin, plusz egy olyan émelygősen beteg pszicho-thriller se fér bele, mint a Pillangók kertje... vagy egy akkora irodalmi ikon, mint Jane Austen
Úgy imádom, amikor valaki puszta tudatlanságra és előítéletre alapozva kapásból lehúzza a KMK-s könyveket, miközben fingja sincs róla, melyik kategória, mint jelöl. "-.- A Kristály Pöttyös szériában speciel olyan beteg, brutális sztorik vannak, amik még King egy-két könyvön is túltesznek - bár neked lehet, ő is csak egy dilettáns marha.
Az már más kérdés, milyen primitívségre utal egy olvasott ember részéről, más ízlését fikázni, látszik, hogy nem a molyon vagyok...
A Pillangók kertjét ma hajnalban fejeztem be, mindenkinek ajánlom, aki szereti az elborult, gyomorforgató történeteket
Úgy imádom, amikor valaki puszta tudatlanságra és előítéletre alapozva kapásból lehúzza a KMK-s könyveket, miközben fingja sincs róla, melyik kategória, mint jelöl. "-.- A Kristály Pöttyös szériában speciel olyan beteg, brutális sztorik vannak, amik még King egy-két könyvön is túltesznek - bár neked lehet, ő is csak egy dilettáns marha.
Az már más kérdés, milyen primitívségre utal egy olvasott ember részéről, más ízlését fikázni, látszik, hogy nem a molyon vagyok...
A Pillangók kertjét ma hajnalban fejeztem be, mindenkinek ajánlom, aki szereti az elborult, gyomorforgató történeteket
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.