2017 legjobb filmjeit gyűjtöttük neked össze egy posztba. Hányat láttál ebből?
A teljes cikkhez kattints ide!
Top 15: Filmek, amiket 2017-ben minden tininek látnia kell
2017. december 07. 13:21
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Jó cikk lett, viszont a helyesírási hibákra, és az elgépelésekre jobban oda kellene figyelni. Viszont az én listámból a Dunkirk tuti kimaradna. Rettentő unalmas film. Addig oké, hogy elmeséli azt a történetet, de orzasztó hosszan és unalmasan. Nem ajánlom senkinek, aki nem ebben a émában keres filmet, vagy nem Harry fan.
2017. december 07. 13:36
|
|
MiaSmilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 6 Azonosító: 194528 offline
|
"Top 15: Filmek, amiket 2017-ben minden TININEK látnia kell" Kapásból az első, és még több említett cím is olyan film, amit 16 éven aluliak számára nem ajánlott! A tinik márpedig 12-16 évesek szerintem a mai világban, akkor hogy is van ez? Nem is nézhetik meg.
2017. december 07. 14:37
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Wonder Woman
2017. december 07. 14:56
A Dunkirk gondolom a leírása alapján közel se lenne olyan népszerű, ha nem Harry játszana benne. Egyébként nekem tetszett.
A Minden minden és a Baywatch is jó film, amit tervezek még ezek közül megnézni az a Tünj el! és a The book of Henry. A többi nem az én világom.
A Minden minden és a Baywatch is jó film, amit tervezek még ezek közül megnézni az a Tünj el! és a The book of Henry. A többi nem az én világom.
2017. december 07. 15:06
Wonder Woman ahwww
A szépség és a szörnyegeg, Halálos iramban 8, Before I Fall
2017. december 07. 15:08
A Dunkirk gondolom nem lenne itt, hogyha Harry nem játszana benne. Ugyanis valószínűleg a tinik többsége (tisztelet a kivételnek) csak is miatta ment el moziba, nem a film történelmi vonatkozás miatt
2017. december 07. 15:15
|
|
NatasaMadrúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 267922 offline
|
11 láttam azokból az összeset imádom
2017. december 07. 15:36
A Dunkirk tényleg nem tudom mit keres itt. Valószínűleg egy tinit nem pont egy háborús film foglalkoztat - persze Harry rajongóit kivéve. Viszont, fogadjunk, ha Harry nem szerepelt volna benne, nem érdekelte volna a kutyát sem. Nem rossz film tulajdonképpen, de nincs helye ezen a listán. De ezzel nem akartam megbántani senkit sem, szóval ne vegyétek magatokra rajongók.
Innen szinte majdnem minden filmet láttam, a Before I Fall-t pedig mihelyt beesteledik holnap, meg fogom nézni. A Balerináról és a The Book of Henry-ről még nem hallottam, viszont az utóbbit is lehet megnézem, érdekes film lehet.^^
Innen szinte majdnem minden filmet láttam, a Before I Fall-t pedig mihelyt beesteledik holnap, meg fogom nézni. A Balerináról és a The Book of Henry-ről még nem hallottam, viszont az utóbbit is lehet megnézem, érdekes film lehet.^^
2017. december 07. 15:53
|
|
Cara Delevingne2017visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 265596 offline
|
Szépség és a szörnyeteg <3 A Minden Minden sem volt rossz film, még amire nagyon kíváncsi vagyok, az a Baywatch.
2017. december 07. 16:35
Egyiket se láttam még, maximum A Karib-tenger kalózai új részét fogom megnézni, de a kritikák alapján gyenge eresztés lett, Sparrowra ráférne egy nyugdíjazás.
2017. december 07. 16:48
Annak ellenére, hogy engem alapból foglalkoztatnak a történelmi témájú filmek, a Dunkirk nem pont a tinik körében a legnépszerűbb, így csatlakozom azokhoz, akik szerint nincs sok keresni valója a listán. Persze ettől függetlenül egy zseniális film, de hát na, nem egy könnyed sztori, mint mondjuk a Karib tenger kalózai.
A Tűnj el! című film is nagyon jó, szóval igazán kaphatott volna egy normális ismertetőt. Nem tudom honnan lett szedve ez a leírás, de jobb lett volna hanyagolni.
A felsoroltak közül a Szépség és a Szörnyeteget nagyon-nagyon imádtam, a Wonder Woman és a Before I Fall pedig továbbra is tervbe van véve.
A Tűnj el! című film is nagyon jó, szóval igazán kaphatott volna egy normális ismertetőt. Nem tudom honnan lett szedve ez a leírás, de jobb lett volna hanyagolni.
A felsoroltak közül a Szépség és a Szörnyeteget nagyon-nagyon imádtam, a Wonder Woman és a Before I Fall pedig továbbra is tervbe van véve.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: