Hali
Hogyan lehet kitiltani címeket a routerből?
Én csináltam Domain tiltást és url tiltást is de nem műkszik.
Ez a szemét paypopup egy csúf felugró szemét ami a mozillánál is bezavar.
Domain tiltás D-link Routerel
2005. április 17. 13:41
|
|
Imotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 249 Csatolások: 4 Azonosító: 128 offline
|
Megnéztem!
Én az index.hu-val teszteltem. Próbáltam URL-blokkolást, Domain-blokkolást, illetve még IP-blokkolást is. Az egyetlen ami célra vezetett, viszont az 100%-osan sikerült, az az URL blokkolás volt! Csak annyit írtam be a blokkoláshoz, hogy "index.hu". Szerintem neked is csak annyit kéne oda beírnod, hogy "paypopup.com"! Amúgy érdemes megpróbálni esetleg egy firmware frissítést, ha nem a legújabb. És neked is azt az eredményt kéne kapnod mint ami nekem volt!
Viszont ha használsz külső proxy-szervert, akkor tökmindegy mit állítasz ide be, mert minden kérés, még a domain kérés is a proxy-nak megy, így a Router nem érzékelheti a kérdést, mivel nem ő kapja!
Én az index.hu-val teszteltem. Próbáltam URL-blokkolást, Domain-blokkolást, illetve még IP-blokkolást is. Az egyetlen ami célra vezetett, viszont az 100%-osan sikerült, az az URL blokkolás volt! Csak annyit írtam be a blokkoláshoz, hogy "index.hu". Szerintem neked is csak annyit kéne oda beírnod, hogy "paypopup.com"! Amúgy érdemes megpróbálni esetleg egy firmware frissítést, ha nem a legújabb. És neked is azt az eredményt kéne kapnod mint ami nekem volt!
Viszont ha használsz külső proxy-szervert, akkor tökmindegy mit állítasz ide be, mert minden kérés, még a domain kérés is a proxy-nak megy, így a Router nem érzékelheti a kérdést, mivel nem ő kapja!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: