Az énekes a BBC Radio 2-nak adott interjújában mesélt a vállaira nehezedő nyomásról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Louis Tomlinson úgy érzi, szólóban is olyan sikeresnek kell lennie, mint a One Directionben volt
2017. december 08. 16:47
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2017. december 08. 17:03
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Megnyugodhat, az a mérce nincs túl magasan.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2017. december 08. 17:24
|
|
lola90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.19. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 260416 offline
|
szavy Szerintem pedig nagyon magasan van, ugyanis a világ egyik leghíresebb bandája lett. Nyilván nem tetszett mindenkinek, de a mérce helye akkor is ugyanott van. Mert ha valakinek nem tetszik az amit csináltak, attól még nem lesznek kevésbé népszerűek. El kéne azon gondolkodni, hogy mi alapján kritizálsz egy ilyen énekest. Te többet tettél volna le az asztalra?
2017. december 08. 18:29
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (lola90 @ 2017.12.08. 17:24)
szavy Szerintem pedig nagyon magasan van, ugyanis a világ egyik leghíresebb bandája lett. Nyilván nem tetszett mindenkinek, de a mérce helye akkor is ugyanott van. Mert ha valakinek nem tetszik az amit csináltak, attól még nem lesznek kevésbé népszerűek.
Az hogy ki mennyire híres és népszerű nem egyenesen arányos a tehetséggel.
Idézet (lola90 @ 2017.12.08. 17:24)
El kéne azon gondolkodni, hogy mi alapján kritizálsz egy ilyen énekest. Te többet tettél volna le az asztalra?
Énekesként valóban a nullával egyenlő, amit letettem vagy valaha is le fogok tenni az asztalra, de hát én nem is ezzel foglalkozom, és nem is tervezem.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2017. december 08. 21:12
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.19. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 260416 offline
|
szavy Olyan érvekke áltál most elő, amik ugyan szépek és jók, de semmi köze nincs ahhoz amit én mondtam.
Valöban nem arányos a tehetség a népszerűséggel, viszont nem is azt mondta az interjúban, hogy szeretne tehetségesebb lenni az One direction-nál, hanem hogy akkora sikereket szeretne elérni. A banda pedig kétség nélkül híres volt.
Nem azt mondtam, hogy nem vay jó énekes, hanem azt, hogy valószínűleg semmit se tettél még le az asztalra. Ez akár a saját szakmádban
Valöban nem arányos a tehetség a népszerűséggel, viszont nem is azt mondta az interjúban, hogy szeretne tehetségesebb lenni az One direction-nál, hanem hogy akkora sikereket szeretne elérni. A banda pedig kétség nélkül híres volt.
Nem azt mondtam, hogy nem vay jó énekes, hanem azt, hogy valószínűleg semmit se tettél még le az asztalra. Ez akár a saját szakmádban
2017. december 08. 21:13
|
|
|
Még nem fejeztem ba csak véletlen elküldtem.
Ezt akár a saját szakmádban is elérhetted volna, mert veled ellentétben ő a maga pályáján igenis népszerű lett. Szóval...
Ezt akár a saját szakmádban is elérhetted volna, mert veled ellentétben ő a maga pályáján igenis népszerű lett. Szóval...
2017. december 09. 00:40
|
|
Gabriella22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 259421 offline
|
szakadj már le az 1D-ről Louis. :/
2017. december 09. 16:34
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
lola90 mondjuk egy tanár vagy egy pék sosem lehet olyan híres, mint egy "sztár", lehet akármilyen kiváló, vagy ha mégis, nem a te köreidben
(értem ezalatt a gyerekeket és fiatal felnőtteket, mielőtt megsértődsz)
(értem ezalatt a gyerekeket és fiatal felnőtteket, mielőtt megsértődsz)
2017. december 09. 19:30
|
|
|
Pocok2001 Én ezt értem, de Louis is lehetett volna tanár, mégis a nehezebb utat választotta. Nyilván nem lehet mindenki énekes, de színészként vagy műsorvezetőként báki elhíresülhet. Ez is csak kitartás kérdés
2017. december 09. 20:08
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (lola90 @ 2017.12.08. 21:12)
Megnyugodhat az uraság, aki a vándível elvakultan követte eddig, az ezután is követni fogja. Csak feleslegesen idegeskedik.
2017. december 09. 22:55
|
|
|
Szandi0820 Elmagyarázzam a valószínűleg szó jelentéset? Csak, hogy segítsek: teljes bizonyossággal, de még nem bekövetkezett tényként. Vagyis én szinte biztos vagyok abban, hogy egy olyan ember, aki elért már valamit az életben, az nem szólja le senkinek a munkáját. De mint mondtad, egyáltalán nem lehetek ebben biztos.
2017. december 13. 15:00
Hát, már kiöregedett a ebből a One Direction-féle fiúbanda dologból, és mivel azért rakták őket össze az X Faktorban, mert gyengék voltak egyedül, ezért nem hiszem, hogy egyikük is annyira sikeres lesz majd, mint együtt voltak. Egyenként nagyon gyengék, nekem egyikük számai sem tetszenek, max Zayn-nek van egy-kettő, ami elmegy, de hát ő már régebben kivált, szóval annyira nem releváns.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.