Az Amerikai Horror Story 42 éves sztárját attól féltették barátai, hogy derékba törik a karrierje, ha kiderül, hogy egy nővel tart fenn kapcsolatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Barátai szerint Sarah Paulsonnak titkolnia kellett volna kapcsolatát a tőle 32 évvel idősebb szerelmével
2017. december 08. 18:21
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. december 08. 19:24
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Semmi baj nincs ezzel szerintem, de még most sem tudom megérteni, hogy hogy lehet Holland Taylor-ba szerelmes..de hát ez van, szeretem Sarah-t és tisztelem a döntését.
2017. december 08. 19:31
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Ilyen anyakomplexusa lehet, az előző partnere is 60+os. Semmi problémám nincs a melegekkel, de az nem normális ha valaki 40es egészséges nőként 60+os nagymama körú emberekkel jár. Ráadásul a mostani párja 70 fölött van. Mégis mit vár ettől a kapcsolattól
2017. december 08. 20:07
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
Nagyon szeretem Sarát, engem sosem zavart, hogy nővel él együtt, a korkülönbség sem, de azért a választását nehéz megérteni. Nem akarom azt írni Holland csúnya, mert bunkóság lenne, de tény, ami tény nem egy szépség. Bár, mint tudjuk a kinézet nem minden. Úgy vagyok vele, ha Sarah boldog, márpedig lenyilatkozta, hogy nagyon szerelmes, akkor az ember tiszteletben tartja, de nem dőlnék a kardomba, ha szétmennének.
2017. december 08. 21:15
Kedvelem Sarah-t, azzal sosem volt minimális problémám se, amiért nőkkel volt kapcsolatban, emiatt cseppet se tekintettem rá másként, mint bárki másra. A korkülönbségen elsőre megütköztem, de ha jól érzik magukat egymással, akkor szerintem ez a legkevesebb.
2017. december 09. 12:03
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Hát ez nagyon meglepett. Anya vagy nagymamakomplexusa lehet. Nem ítélem el a melegeket, vannak akiket nagyon is édesnek tartok, a korkülönbséggel sincs bajom, de ez már tényleg sok. Azért mégiscsak 74 éves Holland, de ahhoz képest elég jól tartja magát. Csak nehogy az legyen, hogy hamarosan már Sarah-nak kell ápolnia, mint valami ápolónőnek.
2017. december 13. 19:06
Én a kapcsolatuk bejelentésekor sem találtam megdöbbentőnek a dolgot és ez azóta sem változott. Boldogok és ez a fontos, kívánom nekik, hogy ez így is maradjon.(:
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: