Starity

Bella Thorne bevallotta, mi áll viselkedésének hátterében: molesztálták a színésznőt

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. december 10. 12:17 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Keményen beszóltak Bella Thorne-nak Twitteren, mire megdöbbentő dolgot fedett fel a múltjából.
A teljes cikkhez kattints ide!
2017. december 10. 12:24 #2
Alexaaa09
Alexaaa09
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 0
Azonosító: 263421
Nem csodálkoznék, tényleg valami nagyon nagy gáz van a fejében.
2017. december 10. 13:30 #3
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Még jó, hogy valaki feldobta neki a labdát, és így egy indokkal megmagyarázhatja, miért viselkedik ilyen elcs.szettül az elmúlt években.
Lehet benne igazság, de nem hiszem, hogy ezért ilyen, amilyen.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2017. december 10. 14:25 #4
BlackPinkFanGirl
BlackPinkFanGirl
visszatérő vendég

Státusz~
Hozzászólás: 158
Azonosító: 267929
Te jó ég...
2017. december 10. 15:21 #5
Justice225
Justice225
új tag
Hozzászólás: 74
Azonosító: 267989
Ha pucéran tengeted az életed a kamerák előtt, folyamatosan a seggedet videózod snapchaten, közvetíted a fazon gyantázásodat, fordított keresztet rajzolsz a homlokodra áfonyalével (asszem az volt) majd meztelenül lefotóztatod magad és kiteszed a netre, nem fogom azt mondani hogy "molesztálták? Oh akkor semmi"...

Nagyon sok ember van akit molesztáltak és tényleg hatással volt az életükre. Senki nem érdemli meg hogy átélje ezt, de nem lehet erre fogni a viselkedését.
2017. december 10. 15:37 #6
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Na jöhetnek továbbra is az utálkozó hozzászólások, komolyan én nem tudom mit ártott nektek Bella. Miért kell minden héten a médiának a posztjaival, hajával meg öltözködésével foglalkoznia, nem a szíve joga mit csinál? Ti meg írjátok állandóan, hogy "de gáz" meg "kit érdekel" akkor nem kell rákattintani a cikkre, nem kényszer, tovább lehet menni.
Nemtudom miért fáj annyi embernek, hogy másabb mint a többi tömeg celeb, extravagánsabb és különlegesebb is, mellesleg nála viccesebb és közvetlenebb sztárt nem tudok. Az meg már a legalja, hogy a filmjeit azért fikázzátok, már az előzetes megnézése előtt, merthogy ő benne lesz és biztos sz*r. Nem véletlenül ő az egyik legkeresettebb színésznője, nem véletlen, hogy ő már ilyen fiatalon több mint 10 filmben játszott főszerepet és a sorozata is népszerű lett.
Miért kell úgy tekinteni rá, mint egy elcseszett Disney hercegnőre? Azért dolgozott a Disneynél, mert valamiből meg kellett élniük, a Disneynél nem lehetett önmaga, végre kitört és kiélheti magát.
Mellesleg azt elárulnám, hogy nem csinál olyan dolgokat mint pár éve Miley Cyrus, mégis csak fikázni tudja mindenki.
Nem tudjátok az igazságot, nem tudjátok mi áll a története hátterében, csak jártatni bírja mindenki a száját, pedig ő egy végtelenül jólelkű és vicces, közvetlen lány, kár, hogy ezt sokan nem veszik észre.
2017. december 10. 15:39 #7
Elina98
Elina98
új tag
Hozzászólás: 97
Azonosító: 267659
Talán nem kéne okot adni arra, hogy még többen molesztálni akarjanak. Ezzel a viselkedéssel és öltözködéssel magát teszi ki céltáblának.
2017. december 10. 15:53 #8
- törölt felhasználó -    
És megint jönnek az "ő provokálta ki" "ő maga tehet róla"-kommentek. Rákérdezek, normálisak vagytok? biggrin.gif Tudom, hogy egy olyan világban élünk évezredek óta, ahol előbb az áldozatot hibáztatják, hozzászokva a molesztáláshoz meg a hasonló, beteg dolgokhoz. Eltekintve Bellától, nem ritka, hogy gyereksztárokat molesztálnak, hollyweirdben meg a film- zeneszakmában a pedofília nem ritka.
2017. december 10. 17:20 #9
BlackPinkFanGirl
BlackPinkFanGirl
visszatérő vendég

Státusz~
Hozzászólás: 158
Azonosító: 267929
Azért sajnálom ha igaz amit Írt sad.gif
2017. december 10. 18:28 #10
- törölt felhasználó -    
Látom még mindig gond van a fejekben, mert még mindig rengeteg ember az áldozatot hibáztatja.
Engem még pár éves koromban apukám molesztált, érdekes, hogy akkor még nem volt bennem semmi ribis, tehát én vagyok a hibás? Nem, hanem az összes embernek nem nevezhető lény, aki szexuálisan bánt másokat. Egy ilyen eset után a viselkedés radiálisan változik meg. Van, aki befelé forduló lesz, van aki vadabb, mert nem tudja feldolgozni. Ezt csak az tudja igazán megérteni és átérezni, aki volt már ilyen helyzetben.
És nem, nem vagyok Bella fan, csak szimplán sajnálom.
1 felhasználónak tetszik: Maiko
2017. december 10. 18:37 #11
- törölt felhasználó -    
Mindenki másképp dolgozza fel,neki így sikerül.Nem bírom őt,de ezt még neki sem kívánom.Sajnálom.
2017. december 10. 19:49 #12
LollyPoop
LollyPoop

StátuszLollyPoop még nem állította be a státuszát... és nem is fogja.
Hozzászólás: 943
Azonosító: 262892
Nem tudom, hogy igazat mondott-e vagy sem, de az tény, hogy ez lehet magyarázat a szélsőséges viselkedésére. Mindenesetre, ha igaz, akkor jobb, ha minél hamarabb felkeres egy pszichológust, aki segít neki feldolgozni a traumát.
2017. december 10. 20:51 #13
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 488
Azonosító: 220562
Szerintem akit megerőszakolnak vagy molesztálnak annak egy életre elmegy a kedve attól hogy nyilvánosan pucérkodjon..sőt épp ellenkezőleg szokott lenni takargatják magukat és nem vállalnak be majdnem meztelen fotózásokat illetve nem posztolnak magukról szinte pucér képeket/videókat instagramon...
Az hogy ribisen öltözködik mellékes itt a hangsúly azon van hogy akit szexuálisan bántalmaznak nem teszi ki a testét közszemlének..

Szerintem csak ő is beállt a sorba..
2017. december 11. 14:49 #14
M. Safari
M. Safari
új tag
Hozzászólás: 92
Azonosító: 122994
Aki írta, hogy zaklatták: Sajnálom, és remélem, nem nyomta rá a bélyegét az életedre, hanem erősebbé tett.

Nem tudhatjátok, ki mit élt át, és hogy amiatt hogy viselkedik (befordul vagy kifordul magából, mutogatja magát, vagy takarózik). Nem vagyunk pszichiáterek, ne analizáljunk senkit.

A "probléma" Bellával, hogy mindent megoszt, és bennünk az az érzés lesz, hogy bármit tesz, az botrányos.
Pedig ti is hagytátok már megnőni a hónaljszőrötöket, gyantához, vagy csak úgy. 110.gif blush.gif
Ti is nyúltatok a orrotokba, meg egyéb undi dolgot csináltatok, ami nem botrányos, mert nem vagytok a közönség előtt napi 24 órában, mint Bella. Ő inkább megmutatja, és fotózkodik vele, minthogy álszenteskedjen, és majd a paparazzik csináljanak róla egy képet később, amikor szintén ciki lesz. Ennek ő elébe megy, és megosztja.
Szerintem is undi, amiket csinál, de elég tökös, hogy bevállalja, és később lehet, hogy megbánja, de legyen ez az ő baja. cool.gif
2017. december 11. 18:32 #15
Sophy the bohemian
Sophy the bohemian

StátuszThat's what I do: I drink and I know things.
Hozzászólás: 607
Azonosító: 259935
M.Safari részben egyetértek. Szeretem Bellát és most megsajnáltam őt..
2017. december 11. 18:47 #16
Eszter158
Eszter158
visszatérő vendég

Státusz"Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz."-Harry Styles.
Hozzászólás: 413
Azonosító: 223981
M. Safari egyetértek.
2017. december 11. 22:09 #17
paska
paska
visszatérő vendég
Hozzászólás: 346
Csatolások: 1
Azonosító: 241226
Ez a cím is csak egy hatalmas clickbait. Mi az, hogy "ez áll a viselkedésének hátterében"? Egyrészt egy szóval sem mondott semmi ilyesmit Bella, másrészt ez a mondat olyan szinten le van butítva, hogy az már fájdalmas.
A jellemünkre hatással vannak azok az impulzusok, élmények, tapasztalatok amik a múltban értek minket, és ezekből nagyon sok van természetesen. Nem lehet egy konkrét dologra ráfogni, hogy amiatt vagy most olyan, amilyen, még ha nagy hatással is volt az rád. Egy ilyen dolog megváltoztathat nagyon-nagyon sok mindenben (pláne, ha bántalmazásról beszélünk), ezek tények. De valakinek alapjáraton a viselkedésére nem állíthatjuk, hogy tudjuk, mi miatt alakult ki, ez ennél jóval összetettebb.
Szóval ez a megállapítás talán kicsit elhamarkodott volt, a baj pedig az vele, hogy sokan ezek után úgy fogják majd fel ezt az egészet, hogy Bella minden lázadó, feltűnő mozzanata annak köszönhető, hogy molesztálták. Ezt pedig nyilván ő sem szeretné.
2017. december 12. 19:49 #18
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
ettől még nem viselkedik így, úgyhogy ez kevés, hogy a "viselkedése hátterében" álljon
2017. december 13. 12:16 #19
- törölt felhasználó -    
https://starity.hu/profil/241226-paska/ igazad van...
2017. december 14. 14:28 #20
Bertina
Bertina
porg

Státuszsweet lies
Hozzászólás: 1217
Csatolások: 102
Azonosító: 219449
Kiírja hogy bárcsak megb*szhatnám ezt az öltönyt, utána meg hogy molesztálták. okéé
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok