Keményen beszóltak Bella Thorne-nak Twitteren, mire megdöbbentő dolgot fedett fel a múltjából.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Thorne bevallotta, mi áll viselkedésének hátterében: molesztálták a színésznőt
2017. december 10. 13:30
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Még jó, hogy valaki feldobta neki a labdát, és így egy indokkal megmagyarázhatja, miért viselkedik ilyen elcs.szettül az elmúlt években.
Lehet benne igazság, de nem hiszem, hogy ezért ilyen, amilyen.
Lehet benne igazság, de nem hiszem, hogy ezért ilyen, amilyen.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2017. december 10. 14:25
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
Te jó ég...
2017. december 10. 15:21
|
|
Justice225új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.25. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 267989 offline
|
Ha pucéran tengeted az életed a kamerák előtt, folyamatosan a seggedet videózod snapchaten, közvetíted a fazon gyantázásodat, fordított keresztet rajzolsz a homlokodra áfonyalével (asszem az volt) majd meztelenül lefotóztatod magad és kiteszed a netre, nem fogom azt mondani hogy "molesztálták? Oh akkor semmi"...
Nagyon sok ember van akit molesztáltak és tényleg hatással volt az életükre. Senki nem érdemli meg hogy átélje ezt, de nem lehet erre fogni a viselkedését.
Nagyon sok ember van akit molesztáltak és tényleg hatással volt az életükre. Senki nem érdemli meg hogy átélje ezt, de nem lehet erre fogni a viselkedését.
2017. december 10. 15:37
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Na jöhetnek továbbra is az utálkozó hozzászólások, komolyan én nem tudom mit ártott nektek Bella. Miért kell minden héten a médiának a posztjaival, hajával meg öltözködésével foglalkoznia, nem a szíve joga mit csinál? Ti meg írjátok állandóan, hogy "de gáz" meg "kit érdekel" akkor nem kell rákattintani a cikkre, nem kényszer, tovább lehet menni.
Nemtudom miért fáj annyi embernek, hogy másabb mint a többi tömeg celeb, extravagánsabb és különlegesebb is, mellesleg nála viccesebb és közvetlenebb sztárt nem tudok. Az meg már a legalja, hogy a filmjeit azért fikázzátok, már az előzetes megnézése előtt, merthogy ő benne lesz és biztos sz*r. Nem véletlenül ő az egyik legkeresettebb színésznője, nem véletlen, hogy ő már ilyen fiatalon több mint 10 filmben játszott főszerepet és a sorozata is népszerű lett.
Miért kell úgy tekinteni rá, mint egy elcseszett Disney hercegnőre? Azért dolgozott a Disneynél, mert valamiből meg kellett élniük, a Disneynél nem lehetett önmaga, végre kitört és kiélheti magát.
Mellesleg azt elárulnám, hogy nem csinál olyan dolgokat mint pár éve Miley Cyrus, mégis csak fikázni tudja mindenki.
Nem tudjátok az igazságot, nem tudjátok mi áll a története hátterében, csak jártatni bírja mindenki a száját, pedig ő egy végtelenül jólelkű és vicces, közvetlen lány, kár, hogy ezt sokan nem veszik észre.
Nemtudom miért fáj annyi embernek, hogy másabb mint a többi tömeg celeb, extravagánsabb és különlegesebb is, mellesleg nála viccesebb és közvetlenebb sztárt nem tudok. Az meg már a legalja, hogy a filmjeit azért fikázzátok, már az előzetes megnézése előtt, merthogy ő benne lesz és biztos sz*r. Nem véletlenül ő az egyik legkeresettebb színésznője, nem véletlen, hogy ő már ilyen fiatalon több mint 10 filmben játszott főszerepet és a sorozata is népszerű lett.
Miért kell úgy tekinteni rá, mint egy elcseszett Disney hercegnőre? Azért dolgozott a Disneynél, mert valamiből meg kellett élniük, a Disneynél nem lehetett önmaga, végre kitört és kiélheti magát.
Mellesleg azt elárulnám, hogy nem csinál olyan dolgokat mint pár éve Miley Cyrus, mégis csak fikázni tudja mindenki.
Nem tudjátok az igazságot, nem tudjátok mi áll a története hátterében, csak jártatni bírja mindenki a száját, pedig ő egy végtelenül jólelkű és vicces, közvetlen lány, kár, hogy ezt sokan nem veszik észre.
2017. december 10. 15:53
És megint jönnek az "ő provokálta ki" "ő maga tehet róla"-kommentek. Rákérdezek, normálisak vagytok?
Tudom, hogy egy olyan világban élünk évezredek óta, ahol előbb az áldozatot hibáztatják, hozzászokva a molesztáláshoz meg a hasonló, beteg dolgokhoz. Eltekintve Bellától, nem ritka, hogy gyereksztárokat molesztálnak, hollyweirdben meg a film- zeneszakmában a pedofília nem ritka.
2017. december 10. 17:20
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
Azért sajnálom ha igaz amit Írt
2017. december 10. 18:28
Látom még mindig gond van a fejekben, mert még mindig rengeteg ember az áldozatot hibáztatja.
Engem még pár éves koromban apukám molesztált, érdekes, hogy akkor még nem volt bennem semmi ribis, tehát én vagyok a hibás? Nem, hanem az összes embernek nem nevezhető lény, aki szexuálisan bánt másokat. Egy ilyen eset után a viselkedés radiálisan változik meg. Van, aki befelé forduló lesz, van aki vadabb, mert nem tudja feldolgozni. Ezt csak az tudja igazán megérteni és átérezni, aki volt már ilyen helyzetben.
És nem, nem vagyok Bella fan, csak szimplán sajnálom.
Engem még pár éves koromban apukám molesztált, érdekes, hogy akkor még nem volt bennem semmi ribis, tehát én vagyok a hibás? Nem, hanem az összes embernek nem nevezhető lény, aki szexuálisan bánt másokat. Egy ilyen eset után a viselkedés radiálisan változik meg. Van, aki befelé forduló lesz, van aki vadabb, mert nem tudja feldolgozni. Ezt csak az tudja igazán megérteni és átérezni, aki volt már ilyen helyzetben.
És nem, nem vagyok Bella fan, csak szimplán sajnálom.
1 felhasználónak tetszik:
Maiko
2017. december 10. 18:37
Mindenki másképp dolgozza fel,neki így sikerül.Nem bírom őt,de ezt még neki sem kívánom.Sajnálom.
2017. december 10. 19:49
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Nem tudom, hogy igazat mondott-e vagy sem, de az tény, hogy ez lehet magyarázat a szélsőséges viselkedésére. Mindenesetre, ha igaz, akkor jobb, ha minél hamarabb felkeres egy pszichológust, aki segít neki feldolgozni a traumát.
2017. december 10. 20:51
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Szerintem akit megerőszakolnak vagy molesztálnak annak egy életre elmegy a kedve attól hogy nyilvánosan pucérkodjon..sőt épp ellenkezőleg szokott lenni takargatják magukat és nem vállalnak be majdnem meztelen fotózásokat illetve nem posztolnak magukról szinte pucér képeket/videókat instagramon...
Az hogy ribisen öltözködik mellékes itt a hangsúly azon van hogy akit szexuálisan bántalmaznak nem teszi ki a testét közszemlének..
Szerintem csak ő is beállt a sorba..
Az hogy ribisen öltözködik mellékes itt a hangsúly azon van hogy akit szexuálisan bántalmaznak nem teszi ki a testét közszemlének..
Szerintem csak ő is beállt a sorba..
2017. december 11. 14:49
|
|
M. Safariúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 122994 offline
|
Aki írta, hogy zaklatták: Sajnálom, és remélem, nem nyomta rá a bélyegét az életedre, hanem erősebbé tett.
Nem tudhatjátok, ki mit élt át, és hogy amiatt hogy viselkedik (befordul vagy kifordul magából, mutogatja magát, vagy takarózik). Nem vagyunk pszichiáterek, ne analizáljunk senkit.
A "probléma" Bellával, hogy mindent megoszt, és bennünk az az érzés lesz, hogy bármit tesz, az botrányos.
Pedig ti is hagytátok már megnőni a hónaljszőrötöket, gyantához, vagy csak úgy.
Ti is nyúltatok a orrotokba, meg egyéb undi dolgot csináltatok, ami nem botrányos, mert nem vagytok a közönség előtt napi 24 órában, mint Bella. Ő inkább megmutatja, és fotózkodik vele, minthogy álszenteskedjen, és majd a paparazzik csináljanak róla egy képet később, amikor szintén ciki lesz. Ennek ő elébe megy, és megosztja.
Szerintem is undi, amiket csinál, de elég tökös, hogy bevállalja, és később lehet, hogy megbánja, de legyen ez az ő baja.
Nem tudhatjátok, ki mit élt át, és hogy amiatt hogy viselkedik (befordul vagy kifordul magából, mutogatja magát, vagy takarózik). Nem vagyunk pszichiáterek, ne analizáljunk senkit.
A "probléma" Bellával, hogy mindent megoszt, és bennünk az az érzés lesz, hogy bármit tesz, az botrányos.
Pedig ti is hagytátok már megnőni a hónaljszőrötöket, gyantához, vagy csak úgy.
Ti is nyúltatok a orrotokba, meg egyéb undi dolgot csináltatok, ami nem botrányos, mert nem vagytok a közönség előtt napi 24 órában, mint Bella. Ő inkább megmutatja, és fotózkodik vele, minthogy álszenteskedjen, és majd a paparazzik csináljanak róla egy képet később, amikor szintén ciki lesz. Ennek ő elébe megy, és megosztja.
Szerintem is undi, amiket csinál, de elég tökös, hogy bevállalja, és később lehet, hogy megbánja, de legyen ez az ő baja.
2017. december 11. 18:32
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
M.Safari részben egyetértek. Szeretem Bellát és most megsajnáltam őt..
2017. december 11. 22:09
|
|
paskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.07. Hozzászólás: 346 Csatolások: 1 Azonosító: 241226 offline
|
Ez a cím is csak egy hatalmas clickbait. Mi az, hogy "ez áll a viselkedésének hátterében"? Egyrészt egy szóval sem mondott semmi ilyesmit Bella, másrészt ez a mondat olyan szinten le van butítva, hogy az már fájdalmas.
A jellemünkre hatással vannak azok az impulzusok, élmények, tapasztalatok amik a múltban értek minket, és ezekből nagyon sok van természetesen. Nem lehet egy konkrét dologra ráfogni, hogy amiatt vagy most olyan, amilyen, még ha nagy hatással is volt az rád. Egy ilyen dolog megváltoztathat nagyon-nagyon sok mindenben (pláne, ha bántalmazásról beszélünk), ezek tények. De valakinek alapjáraton a viselkedésére nem állíthatjuk, hogy tudjuk, mi miatt alakult ki, ez ennél jóval összetettebb.
Szóval ez a megállapítás talán kicsit elhamarkodott volt, a baj pedig az vele, hogy sokan ezek után úgy fogják majd fel ezt az egészet, hogy Bella minden lázadó, feltűnő mozzanata annak köszönhető, hogy molesztálták. Ezt pedig nyilván ő sem szeretné.
A jellemünkre hatással vannak azok az impulzusok, élmények, tapasztalatok amik a múltban értek minket, és ezekből nagyon sok van természetesen. Nem lehet egy konkrét dologra ráfogni, hogy amiatt vagy most olyan, amilyen, még ha nagy hatással is volt az rád. Egy ilyen dolog megváltoztathat nagyon-nagyon sok mindenben (pláne, ha bántalmazásról beszélünk), ezek tények. De valakinek alapjáraton a viselkedésére nem állíthatjuk, hogy tudjuk, mi miatt alakult ki, ez ennél jóval összetettebb.
Szóval ez a megállapítás talán kicsit elhamarkodott volt, a baj pedig az vele, hogy sokan ezek után úgy fogják majd fel ezt az egészet, hogy Bella minden lázadó, feltűnő mozzanata annak köszönhető, hogy molesztálták. Ezt pedig nyilván ő sem szeretné.
2017. december 13. 12:16
https://starity.hu/profil/241226-paska/ igazad van...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.