Ha a kinti hideg helyett inkább bent töltenéd a szabadidődet, pokrócba burkolózva egy meleg teával és szívesen olvasnál valamit, de nem tudod mit, akkor mi most ajánlunk neked néhány könyvet, amelyek között találsz kortárs, klasszikus, vicces és könnyű olvasmányokat is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nagy téli könyvajánló
2017. december 10. 12:52
Az Ég veledet és a Csók New Yourk-bant biztos elolvasom!
2017. december 10. 13:02
|
|
xLeighAnnexúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.17. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 267886 offline
|
Jó összeállítás lett, minden műfajból. Az Esti mesék lázadó lányoknak-ot már régóta el akarom olvasni. Szerintem jó lenne több ilyen cikk
2017. december 10. 13:09
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Büszkeség és balítéletet meg a Pillangók kertjét el szeretném olvasni.
2017. december 10. 13:11
|
|
allisonhale.queen of ravka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2695 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
Ezek közül eddig még csak A könyvtolvajt olvastam és az nagyon tetszett. Több olyan könyv is van ezen a listán, amit mindenképpen elolvasok majd, mert nagyon jónak tűnik. Remek lista lett, köszi a cikket!
2017. december 10. 13:48
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
az ég veled-re és a LOL-ra nagyon kíváncsi vagyok
2017. december 10. 14:43
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Böszörményi Gyulától az Ambrózy Báró Esetei szerintem még elférhetett volna, fantasztikus sorozat, mindenkinek szívből ajánlom!
1 felhasználónak tetszik:
Inori
2017. december 10. 15:40
Colleen Hoover minden eddigi könyve a szívemig hatolt, de a nemrég megjelent Velünk véget ér című kötetével ezt egy egészen új szintre emelte. Annyira megérintett, elgondolkodtatott, hogy napokon keresztül csak a történeten agyaltam.
2017. december 10. 15:40
|
|
band_obsessed_idiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 259052 offline
|
Budapest Noirt tervezem olvasni, többi nem az én stílusom
2017. december 10. 15:47
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Az Egy nap talánt félig elolvastam, de félbehagytam, majd szeretném egyszer folytatni. A Velünk véget ér, az Ég veled és a Rád hangolva már régóta a várólistámon van, biztos el fogom őket olvasni, illetve a Csók New Yorkban és a Hamupipőke, menj a búsba is felkeltette az érdeklődésemet.
A könyvtolvajt csak filmben láttam, de nagyon szép volt, kíváncsi vagyok milyen lehet könyvben.
A könyvtolvajt csak filmben láttam, de nagyon szép volt, kíváncsi vagyok milyen lehet könyvben.
2017. december 10. 16:16
|
|
LunaNocturneaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.01. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 267632 offline
|
A lista fele már a polcomon áll
2017. december 10. 17:14
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
Vááá tegnap kaptam meg az Ég Veled-et annyira vártam !! <3
2017. december 10. 17:21
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Csupa jó könyv.
2017. december 10. 20:36
|
|
Inorivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.27. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 202686 offline
|
Idézet (CandUs @ 2017.12.10. 14:43)
Böszörményi Gyulától az Ambrózy Báró Esetei szerintem még elférhetett volna, fantasztikus sorozat, mindenkinek szívből ajánlom!
Ugyanerre gondoltam, nagy kedvenc nálam is
A listáról egyébként a Budapest Noir és az Alias Grace szimpatikusak.
2017. december 10. 21:02
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
szeretek azzal hízelegni magamnak, hogy én vagyok igényes, amiért nem ezekhez hasonló sz@rokat olvasok, de ilyenkor rájövök, hogy ez inkább kétségbeejtő, mint klassz, már hogy másokra nézve
2017. december 10. 22:20
@Pocok2001: Bizonyára nagyon kifinomult ízlésed lehet, ha nem csak a YA/NA könyvek nem megfelelőek, hanem az olyan fantasy klasszikusok is, mint Tolkien vagy G. R. R. Martin, plusz egy olyan émelygősen beteg pszicho-thriller se fér bele, mint a Pillangók kertje... vagy egy akkora irodalmi ikon, mint Jane Austen
Úgy imádom, amikor valaki puszta tudatlanságra és előítéletre alapozva kapásból lehúzza a KMK-s könyveket, miközben fingja sincs róla, melyik kategória, mint jelöl. "-.- A Kristály Pöttyös szériában speciel olyan beteg, brutális sztorik vannak, amik még King egy-két könyvön is túltesznek - bár neked lehet, ő is csak egy dilettáns marha.
Az már más kérdés, milyen primitívségre utal egy olvasott ember részéről, más ízlését fikázni, látszik, hogy nem a molyon vagyok...
A Pillangók kertjét ma hajnalban fejeztem be, mindenkinek ajánlom, aki szereti az elborult, gyomorforgató történeteket
Úgy imádom, amikor valaki puszta tudatlanságra és előítéletre alapozva kapásból lehúzza a KMK-s könyveket, miközben fingja sincs róla, melyik kategória, mint jelöl. "-.- A Kristály Pöttyös szériában speciel olyan beteg, brutális sztorik vannak, amik még King egy-két könyvön is túltesznek - bár neked lehet, ő is csak egy dilettáns marha.
Az már más kérdés, milyen primitívségre utal egy olvasott ember részéről, más ízlését fikázni, látszik, hogy nem a molyon vagyok...
A Pillangók kertjét ma hajnalban fejeztem be, mindenkinek ajánlom, aki szereti az elborult, gyomorforgató történeteket
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.