Joker & Harley Quinn a valóságban: íme G-Eazy és Halsey videoklipje, amiért odáig van az internet
2017. december 09. 12:54
|
|
strawberrycupcakeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 266025 offline
|
legédesebbek
2017. december 09. 21:40
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Idézet (Empress @ 2017.12.09. 18:32)
Imádom ezt a dalt !!! De mindenhol Lana nevét olvasom
tud valaki erről valamit ?
G és Lana anno együtt voltak és ez a közös daluk lett volna, csak szétmentek, de állítólag néhol lehet hallani a dalban Lana hangját is. lehet rosszul tudom, de én ezt olvastam.
2017. december 10. 19:33
|
|
lilacxxskyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 257757 offline
|
imadom halseyt, de g-eazy nem szimpi nekem valamiert:( de azert aranyosak
2017. december 10. 19:53
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
Idézet (riri17 @ 2017.12.09. 21:40)
G és Lana anno együtt voltak és ez a közös daluk lett volna, csak szétmentek, de állítólag néhol lehet hallani a dalban Lana hangját is. lehet rosszul tudom, de én ezt olvastam. 
Halsey megerősítette, hogy az NEM Lana hangja.
Egyrészt illegális lenne felhasználni úgy hogy nem jelölik meg Lanát; másrészt, miért csinálnák ezt? Halsey ki tudja és ki is szokta énekelni azt a hangot élőben, szóval semmi értelme ennek az állításnak.
Az mellékes, hogy a hang annyira meg lett szerkesztve, hogy nem hasonlít Halseyéra, de aki Lanának tényleg a rajongója, az tudja milyen a hangja, márpedig ez nem az övé.
Emellett azt is mondta, hogy a dalt Ő írta és semmi köze hozzá Lanának.
Elvileg valóban lett volna Geraldnak és Lanának egy közös dala az albumon, de valószínűleg nem a Him & I.
Én például Halsey helyében nem fogadtam volna el az ajánlatot, úgy hogy az a dal Lanáról és a kettejük kapcsolatáról lett írva. Nagyon hülye lépés lett volna, Gerald részéről is. Pláne amilyen a dalnak a szövege.
Meg miért is tette volna Lana helyett Halseyt a dalba? Egyértelmű, hogy Halseyval/ról írta.
(Amúgy Lanát nem tudnám elképzelni ebben a dalban, egyedül abban a részben, mikor Halsey azt suttogta, hogy 'crazy', de azon az egy szón kívül nem nagyon.)
2017. december 11. 00:04
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Annyira jó...imádom G-Eazy számait!És ahogy az összes többi...ez is k**a jó! *-* Nagyon jó számot hoztak össsze <3
2017. december 11. 15:03
Nem annyira követem a munkásságukat, vagyis csak nemrég kezdtem el hallgatni őket. Mikor először láttam a klippet elgondolkoztam, hogy "tök jól tudnak színészkedni", aztán leesett, hogy OMFG EZEK EGYÜTT VANNAK :3
2017. december 13. 17:13
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
Cukiikk
2018. január 13. 09:37
|
lovelove31új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.13. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 268666 offline
|
Egyszerűen fantasztikusak együtt ❤ (heart)
2018. január 13. 09:37
|
lovelove31új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.13. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 268666 offline
|
Imádom ( heart )
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: