Mindenkit hülyére vett az Angelina Jolie-ra hasonlító zombilány
2017. december 07. 09:45
Akkor ezért volt ilyen sokkoló, mikor először cikkeztek róla. De még így is változatlan a véleményem vele kapcsolatban. Nem kellett volna az a plasztika.
2017. december 07. 10:10
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Így is szörnyű az, amit magával tett és még mindig nem hiszem el, hogy tetszik neki az, amit a tükörben lát. Nem mellesleg még most sem hasonlít Angelinára egy kicsit sem.
2017. december 07. 19:08
Úristen!!.....Igy se úgy se volt szép világ életébe!!
2017. december 07. 19:10
Szerintem ez a lány nagyon csúnya!!
És még azt nem mondtam hogy olyan ez a lány mint egy hallott mennyasszony!!
És még azt nem mondtam hogy olyan ez a lány mint egy hallott mennyasszony!!
2017. december 07. 21:45
|
|
Elina98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.02. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 267659 offline
|
Azért sajnálom, hogy bármiféle plasztikai műtétnek szükségét érezte, mert azért szerintem egy-kettő csak becsúszott, összehasonlítva egy régi róla látott képpel. Alapvetően szép lány lenne. Kíváncsi vagyok, hogy szórakozásból csinálta-e a photoshoppolást, vagy a posztok megtekintői mind tesztalanyok-e számára, felmérve a reakciókat, véleményeket, felületességet (hallottam már ilyenről).
2017. december 08. 13:25
|
|
awesome_treasureúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 258694 offline
|
hát ti is palira vettétek ôt, mert írtatok róla egy cikket, hogy hogy néz már ki?!
2017. december 10. 11:27
|
|
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline
|
Oké, kamu, de még mindig ijesztő. Így is tönkre tette az arcát, szóval igazából tök mindegy. Akkor is van valami probléma a fejével, nem értem miért kellett olyan csúnyára photoshoppolnia a képeit, gondolom csak a figyelemért. Szomorú.
2017. december 10. 17:06
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
De méég mindig féélek
(
2017. december 10. 17:07
|
|
BlackPinkFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.19. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 267929 offline
|
Amúgy sok esze lehet annak aki tönkreteszi az arcát. Még Így is meglátszik a sok plasztika :/
2017. december 10. 21:58
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Erről beszéltem... És mennyien bekajáltátok, istenem az emberek hülyeségének nincs határa esküszöm...birkák.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: