Hali
Hogyan lehet kitiltani címeket a routerből?
Én csináltam Domain tiltást és url tiltást is de nem műkszik.
Ez a szemét paypopup egy csúf felugró szemét ami a mozillánál is bezavar.
Domain tiltás D-link Routerel
2005. április 17. 13:41
|
|
Imotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 249 Csatolások: 4 Azonosító: 128 offline
|
Megnéztem!
Én az index.hu-val teszteltem. Próbáltam URL-blokkolást, Domain-blokkolást, illetve még IP-blokkolást is. Az egyetlen ami célra vezetett, viszont az 100%-osan sikerült, az az URL blokkolás volt! Csak annyit írtam be a blokkoláshoz, hogy "index.hu". Szerintem neked is csak annyit kéne oda beírnod, hogy "paypopup.com"! Amúgy érdemes megpróbálni esetleg egy firmware frissítést, ha nem a legújabb. És neked is azt az eredményt kéne kapnod mint ami nekem volt!
Viszont ha használsz külső proxy-szervert, akkor tökmindegy mit állítasz ide be, mert minden kérés, még a domain kérés is a proxy-nak megy, így a Router nem érzékelheti a kérdést, mivel nem ő kapja!
Én az index.hu-val teszteltem. Próbáltam URL-blokkolást, Domain-blokkolást, illetve még IP-blokkolást is. Az egyetlen ami célra vezetett, viszont az 100%-osan sikerült, az az URL blokkolás volt! Csak annyit írtam be a blokkoláshoz, hogy "index.hu". Szerintem neked is csak annyit kéne oda beírnod, hogy "paypopup.com"! Amúgy érdemes megpróbálni esetleg egy firmware frissítést, ha nem a legújabb. És neked is azt az eredményt kéne kapnod mint ami nekem volt!
Viszont ha használsz külső proxy-szervert, akkor tökmindegy mit állítasz ide be, mert minden kérés, még a domain kérés is a proxy-nak megy, így a Router nem érzékelheti a kérdést, mivel nem ő kapja!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: