Starity

Bella Thorne bevallotta, mi áll viselkedésének hátterében: molesztálták a színésznőt

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. december 14. 19:44 #21
BESTfans
BESTfans
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 113
Csatolások: 0
Azonosító: 197983
Ez az új divat? Minden hírességről kiderül, hogy a távoli múltban (amit persze nem lehet bizonyítani) molesztálták...
2017. december 24. 02:04 #22
- törölt felhasználó -    
Ettől a kijelentéstől függetlenül unszimpatikus nekem ez a csaj és inkább tartom szánalmasnak, mint vagánynak.

VISZONT. Szerintem igenis egybevághat a viselkedésével az, ami a mostani kijelentése szerint érte. Ja, a többség takargatja magát utána és már attól is ki van készülve, ha bikiniben kell lennie, de Bella esetében lehet, hogy a tudata úgy reagált, hogy "inkább önként megmutatom, amit meg kellene és viselkedek úgy, hogy könnyen kaphatónak tűnjek, minthogy ha megint ilyesmi történjen, jöjjön a totális kiszolgáltatott érzés, mert részben vigasztalhatom magam azzal, hogy ez nem egy rám erőltetett valami volt, hanem részben az én döntésem". Bonyolultul és nem éppen szokványosan hangzik... de ha nem csak úgy bedobta a levesbe a témát, mint annyi mást, akkor az esetében így érvényesülhetett a dolog.
2018. január 13. 15:27 #23
petra_radcliffe
petra_radcliffe
új tag

StátuszTo be REBORN, you have DIE first...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 87
Csatolások: 0
Azonosító: 268523
Szegény nagyon sajnálom
2018. január 21. 09:01 #24
- törölt felhasználó -    
Jaj szegényke ! sad.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok